Niestety muszê co¶ napisaæ. W moim ¿yciu mia³em takiego pecha, ze nigdy nie trafia³em na takie osoby jakie aktualnie chcia³ bym poznaæ. Kiedy mi zale¿a³o tylko w³a¶nie na takich „lu¼nych zwi±zkach”, to dziewczyny z którymi siê spotyka³em po czasie czu³y siê bardzo zranione tym ze nie odwzajemniam tego co one czuj±. Teraz kiedy ja dojrza³em do decyzji o tym aby spróbowaæ czego¶ powa¿niejszego to jest zupe³nie na odwrót.
Lu¼ne zwi±zki fajna sprawa chocia¿ trochê uszczuplaj± mnie finansowa i nie pozostaje po nich nic oprócz wspomnieñ. Ale czego nie robi siê dla zabawy.
_________________ W ¶wicie pe³nym absurdów na pró¿no doszukiwaæ siê jakiej¶ logiki
tylko facetom nie wolno pokazywaæ ¿e to ja dyktuje te warunki!?
to nie o to chodzi.... czasem trzeba pokazaæ ze choæ naprawdê Ty jako kobieta masz nad nim przewagê to on góruje....
to cudowne jak facet to robi....
i mówiê wam Faziii to s³odko okre¶li³ zastanówcie sie nad sensem tego tematu:
fazi napisa³/a:
Ale z Was zakonnice..
Chyba mylicie fascynuj±cy flirt, przygodê, namiêtno¶æ, szaleñstwo i kontrolowan±-utratê-kontroli*
bo to o to chodzi:) o tê magiczn± chwilê, fascynuj±c± przygodê,
i naprawdê jednego faceta takiego pozna³am....... tylko teraz est niedostêpny
wiêc jest to mo¿liwe..... i czuje ¿e jest du¿o takich osób......
tylko gdzie??????
tylko facetom nie wolno pokazywaæ ¿e to ja dyktuje te warunki!?
to nie o to chodzi.... czasem trzeba pokazaæ ze choæ naprawdê Ty jako kobieta masz nad nim przewagê to on góruje....
Hmm.. Szczwana bestia..
"¦wiatem rz±dz± mê¿czy¼ni, ale nimi rz±dz± kobiety"? No mo¿e troszkê tak..
Ale tylko troszkê, moje Panie..
Kurczol napisa³/a:
k³ocilabym sie ;p
Ma³gosia, ale po co? Chcesz znowu mi na koñcu przyznaæ racjê?
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
Do³±czy³a: 13 Lis 2005 Posty: 1992 Sk±d: z nienacka
Wys³any: 2007-11-01, 19:00
Polecaj±cy: baba jaga ;P
fazi napisa³/a:
Ma³gosia, ale po co? Chcesz znowu mi na koñcu przyznaæ racjê?
Prosze Cie ;p Ty jeszcze nigdy racji nie miales
fazi napisa³/a:
"¦wiatem rz±dz± mê¿czy¼ni, ale nimi rz±dz± kobiety"? No mo¿e troszkê tak..
Ale tylko troszkê, moje Panie..
tak oczywiscie Michasiu oczywiscie
kochanamoniczka napisa³/a:
bo to o to chodzi:) o tê magiczn± chwilê, fascynuj±c± przygodê,
nom ... szkoda tylko ze do tanga trzeba dwojga, a w zyciu zazwyczaj jest odwrotnie niz Ty chcesz i jest to wprost proporcjonalne do tego jak bardzo tego chcesz
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum