nie mam chomika. szynszylę tylko, ale zawsze ją znajdywałam jak uciekała; P.
zdarzyło mi się chodzić po szkole i machać ludziom (w tym pani od angielskiego), a na rękach miałam nabazgrane czarnym markerem emowate serduszko pęknięte na pół i napis rape me ^_^.
_________________ so if you love me let me go,
if i`m alone i cannot hate.
my smile was taken long ago,
if i can change i hope i never know.
Mi się oczywiście coś takiego nie zdarzyło... Różne rzeczy sobie na dłoniach wypisywałem, ale nie coś takiego.. BTW Jesteś emo? I co byś zrobiła gdyby ktoś Cię zaciągnął do kibla i faktycznie zgwałcił?
Kiedyś "wytatuowałem" sobie ciało od pasa w górę długopisem (autorem był kumpel)
_________________ Chcę całymi dniami leżeć w domu, popijać piwko, palić zioło i słuchać muzyki. Noce spędzać z pięknymi kobietami... Czy to nie jest piękne życie?
BTW Jesteś emo? I co byś zrobiła gdyby ktoś Cię zaciągnął do kibla i faktycznie zgwałcił?
jeju. to było w żartach przecież, jakoś każdy ze znajomych to zrozumiał; P. reszta też miała głupie napisy typu hate me czy kill me i co miał ich ktoś pozabijać? eee..
a co do emowatych serduszek to też było dla śmiechu i na potrzeby zdjęć głupich ^^. choć do emo raczej nic nie mam, ba, nawet muzyki takiej słucham czasem ; ).
jaro21_89 napisał/a:
Kiedyś "wytatuowałem" sobie ciało od pasa w górę długopisem (autorem był kumpel)
Ło rzesz... Też kiedyś miałem coś koło tego... Fajne omamy wzrokowo-słuchowe
Zdarzyło mi się rozjechać kota rowerem... Problem w tym, że kot pobiegł dalej, a ja się dłuższą chwilę zbierałem z jezdni;D
_________________ Chcę całymi dniami leżeć w domu, popijać piwko, palić zioło i słuchać muzyki. Noce spędzać z pięknymi kobietami... Czy to nie jest piękne życie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum