Hm, ta moja głupia duma. Czasami chociaż wiem, że to ja zawiniłam nie podam pierwsza ręki ... Ale czasami ... Czasami brakuje mi odwagi, żeby kogoóś przeprosić, bo tym samym przyznam się do błędu ... Staram się tak nie robić i nie bać się powiedzieć słowa PRZEPRASZAM, które jak dla mnie dużo znaczy. Często mam tak, że czekam na to słowo ... Chcę wybaczyć.
Wysłany: 2006-05-05, 21:05
Tak, ale nie od razu... Czasem, mimo, że z mojej winy, najpierw muszę pomyśleć a potem, po czasie przyznaje się do błędu i przepraszam No taki typ ze mnie
Dla mnie żaden problem kogś przeprosić. Szanuj innych, a ty także będziesz szanowany Pewnie dlatego też mam tak mało wrogów Jestem przyjaźnie nastawiony do ludzi i kłótnie czy obrażanie nie leży w mojej naturze.
Szanuj innych, a ty także będziesz szanowany Pewnie dlatego też mam tak mało wrogów Jestem przyjaźnie nastawiony do ludzi i kłótnie czy obrażanie nie leży w mojej naturze.
taa ja tam tez szanuje ludzi i mam wrogow mimo tego ze nic im nie zrobilam ;/
Cytat:
Dla mnie żaden problem kogś przeprosić.
nigdy nie sprawialo Ci problemu kogosprzeprosic przyznac sie do winy ?
Uważąm że niezależnie od tego po której stronie leży wina to i tak trzeba się pogodzić.
Bardzo czesto musze przepraszać gdyż wciąż strzelam jakieś gapy albo coś mi się niepotrzebnego wymknie i potem tego strasznie żałuje. Potrafie się pogodzić z kumpelą i pierwsza wyciągnąć reke na zgode, gdyż mam krótką pamieć i zwykle nie pamiętam i nie chce pamiętać powodu kłótni. Wole być z wszystkimi w zgodzie. Z tego co mi wiadomo mam tylko 1 wroga, godziłam się już setki razy ale to nie skutkuje ta osoba po prostu mnie nie lubi i ja nie wiem za co.
Jasne, że potrafię powiedzieć przepraszam... jeśli tylko mam do tego powód...
3 magiczne słowa... przepraszam, prosze , dziękuje... znam i nie boję się ich używac..
_________________ Złem odpłacasz się za dobro... czym za zło mi się odpłacisz...?
mans_love[at]tlen.pl -tlen.
8211980 - gg
http://man-s-love.fotolog.pl/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum