Wysłany: 2007-08-30, 18:57
Polecający: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne
- Moderstwo
- Probe morderstwa (swoja droga, ciekawe czy moznaby zarzucic tak pelne nienawisci, szkolne bojki, gdzie celem jest jak najwieksze udupienie wroga, ale brakuje umiejetnosci, zeby stalo sie cos powazniejszego...)
- Wyrzadzenie krzywdy dzieciom (pedofilia, maltretowanie, przypalanie itp.)
- Gwalt
- Za obrazenie Jego Wysokosci (sytuacje, gdy dzieje nam sie zle w zyciu i przeklinamy za nie Boga powinny byc tolerowane ) = niewiare w Biblie
Ja tylko zwróciłem uwagę na błąd w Twojej wypowiedzi, która sugeruje możliwość niewiary w Biblię jako książkę. Bo można nie wierzyć w teorię w niej zawarte, nie w samą Biblię, bo jej istnienie jest wszak faktem:P
A w Boga można nie wierzyć. To kwestia czyjegoś spojrzenia na świat. Ja osobiście wierzę.
_________________ "Nie wiadomo, dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu."
Wysłany: 2007-08-31, 06:53
Polecający: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne
Świt nad Bugiem napisał/a:
Ja tylko zwróciłem uwagę na błąd w Twojej wypowiedzi, która sugeruje możliwość niewiary w Biblię jako książkę. Bo można nie wierzyć w teorię w niej zawarte, nie w samą Biblię, bo jej istnienie jest wszak faktem:P
Ilu muzulmanow twierdzi, ze wierzy w Koran jak widac roznice pomiedzy islamem i a chrzescijanstwem sa duze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum