Nori, dawny królewicz spmerów, dziś już nie spamuje tak jak kiedyś. W sumie fajny koleś, tylko, że śłucha strasznej muzy i lubił kiedyś mi zapodawać próbki na GG Nie lubi grzybów czym zasłużył sobie na mą niechęc
Psycho Krusher, ma okropny perwersyjny av z panią o nieprzeciętnie wielkim biuście i źle dobranym kostiumie kąpielowym, co razi me wrażliwe piękne oczy. wydaje mu się że jest pedofilem forumowym. brak mu samokrytyki, poza tym lubi grzyby nawet w formie zgluciałej.
Wysłany: 2008-05-05, 14:07
Polecający: google
Karczoch ma ciekawy avatar ,podpis w którym nie wiem o co chodzi , piekne plany na przyszłość, słucha dobrej muzyki i ogólnie sympatyczna i chyba jedyna młodsza ode mnie
_________________ 'Na pewno każdy chodź raz
Utracił wiarę jak ja
Obym nie bliżej stał
Sennego dnia w królestwie mroku...''
Panna_Nikt, "stara" userka, która jak widzę, postanowiła powrócić. Z tego co pamiętam, całkiem miła spokojna dziewucha z niej I raczej nie spamerka. Ewenement.
Psycho Krusher, Psysiu z słodziutkiego różowego cukiereczka nam tu sie na mhrocznego metala zmienia, włosy zapuszcza :o hmm a może on chce byc orginalnymmm imoł ?
Wysłany: 2008-05-13, 20:06
Polecający: google
Absurd Poszczelona?tak?dobrze pamietam?czy coś mi się pomyliło?
Aczkolwiek bardzo sympatyczna i pomocna.
Jest chyba na forum "od zawsze", udziela się dużo, taka osoba historyczna forum I kolczyki ma śliczne ot co
_________________ 'Na pewno każdy chodź raz
Utracił wiarę jak ja
Obym nie bliżej stał
Sennego dnia w królestwie mroku...''
Psycho Krusher - ktoś kto dużo gada.... ktoś kto dużo spamuje.... ktoś kto pomimo tego, że dużo gada i dużo spamuje nie wykorzystał swojego potencjału i nie rozkręcił jeszcze rozkminki
_________________ "wierzę w Ciebie boś Ty wierna, wszechmocna i miłosierna xD" .....
Karczoch, moja fanka. Młoda osóbka, czym zaskarbiła sobie mą sympatię Feministka jak się patrzy, spamerka i posiadaczka raczj słabych avatarów.
ale na plus bardzo userka ^^'
Psycho Krusher, niby admin, a jednak nie, samozwańczy król spamerów, kochanek zbycha, flirciarz, w pokoju ma tapetę z cirrusów, nosi podstarzałą arafatkę... ah, i te jego gogle <3
^^
_________________ Be kind to me, or treat me mean.
I'll make the most of it, I'm an extraordinary machine
Jóga, no jej nowy av mnie po prostu powalił, chylę czoła, i uznanie wielkie z mojej strony - bardzo, bardzo mi się podoba, chyba Ci go podbiorę xD no i to właśnie świadczy, że gust dziewcze ma bardzo dobry, jeszcze ani razu jej się nie udało zwalić ava, no i dodatkowo post polewa słowami gorzko-słodkimi, które nie są bełkotliwe, płynne, tylko zżelowane, zwięzłowate, sensowate, powodujące, że z lekkością i przyjemnością się je czyta.
Colorblind, moderatorka-spamerka. Jako zwykła userka, spam rozprzestrzenia w ilościach niepojetych. Poza tym marudna i nieczuła na zaloty. Za to zloty, strasznie w jej pamięci zostają, co lubi przypominać, wraz z jej siostrami na każdym kroku. Niedobra i złośliwa, czepiająca się i marudna Całkiem fajna.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum