Wysłany: 2007-11-06, 15:10 Re: Adopcja dla par homoseksualnych
nie! nie! nie! jeszcze raz nie adopcji....nie mam nic przeciwko takim ludziom ale adopcja to już za wiele.To z gory dyskryminacja dziecka,stwarzanie mu niepotrzebnych problemów i dogryzania.nie w tym swiecie, nie w tym kraju!!!!!!!!!!!!!
Zwiazki mało mnie obchodza,mskoro im to odpowiada to ok. nie moje zycie nie moja sprawa..Ale od dzieci wara!!!Niedość ze adoptowane to jeszce przez homoseksualistów.Bez przesady,jakie te dziecko bedzie miało zycie w szkole,na osiedlu???Kurcze postawmy sie w sytuacji takiego dziecka...
_________________ "Jesteś tym czym byłem..Bedziesz tym czym jestem Ja"
Niedość ze adoptowane to jeszce przez homoseksualistów
Nie no adopcja sama w sobie jest straszna. Życie z ludźmi, którzy się o Ciebie troszczą jest już stanowczym przegięciem, dlaczego w ogóle dopuszcza się do tak strasznej rzeczy jak adopcja!!!
Caffe napisał/a:
Bez przesady,jakie te dziecko bedzie miało zycie w szkole,na osiedlu???
Jednych się nie lubi za to, że noszą okulary, innych że nie mają butów adidasa. Innych się nie będzie lubić za to, że mieliby dwie "matki". Życie takie samo jak inne.
_________________ "Ja kudłaty durnowaty reperuję stare graty!!"
Piszczałka
Nie no adopcja sama w sobie jest straszna. Życie z ludźmi, którzy się o Ciebie troszczą jest już stanowczym przegięciem, dlaczego w ogóle dopuszcza się do tak strasznej rzeczy jak adopcja!!!
Nie chodzi mi o to ze adopcja jest straszna i wogóle zła.Tylko o to że chyba cięzko jest życ ze swiadomoscia ze jest sie adoptowanym,ze twoi prawdziwi rodzice cie opuscili..niektórzy sobie z tym radza inni nie...
bro napisał/a:
Jednych się nie lubi za to, że noszą okulary, innych że nie mają butów adidasa. Innych się nie będzie lubić za to, że mieliby dwie "matki". Życie takie samo jak inne.
Nie no super..on(atakujacy) n:ha ha ty masz starych pedałów
On(syn homo): a ty masz okulary... równe szanse??? sam w to nie wierzysz...
_________________ "Jesteś tym czym byłem..Bedziesz tym czym jestem Ja"
Jeżeli toleruje się związki homoseksualne i homoseksualistów, nie powinno się mieć nic przeciwko adoptowaniu przez nich dzieci. Jeżeli naprawdę tolerujesz homoseksualizm, uznajesz to za orientację seksualną, to aż dziw mnie bierze jak możesz twierdzić, że adopcji mówisz nie.
Jeżeli to jest orientacja seksualna, i ją tolerujesz, to w takim razie co Tobie do tego, czy homoseksualiści będą wychowywać dzieciaki, które możliwe, że również będą gustować w osobach tej samej płci?
ano nic nie powinno Ciebie interesować, skoro nie uważasz tego za dewiację.
Oczywiście co innego, jeżeli jest się zagorzałym wrogiem, czy po prostu, najzwyczajniej w świecie się ich nie toleruje.
Jeżeli toleruje się związki homoseksualne i homoseksualistów, nie powinno się mieć nic przeciwko adoptowaniu przez nich dzieci.
to, że ktoś akceptuje homoseksualistów, nie znaczy, że musi zgadzać się na to, by mogli adoptować dzieci. tak samo, jak ktoś kto lubi oglądać seks grupowy w tv nie znaczy, że sam by chciał takiego seksu spróbować.
poza tym racz jeszcze wyróżnić akceptację pełną i częściową. przy akceptacji pełnej można by się przychylić to Twojej teorii. są też ludzie, którzy akceptują homoseksualistów częściowo, nie czują do nich nienawiści, nie przeszkadza im, gdy dwaj mężczyźni obok całują się z języczkiem, nie przeszkadza im parada równości, nie nazywają ich ciotami.
_________________ egzystuję więc myślę.
niestety to drugie nie wszystkim jest dane.
Oczywiście, taka osoba będzie miała dużo koleżanek i kolegów (bo jak zostanie adoptowane, to w ogóle wszyscy się od niej odwrócą), do tego będzie wiadomo, że umie pracować w grupie (a to do pracy się przydaje), a to że nie ma własnego kąta ani ludzi którzy się o nią wielce troszczą to są same imponderabilia.
_________________ "Ja kudłaty durnowaty reperuję stare graty!!"
Piszczałka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum