_________________ "Śniada cera, kocie oczy z tęczówkami w kolorze gorzkiej czekolady, nieduże, pełne usta i burza czarnych włosów. [...] Na dodatek szczęściara chrzani odchudzanie. Bezczelnie wcina wszystko, na co ma tylko ochotę..." Taka już jestem...
zdarzyło mi się wchodzić przez ogrodzeni do własnego domu
_________________ "Śniada cera, kocie oczy z tęczówkami w kolorze gorzkiej czekolady, nieduże, pełne usta i burza czarnych włosów. [...] Na dodatek szczęściara chrzani odchudzanie. Bezczelnie wcina wszystko, na co ma tylko ochotę..." Taka już jestem...
o nie, az taki hardkor mnie nie spotkał
ale zdarzyło mi się wpakować z gitarą do samochodzu obcego faceta, po czym zorientowałam się, że to jednak nie mój tata, uśmiechnęłam się idiotycznie i, obijając oczywiscie instrumentem lakier, wygramoliłam sie na zewnątrz i zwiałam. gość pozostał z taką miną:
haha, nie; P. ja sikam raczej jednak do wc, chyba, że serio nie ma to w krzaki; p.
mi się z kolei zdarzyło wsiąść razem z pijaną koleżanką do samochodu z trzema obcymi kolesiami, z których jeden był pijany a drugi zjarany, ten trzeci, trzeźwy siedział z nami z tyłu; P. ogólnie bałam się, że nam coś zrobią, bo się dziwnie zachowywali, ale koleżanki zostawić nie mogłam ; ).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum