• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Współpraca • Czat • Reklamuj Forum ! • Gry online • Katalog Stron
• Rejestracja • Zaloguj • Album

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: Martina
2007-03-07, 22:09
Autor Wiadomość

Cameron  

Ostrzeżeń:
 4/3/5

Wysłany: 2008-04-22, 20:45   

bro wygląda na inteligentnego, ale jakiś taki kłótliwy jest i brak mu dystansu.

Karczoch  

Wysłany: 2008-04-22, 21:45   

Cameron - wie wszystko najlepiej :]
chciałby zostać forumowym geniuszem i pięknomówiącym, przy czym zgrywać asertywnego, czepliwego, aczkolwiek jednocześnie być lubianym,
PRAWIE mu wychodzi :]

Umysłowa konsumpcja towaru taśmowego. ^^

przytyłam pół kilo.

Colorblind  

Wysłany: 2008-04-22, 23:36   

Karczoch, nowa, ale już nie aż tak nowa, panoszy się po forum i dobrze, SB nie omija, wie gdzie jest fajnie ;p, a i nie zapomnę o tym, że jest to jedna z forumowych zapędaczek feministycznych, co to pomarańczowe staniki pali ;p jak dla mnie juzerka na plus ^^

'Ooo, jak on mi strasznie pokaże!!! Ooo, jak ja okropnie zobaczę!!!'
wszystko gra

Cameron  

Ostrzeżeń:
 4/3/5

Wysłany: 2008-04-22, 23:41   

Colorblind inteligentna,zabawna i jedyna w swoim rodzaju. Świetnie się z nią pisze na PW.

Jóga  

Wysłany: 2008-04-22, 23:56   

Cameron, orędownik in vitro dla wszystkich i wyższego wykształcenia ^^ poucza nowych o ortografii, choć sam nowy też jest, taki jakiś... zamyślony wiecznie, trochę smutnawy, romansuje z Kolorową :rotfl:

Psycho Krusher  

Ostrzeżeń:
 1/3/5

Wysłany: 2008-04-23, 13:01   

Jóga, dobra dusza forumowa. spokojna i miła, ale nie zapominajmy, że cicha Jóga brzegi rwie. trochę za zaspokojna aż czasem :P

Tró

Karczoch  

Wysłany: 2008-04-23, 17:48   

Psycho Krusher, a jakiś mało znany, pierwszy raz widze na oczy, aczkolwiek sprawia wrażenie miłego, spokojnego, nie rzucającego się w oczy chłopaka.
Nigdy nie spamuje ^^

przytyłam pół kilo.

Katharsis  

Wysłany: 2008-04-23, 19:46   
   Polecający: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne

Forume pierwsze warzywo z nickiem warzywnie oryginalnym. Ma podpis, który mnie zdecydowanie razi ;p Moja rówiesniczka. Z dziwnych powodów podobają się jej Niemcy (kraj) ;p Cos nie chce na priva odpisać ;)

charon  

Wysłany: 2008-04-23, 19:51   
   Polecający: Colorblind

Nori - ilość postów na liczniku godna największych spamerów, lecz ostatnio mu do nich daleko. Całkiem rozsądny jak na swój wiek. Zawsze ma dla mnie jakieś ciekawe propozycje muzyczne.
Eternally

last.fm

Katharsis  

Wysłany: 2008-04-23, 19:59   
   Polecający: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne

charon, zły metal. Lubuje się w folku, hellectronice oraz w black metalu, chodzi w niedźwiedzim futrze wymalowanym w różowe oraz czarne pentagramy. Typowa dusza towarzystwa, której nie zabraknie na każdej większej imprezie. Każdą dziewczynę oczaruje swoim polonozem zatańczonym w kozakach upiększonych futrem bobra. Kręci go polityka, jednakże nie ma o niej za dużo pojęcia. O mało czym ma pojęcie, jak to artysta. Ogólnie czerpie przyjemnosć wyłącznie z maltretowania innych, np. takiej Colorblind w bitwie zespołów. Ma różowy podpis. A tak poza tym, to jest nawet ok ;)

charon  

Wysłany: 2008-04-23, 20:03   

Nori - ukazał właśnie przed wami swoją duszę żartownisia. Ma fantazję do wymyślania barwnych profili psychologicznych oraz ironicznych żartów. Materiał na satyryka. Także dusza towarzystwa. Potrafi rozkręcić każdą, nawet najsztywniejszą imprezę swoimi dowcipami.
Fan japońskiej kapeli o nazwie Hinoi Team. Zespołu tak mrocznego, że sam Szatan ma ich płytę w swych zbiorach.
Eternally

last.fm

bro  

Wysłany: 2008-04-23, 20:22   

Charon - warszawiak, który z niezrozumiałych dla świata powodów wyładowuje swoje frustracje na bogu ducha winnego Manu Chao. Znalazł sobie kolegę od wymienia płyt i dyskutowania który zespół jest mroczniejszy od mroku i czarniejszy od czarnej perły. Dość często przebywa na forum w nocy, licząc że szatany i inne duchy by się zjawiły, niestety zjawia się tylko Colorka.

Karczoch  

Wysłany: 2008-04-23, 20:32   

bro - zielony, usmiechnięty brokuł.
najlepiej smakuje w panierce.
co więcej, ma bardzo fajny humorek :D
hm. brokuł, z humorkiem :] tak, to własnie jest bro ;)
z widoku Karczocha, który leży obok w lodówce, ale nikt go nie je bo wygląda dziwnie ^^

przytyłam pół kilo.

Colorblind  

Wysłany: 2008-04-23, 20:32   

bro, jedna z tych nielicznych osób, która to potrafi rozbawić mnie do rozpuku, ma zbawienny wpływ na moją częstotliwość śmiania się ^^ potrafi poruszyć swą ironią, żartem, wyrafinowanym stylem pisania moją osobę, poeta rymów, świr, popapraniec, buszujący po świecie przeważnie nocnymi porami, bujający się po koncertach, nie lubi znakomitego zespołu polskiego Farben Lehre, który to jest dumą narodową^^, filozof, dyskutant na wysokim poziomie, ja się tam boję z nim dyskutować, bo albo walnie argumentem, którego nie pojmę, albo zaserwuje karnym spojrzniem, czasem nie wiedzieć czemu nachodzi go ochota na karne katechezy, które muszą słuchać grzeczni osobnicy. Nie umie grać w planszowe gry, rezygnuje tylko, gdy źle wyrzuci kostką ;p Błyskotliwe PW wysyła, no i nie wiem czemu, ale nie lubi słitasienia ^^

EDIT
Karczoch, wyprzedziła mnie no, młoda jest to i szybsza, a ja już ledwo literki dostrzegam na klawiaturze, ale i tak jeszcze widzę, dlatego stwierdzić mogę, że całkiem przyjemnie się czyta jej posty ^^ szybka jak błyskawica - i to przyćmiewa wszystko ;p

'Ooo, jak on mi strasznie pokaże!!! Ooo, jak ja okropnie zobaczę!!!'
wszystko gra

charon  

Wysłany: 2008-04-23, 20:37   

Colorblind ma ostatnio kompletnie dla mnie niepojętą obsesję na punkcie Manu Chao. Zbudowała niedawno całą koalicję w celu obrony go w bitwie zespołów.
Eternally

last.fm

Odpowiedz do tematu