Dowiadujesz się;p Lecz niestety jest tego tak dużo, że Twój mózg nie wytrzymuje obciążenia... Lądujesz w szpitalu psychiatrycznym;D
Chcę żeby wszyscy ludzie na świecie byli przyjaźnie do siebie nastawieni.
_________________ Chcę całymi dniami leżeć w domu, popijać piwko, palić zioło i słuchać muzyki. Noce spędzać z pięknymi kobietami... Czy to nie jest piękne życie?
wszyscy ludzie są do siebie tak obrzydliwie przyjaźnie nastawieni, że zaczynają fiksowac, durny uśmiech nie schodzi im z twarzy, nie ma smutku, jest tylko radość, aż w końcu ludność zamienia się z bezuczuciowe maszyny do bycia przyjaźnie nastawionym i to jest przerażające. w rezultacie wszystko wygląda jak w teledysku Soundgarden - Black Hole Sun ^^'
Poznajesz go i okazuje się,że jest to pedofil poszukiwany przez interpol na terenie 1938573928485 państw.I Ciebie także zaciąga do piwnicy,przywiązuje do kaloryfera i tylko wyobraź sobie co może z Tobą zrobić
chociaż nie..chyba nie zniszyłam życzenia;Ptylko się nie rozmarz zbytnio;p
chciałabym wracać codziennie z pracy w okolicy 13 i mieć płacone za tydzień,nie za godzine^^
_________________ człowiekiem jestem i nic co słodkie nie jest mi obce
_________________ Śmierci się nie lękam,
Chociaż mówią,że trzeba.
Nie ma dla mnie Boga,
Nie ma dla mnie Nieba.
Piekło jest na Ziemi.
Co noc,
I codziennie.
Gwiazdy nic nie widzą,
Świecą coraz ciemniej.
chociaż nie..chyba nie zniszyłam życzenia;Ptylko się nie rozmarz zbytnio;p
alez nie bądź perwersyjna! ^^ aczkolwiek gdybyś zobaczyła Pana Technicznego (który nawiasem mówiąc nie ma nic wspólnego z technicznymi bo jest nagłośnieniowcem) to byś trochę inne zakończenie wymyśliła, żeby mi życzenie zniszczyć xD heh
Cytat:
Chciała bym aby wakacje trwały wieczność!
wakacje trwają wieczność, jest okropnie gorąco, wszystkie rośliny usychają z ciepła, woda wyparowuje w jeziorach i rzekach a ludzie rzygają z odwodnienia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum