Forum Ręceprecz odtybetu

• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Współpraca • Czat • Reklamuj Forum ! • Gry online • Katalog Stron
• Rejestracja • Zaloguj • Album

konkurs

Poprzedni temat :: Następny temat
Autor Wiadomość

lovely  

Wysłany: 2006-08-02, 17:11   

sodoma i gomora.
5-latek na ulicy wykoczyl do mnie z tekstem 'ej laska poruchamy sie?'. w takich momentach nie wiem czy smiac sie czy plakac.
But i see nothin'

jusia_like  

Wysłany: 2006-08-03, 14:33   
   Polecający: Google

lovely napisał/a:
'ej laska poruchamy sie?'

hehehe :D trzeba bylo podziekowc i powiedziec ze akurat idziesz kupic sobie nowa zabawke ;) ot tak - zamienilibyscie sie rolami :)

lovely  

Wysłany: 2006-08-03, 14:45   

jusia_like napisał/a:
lovely napisał/a:
'ej laska poruchamy sie?'

hehehe :D trzeba bylo podziekowc i powiedziec ze akurat idziesz kupic sobie nowa zabawke ;) ot tak - zamienilibyscie sie rolami :)

w pierwszej chwili mialam ochote mu nakopac, ale za chwile zrobilo mi sie go zal, popatrzylam na niego z politowaniem i powiedzialam 'dorosnij gowniarzu'. zal za dupe sciska jak sie slyszy dzieci 5,6,7-letnie przeklinajace gorzej niz niejeden dorosly. tylko zlac takiego dzieciaka.
But i see nothin'

kostkaaaa  

Wysłany: 2006-08-03, 15:22   

moj 10 letni kuzyn stwierdzil ostatnio ze go nie obchodzi czy bedzie mial slub cywilny czy koscielny byle by mogl " TereFere sie dzien w dzien, tydzien w tydzien , miesiac w miesiac , rok w rok" (jego slowa !!! :!: ), bylam zdruzgotana, powaga, ja w jego wieku naiwnie wierzylam ze dzieci bocian przynosi, a slowo seks kojarzylo mi sie z jakims chinskim zarciem :wstyd:

Demonides  

Wysłany: 2006-08-03, 22:10   

U mnie na osiedlu jest taka mała dziewczyna 5, 6 lat. Dziś gdy byłem z kumplami na boisku to troszke ją zdenerwowaliśmy. A ona w furii gniewu krzyczała do mnie
Cytat:
Urwij mu f***a, urwij mu f***a
żenujące.

Trochę wcześniej podeszła do moje go kolegi i powiedzała do niego:
Cytat:
Daj posysać
Każdy wie o co chodzi. :hyhy:

---------------
Prych!

Anton  

Wysłany: 2006-08-03, 22:17   
   Polecający: google

moja koleżanka usłyszała kiedyś rozmowę(z dołączeniem nieartykułowanych dźwięków) dwóch dogadzających sobie dziewczynek w krzakach (obie w wieku około lat 10) .........

vlad  

Wysłany: 2006-09-09, 20:35   

a ja kiedys bylem zolwiem ninja, batmanem , spidermanem i ganial mnie terminator.

bounce  

Wysłany: 2006-09-09, 21:15   

No ja samo to zauwazylam co sie dzieje z dzisiejszymi dziecmi,sama jestem mloda mam 14 lat,gdy mialam tych lat 5,6,7 bawilam sie z kolezankami w dom,bawilam lalkami,w sklepy,nauczycielke a teraz? Teraz to dzieciaki biegaja z pistoletami(jeszcze zabawkowymi) po dworzu,gdy widze jak te dzieci przeklinaja,gdy moje bratannice 6 i 7 letnie opowiadaja co ich rowiesnicy robia w przedszkolach to az czlowiek nie moze uwierzyc.

wydra 

Wysłany: 2006-09-11, 12:43   

Nie dalej jak wczoraj rozmawialiśmy o tym z kumplem. Jak miałam latek kilka, to też biegaliśmy po podwórku i rzucaliśmy mięsem, tłukliśmy się po łbach plastikowymi łopatkami i diabły z nas były a nie dzieci. Nigdy jednak nie pozwalaliśmy sobie na to w obecności starszych. Czemu? Może dlatego że w tiwi mieliśmy do wyboru albo kota Filemona albo psa Pankracego, może dlatego że nasi starzy nie musieli zapierdalać od świtu do nocy żeby dać nam żreć i mieli nieco więcej czasu żeby chociaż rzucić okiem na to co robimy i jak się zachowujemy. Jak trochę podrośliśmy, to grzeczni siedzieli w domku nad książkami a niegrzeczni zakładali glany i kontestowali (jak to się ślicznie określa) zastaną rzeczywistość. A dzisiaj... no, cóż - sami wiecie jak jest, a to co jest nazywa się kapitalizm; albo biegasz z bejzbolem po osiedlu i dajesz wycisk "lepszym" od siebie albo w pocie czoła przygotowujesz się do startu w wyścigu szczurów. Smutne ale prawdziwe.

amelia1991  

Wysłany: 2006-09-11, 14:04   
   Polecający: klaudia

:kwasny: echh..:/ masakra. ale teraz coraz częściej spotyka sie takie dzieci..Pamiętam na wakacjach lezalam sobie na plazy, a obok jakiś chłopak kłóci się się z bratem. [może miał z 8 lat]. No i mama mówi do niego: przestań,bo dostaniesz. a on do niej: hahaha. tylko spróbuj marka to cie wyrucham.

takie to troche śmieszne:P, ale też przerazajace, ze takie dziecko w tym wieku ma odwage powiedziec cos takiego swojej mamie.

Psycho Krusher  

Wysłany: 2006-09-11, 17:11   

Miałem podobnie. Idę sobie kiedyś z moją szanowną rodzicielką a z bocznej alejki wypada mały chłopiec ze śmiesznie kręconymi włosami.
-Matka do mnie- O, zobacz jaki aniołek
-Mały, nagle- KU*WA MAĆ !!!!
-Matka- :szok:
-Ja- :rotfl:

Dajcie spokój, gdzie sie podzialy dzieci bawiące sie w piaskownicy i mówiące "kurka wodna"?

Kliknij tu po więcej fotek ;*

Katharsis  

Wysłany: 2006-09-11, 17:16   
   Polecający: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne

Psycho Krusher napisał/a:
Dajcie spokój, gdzie sie podzialy dzieci bawiące sie w piaskownicy i mówiące "kurka wodna"?

tiiiviii... i Psy :D Kazde pokolenie jest odwazniejsze od poprzedniego, od niedawna :>

jusia_like  

Wysłany: 2006-09-14, 21:25   
   Polecający: Google

Psycho Krusher napisał/a:

dalej w tej piaskownicy siedza ale ich młodsi koledzy zamienili piaskownice na pola minowe :zdziwko:

Joanna432  

Wysłany: 2006-09-15, 16:13   

Faktycznie sporo zmieniły się zabawy dzieci w porównaniu do tych, kiedy ja byłam mała.
Momentami , aż strach pomyśleć co takim dzieciakom przyjdzie do głowy.
Niestety idą inne czasy , a z nimi nowe pomysły na zabawy dzieci. :]

mala_adzia 

Wysłany: 2006-09-28, 16:59   

Jak patrze się na bawiące się dzieci czy słysze ich wypowiedzi to poprostu głowa zaczyna mnie boleć :/ Te dzieci straciły własną wyobraźnię.Teraz liczy sie dla nich to co jest "trendy". Nie potrafia same czegoś wymyslić do zabawy.Sugeruja się tylko tym co zobaczyły w telewizji albo znalazły w necie :znudzony: Totalna klapa

Odpowiedz do tematu