Wysłany: 2006-08-08, 12:39
Polecający: google
masz taki portfel ale z chciwości zaglądasz tam trzeci raz i okazuje się że nie ma nic , jestes tym faktem tak zdziwiony ze nie zauważasz złodzieja który kradnie ci z ręki dwie stówy
chce mieć długie włosy i żeby mi było w nich ładnie
_________________ Futuristic Caramel Cow
All animals are equal but some animals are more equal then others.
Masz długie piękne włosy, wyglądasz bosko, ale przypadkiem jesteś na koncercie harytatwnym, dostajesz butleką w głowę, przyjeżdza karetka, bierze Cię do szpitala, i muszą otworzyć czaszkę, toteż ściąć włosy
Chcę mieć dom, kochającego męża grzecznie dzieci i dobrą pracę
Wysłany: 2006-08-08, 19:52
Polecający: google
masz lalkę barbi ale twoja wścibska mała sąsiadka ci zazdrości bo nie ma kobiety dla kena... a ze ty jesteś skąpiec i nie chcesz się z nią podzielić więc sąsiadka postanawia pod twoja nieobecność odrąbać głowę lalce a jej zwłoki spalić na stosie
chcę mieć owczarka pasterskiego
_________________ Futuristic Caramel Cow
All animals are equal but some animals are more equal then others.
Świat jest słoneczny i kolorowy, ale niestety Lucyfer przypomniał sobie, że pasowałoby w końcu coś z tym zrobić, więc zabiera Ciebie i Twoim przyjaciół na bezpowrotną wycieczkę do piekła....
Masz wypasioną komóre, co więcej... jedziesz do "Parku Jurajskiego", i na szczęście spotykasz tam jednego dinusia, temu spodobała się Twoja komórka, dinuś więc dobiera się do Ciebie, bo chce wysłać sms'a do kumpla, a Ty uciekając przed nim przypadkiem upuszczasz telefon, a ten ginie w urładzie pokarmowym jakiejś chytrej małpy xD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum