• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Współpraca • Czat • Reklamuj Forum ! • Gry online • Katalog Stron
• Rejestracja • Zaloguj • Album

konkurs

Poprzedni temat :: Następny temat
Autor Wiadomość

Monia100 

Wysłany: 2008-04-26, 13:34   

Dobra, koledzy, procenty - rozumeim.
Ale:

ManchesterUtd napisał/a:
Rowniez mialem kolezanke z ktora moglem o wszystkim pogadac i sie jej ze wszystkiego zwierzalem ale odkad sie pojawila moja dziewczyna calkowicie zerwala ze mna kontakt :( .

Dlaczego? Zna sie z nia w ogole?

ManchesterUtd 

Wysłany: 2008-04-26, 13:39   

Nie to byla dziewczyna poznana w grze internetowej i zaprzyjaznilismy sie zaczelismy gadac o wszystkim wymienilismy sie fotkami i wogole. Zawsze mi we wszystkich sprawach doradzala i ja jej rowniez ale odkad sie dowiedziala ze mam dziewczyne przestala pisac :( .

Monia100 

Wysłany: 2008-04-26, 13:49   

nie przejmuj sie tym (to jest wlasnie urok internetowych znajomosci). a jak nie masz z km o czyms pogadac bo brak ci przyjaciol (twoim zdaniem oczywiscie, bo zawsze jst ktos kolo ciebie zebys mogl z nim/nia pogadac, wystarczy tylko wyciagc reke jak to napisala Leilah) to zawsze mozewsz tu napisac:)

czesiek667  

Wysłany: 2008-05-07, 10:46   

Przeciez zycie jest piekne a jezeli nie no to trzeba cos zrobic zeby je sobie umilic:)) Nie chce namawiac do niczego złego ale zgadaj sie kiedys z kumplami, kupcie jakies pivo (min 2 na głowe) załatwcie sobie jakiegos dobrego sqna. Potem bedzie tylko lepiej... Ale pamietaj ze THC nie zmieni Twojego zycia tylko podejscie do niego...

Pnij sie do przodu, nie ogladaj sie ze siebie. Jezeli zrobisz cos zle to nie rozpaczaj tylko postaraj sie to naprawic. A smierc? Według mnie to nie jest rozwiazanie tylko ucieczka od problemów. Pokaz innym ze jestes facetem i jestes twardy. Pokaz klase i nie pozwol na to zeby ktos zniszczył Twoje mazenia bo napewno takie masz. Goraco pozdrawiam i zycze powodzenia ;)

Shy 

Wysłany: 2008-05-07, 16:03   

Jeżeli jesteś pełnosprawny umysłowo - to nie jest normalne , jeżeli jesteś niepełnosprawny umysłowo - to na kaftan bezpieczeństwa łapiesz się jak najbardziej.Nie po to dali Ci życie, abyś je sobie odbierał.Postaw się w sytuacji swoich rodziców/znajomych itp.Co oni sobie pomyślą?Tobie też na pewno nie byłoby miło, gdyby twoje dziecko skończyło z sobą.Może to poprowadzić do tragedii, bo nerwica na prawdę niszczy ludzi.Chłopie - masz przed sobą całe życie, nie wiadomo jak się potoczy, większość zależy od Ciebie, jeżeli z góry wychodzisz na straconej pozycji, to wielkiej przyszłości Ci nie wróże.Trzeba uwierzyć w siebie, bo wszystko da się zrobić - trzeba jedynie chcieć.

ManchesterUtd 

Wysłany: 2008-05-09, 22:05   

Shy mowisz ze trzeba uwiezyc w siebie ale ja w siebie juz od dawna nie wieze. Nie chce mi sie ani nie mam sily walczyc w szczescie. :(

ewulka2.2  

Wysłany: 2008-05-12, 09:43   

przestan,kazda kobieta w takim wieku ma podobne problemy.sama mialam wszystkiego dosc,ale to minie.

Susa  

Wysłany: 2008-05-13, 19:18   

Też bym była za ta rozmową... To co tu napisałeś to też dla mnie jest troche dziwne... Trzymaj się mocno i się nie poddawaj bo to co na początku napisales ze chciales sie rzucic pod samochod albo otruc sie tabletkami to troche mnie zszokowalo...Specjalnie z powodu jednej dziewczyny? Rozumiem ze ja kochasz ale nie wymiękaj od razu!!

ManchesterUtd 

Wysłany: 2008-05-18, 20:38   

Dziękuje za wszystkie wypowiedzi może to naprawde nie ma sensu się zabijać ale ja już nie mam siły :( Nie ważne ile się żyje najważniejsze jak się te życie spędziło !!! Ja swoje życie prawie w całości będe wspominał z uśmiechem na "twarzy" :)

Odpowiedz do tematu