Wydaje mi się ,że to niemożliwe żebym zrobiła komuś krzywdę a już o zabiciu kogoś nawet nie mogę myśleć ale tak naprawdę to nic nie można powiedzieć na 100%
zabiłbym za słoik ogórków, porcje frytek i puszke fanty cytrynowej bez żadnych oporów ;|
hahahahaahahhaah xD
w samoobronie, tylko i jedynie.
_________________ __
Biec pod słońce, kochać mocniej, chłonąć każdy dzień,
przed horyzontem znaleźć spokój pod koronami drzew.
Spocząć na chwilę i znów szczęście nieść.
Wiedzieć, że żyję - cieszyć się.
wiele razy zastanawialam sie nad tym czy bylabym w stanie zabic drugiego i doszlam do wniosku,ze jestem w stanie czlowieka bardzo poturbowac,ale nie moglabym zabic ,nawet jesli mnie zaatakuje <sprawdzone>
_________________ bez najmniejszych szans w pijackim szale rujnując cały świat... ^^
wiele razy zastanawialam sie nad tym czy bylabym w stanie zabic drugiego i doszlam do wniosku,ze jestem w stanie czlowieka bardzo poturbowac,ale nie moglabym zabic ,nawet jesli mnie zaatakuje <sprawdzone>
a ja się pod tym podpiszę u mnie dokłądnie tak samo
W obronie własnej.
Za śmierć bliskich, swojego psa.
Czasem nawet podejrzewam, ze w sytuacji, kiedy widziałabym jakiegoś pastwiącego sie nad zwierzęciem gnoja. Wtedy bardzo łatwo...
ja sie czasami boje ze lunatykujac (co mi sie nie zdarza, ale co jesli by sie zdazylo) zabilabym kogos bliskiego...
nie sadze zebym mogla zabic kogos w ataku furii (ktorych to nie doznaje NIGDY nawet w sytuacjach kiedy tylko sie isc i powiesic bo cos ktos zrobi lub powie glupiego; nie rzucam wazonami i nie trzaskam dzrwiami; zlosc okazuje milczac z wyzszoscia...)
mam obawe innego rodzaju... poniewaz czesto doznaje napadow pseudofilozoficznego myslenia, boje sie do jakich wnioskow moj maly mozdzek moglby dojsc i co by z tego wyniklo (jak w zbrodni i karze) ale to byloby morderstwo raczej wydumane i zapiete na ostatni guzik (jakis czas przed realizacja najprawdopodobniej zmienilabym nurt i poszla raczej w kierunku humanizmu co wiazaloby sie z zaniechaniem...)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum