ten od ma³¿eñstwa to rzeczywi¶cie desperat.
co do prawdziwych facetów... jest nas kilku "niekontrolowana-utrata-kontroli" jest bardzo przyjemna ale coraz rzadziej spotykana.... niestety... i nie mówiê tu o blacharach tylko o "porz±dnych" kobietach które czasem lubi± daæ siê ponie¶æ:)
A mo¿e jednak? Piszesz, ¿e faceci zniewie¶cieli, a czy twoj± tendencjê do dominowania mo¿na nazwaæ kobiec±?
Sorki, ¿e siê wpierniczê..
Dominacja to nie to s³owo. A je¿eli chodzi o zwodzenie i manipulowanie facetami to chyba by³a typowo kobieca cecha od zawsze? Bo niby jaka jak nie kobieca?
Cesar napisa³/a:
twoj±
Oka¿ szacunek kobietom jako istotom doskona³ym i pisz takie zwroty z du¿ej litery, co?
babajaga napisa³/a:
taaa to zgadnij czego ja teraz pragne wygrana jest s³oik d¿emu z rabarbaru i slipy mêskie beheheh pozdrawiam
Wiem czego pragniesz..
Ale nagroda ma³o atrakcyjna.. wiêc Ci nie powiem
Falcon napisa³/a:
co do prawdziwych facetów... jest nas kilku
Yeah. Skromno¶ci mówimy stanowcze nie!
Falcon napisa³/a:
"niekontrolowana-utrata-kontroli"
Kontrolowana!
Ma³gosi dopisek pod postem.. napisa³/a:
edit by Kurczol
Hmm..
quota poprawialam zrzedo ;p - M.
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
Z tob± mo¿e jest co¶ nie tak ... powinna¶ poszukaæ problemu najpierw w sobie
nie wydajê mi siê
A mo¿e jednak? Piszesz, ¿e faceci zniewie¶cieli, a czy twoj± tendencjê do dominowania mo¿na nazwaæ kobiec±?
Widzisz, przecie¿ mi od pocz±tku chodzi o to by znale¼æ faceta który by by³ 100% mêski i który potrafi³by sobie mnie po prostu wzi±æ! Wiêc a¿ tak strasznie zdominowana to ja nie jestem gdy¿ pragnê spotkaæ mê¿czyznê który by nade mn± dominowa³. Te dziewczyny które lubi± byæ góra wybieraj± tych zniewie¶cia³ych. W w±tku siê rozchodzi o to gdzie mo¿na znale¼æ tych "Herosów"?
Widzisz, przecie¿ mi od pocz±tku chodzi o to by znale¼æ faceta który by by³ 100% mêski i który potrafi³by sobie mnie po prostu wzi±æ!
Mêski tak ? czyli jaki powiedz mi co to znaczy dla Ciebie ¿e facet jest mêski ?
który potrafi³by sobie Ciebie wzi±æ to brzmi jak sprzeda¿ jakiej¶ rzeczy na allegro wygra przetarg i we¼ sobie to ode mnie ...
kochanamoniczka napisa³/a:
W w±tku siê rozchodzi o to gdzie mo¿na znale¼æ tych "Herosów"?
Kup sobie jedn± z serii gier Heroes of Might & Magic tam jest tego czego szukasz ... ;>
to siê nie ukrywajcie- tylko dzia³aæ Panowie:D
Stereotyp dlaczego facet musi dzia³aæ tylko ;> ? dlaczego to my zawsze musimy robiæ ten pierwszy krok dziewczyny strasznie siê wygodne zrobi³y w tym ¶wiecie ... powiedz mi po co wy jeste¶cie w ogóle ¿yjecie ? ;> czyta³em kiedy¶ taki temat nie pamiêtam gdzie go¶æ napisa³ ¿e kobiety s± do umilania czasu mê¿czy¼nie i zosta³ przez ka¿da dziewczynê wyzwany hmm dlaczego ? mo¿e mia³ racjê ? jak my¶lisz ?
Proponujê Ci wyj¶æ na ulicê z transparentem Szukam Prawdziwego Mê¿czyzny albo zrób kasting po prostu ?
_________________ Miasto rzadko ¶pi jak siê budzi to z kacem a siedemnastki chodz± z wózkami na spacer ..
Zamiast szukaæ wyj¶cia my wolimy b³±dziæ
Trudniej zrozumieæ innych, ³atwiej ich os±dziæ
to my ladnie pachniemy, to my jestesmy ta ladniejsza polowa, mamy ladniejsze i ciekawsze ciala, to my nie jestesmy monotematyczne.
To wy p³aczecie o byle co to wy lecicie na kasê to wy siedzicie przed lustrem godzinê to wy jeste¶cie wyrachowane to wy czê¶ciej zdradzacie to wy chodzicie w tych ¶miesznych poñczochach nie wiem jak to siê tam nazywa ale co 2 baba w tym ³azi to wy martwicie siê jak wam siê paznokieæ z³amie i jak pryszcz wyskoczy to wy jeste¶cie ca³owane w rêkê przez oble¶nych dziadów z dalszej rodziny heh to wy jeste¶cie puste nie wszystkie a co do tej monotematyczno¶ci to wy te¿ takie jeste¶cie
hmm ?
_________________ Miasto rzadko ¶pi jak siê budzi to z kacem a siedemnastki chodz± z wózkami na spacer ..
Pyskaty, ! I w³a¶nie dlatego jeste¶my tak cudowne bo jeste¶my tak strasznie ró¿ne, tak wielce odmienne od mê¿czyzn!
tak bardzo z³o¿one osobowo¶ci kobiet s± po¿±dane....
a mi siê wydaje ¿e ty chyba jaki¶ kompleks masz ........
hehe czeka³em na ten tekst my¶lisz ¿e jak piszê takie rzeczy to od razu co¶ mnie spotka³o ... ?
I w³a¶nie dlatego jeste¶my tak cudowne bo jeste¶my tak strasznie ró¿ne, tak wielce odmienne od mê¿czyzn!
No proszê co za skromno¶æ ... i co wibratory wam wystarcz± lepiej pozbyæ siê facetów my¶lisz ¿e jeste¶cie samowystarczalne ?:> wiesz dziwne by to by³o gdyby dziewczyna nie by³a inna od faceta
tak bardzo z³o¿one osobowo¶ci kobiet s± po¿±dane....
Przez lesbijki ??
Do³±czy³a: 13 Lis 2005 Posty: 1881 Sk±d: z nienacka
Wys³any: 2007-11-03, 12:20
Polecaj±cy: baba jaga ;P
Pyskaty napisa³/a:
Kurczol napisa³/a:
to my ladnie pachniemy, to my jestesmy ta ladniejsza polowa, mamy ladniejsze i ciekawsze ciala, to my nie jestesmy monotematyczne.
To wy p³aczecie o byle co to wy lecicie na kasê to wy siedzicie przed lustrem godzinê to wy jeste¶cie wyrachowane to wy czê¶ciej zdradzacie to wy chodzicie w tych ¶miesznych poñczochach nie wiem jak to siê tam nazywa ale co 2 baba w tym ³azi to wy martwicie siê jak wam siê paznokieæ z³amie i jak pryszcz wyskoczy to wy jeste¶cie ca³owane w rêkê przez oble¶nych dziadów z dalszej rodziny heh to wy jeste¶cie puste nie wszystkie a co do tej monotematyczno¶ci to wy te¿ takie jeste¶cie
hmm ?
jezeli znasz tylko takie kobiety to Ci wspolczuje Ty gatunku na pewno nie przedlozysz
poza tym jak juz moja przedmowczyni stwierdzila, wlasnie to ze jestesmy takie a nie inne czyni nas atrakcyjniejsze. I po czesci zazdroszcze lesbijka, ze moga spedzic reszte zycia z kims tak cudnym jak kobieta ;p
Czy ka¿da kobieta ma w sobie co¶ z feministki ;> ? czy ka¿da kobieta wychwala swoja p³eæ my¶licie ¿e jeste¶cie takie idealne i lepsze od facetów proszê was to jest ¿a³osne ... narcyzowate kobietki na ¶wiat wysz³y my¶l± ¿e s± naj naj he ..
Nie nie znam samych takich dziewczyn ale coraz czê¶ciej da siê takie zauwa¿yæ zuchwa³e têpe laleczki ...
Kurczol a mo¿e chcia³aby¶ byæ z kobiet± tak± jak np hmm Jola z BigBurdelu jak nie wiesz o kogo chodzi to poszukaj i daj mi odpowied¼
kobiety lepiej sobie radza,one wychowuja dzieci[czesto samotnie].walcza o byt.a jeszcze maja czas na rozwijanie zainteresowan,prace spoleczna.sa pogodne i otwarte na innych.sa zadbane ,eleganckie.nie rozczulaja sie nad zlamanym paznokciem
Pyskaty!
I nie ma we mnie kompletnie nic z feministki, a to dlatego ¿e ja kocham mê¿czyzn! Faceci s± i pozostan± w moim krêgu zainteresowania:D I nigdy bym ich nie skrzywdzi³a i kocham jak prawi± komplementy, jak otwieraj± drzwi, nosz± na rêkach
Nie wiem jak Kurczol ale mi sie wydaje ze takie kobiety jak ja s± mo¿e trochê pewniejsze siebie,posiadaj± pewien potencja³, kompleksy potrafi± odstawiæ na bok (bo jak ka¿da mam ich wiele) i chc± siê cieszyæ ¿yciem i wcale nie musz± mieæ sta³ego partnera by przez to ¿ycie przej¶æ z u¶miechniêt± mink±. Oczywi¶cie jak siê taki znajdzie to jestem ca³a jego...
A je¶li chodzi o "zuchwa³e têpe laleczki" to Ci wspó³czuje ¿e takie staja na twej drodze.....
Trzecia sprawa to Twoje kompleksy... mo¿e po prostu w Twoim ¿yciu nie jest za dobrze i starasz siê na tym forum wy³adowaæ swoj± frustracjê?
kobiety ktore znam sa obowiazkowe,napewno nie sa tepymi lalami choc nie zawsze sa wyksztalcone.maja duzo empatii.z mezczyznami natomiast mam zle doswiadczenia,albo nalog,albo narcyz a jak wyglada no fajnego faceta to klamca,oszust i despota
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum