to wy chodzicie w tych ¶miesznych poñczochach nie wiem jak to siê tam nazywa ale co 2 baba w tym ³azi
¯eby chocia¿ co druga w nich chodzi³a..
Czepiaæ siê kobiet, o to ¿e nie s± facetami.. Proponuje Ci - przerzuæ siê na ch³opców! O ile jeszcze tego nie zrobi³e¶. Skoro kobiety tak Ci nie odpowiadaj±. Hm?
Jaki jest mora³ z tych wszystkich Twoich wynurzeñ bo nie rozumiem za bardzo. Mo¿e mi kto¶ wyja¶niæ?
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
mo¿e po prostu w Twoim ¿yciu nie jest za dobrze i starasz siê na tym forum wy³adowaæ swoj± frustracjê?
Mówisz ogólnie o moim ¿yciu czy o ¿yciu mi³osnym ;> druga sprawa snujesz niezwykle ¶mieszne teorie uwierz mi jak bêdê mia³ problem za³o¿ê w±teczek i bêdê czeka³ na to a¿ mi pomo¿esz
kochanamoniczka napisa³/a:
A je¶li chodzi o "zuchwa³e têpe laleczki" to Ci wspó³czuje ¿e takie staja na twej drodze.....
No widzisz takie ¿ycie co nie .. ale z wiêkszo¶ci mo¿na siê po¶miaæ wiêc nie ma tego z³ego co by na dobre nie wysz³o ..
Trzecia sprawa to Twoje kompleksy
Proszê Ciê wymieñ jakie to ja mam kompleksy bo wiesz chcia³bym siê czego¶ o sobie dowiedzieæ widocznie znasz mnie lepiej ni¿ ja sam ;>
o-s-t-t-r-y-77 napisa³/a:
kobiety lepiej sobie radza,one wychowuja dzieci[czesto samotnie]
tak jasne samotnie to one pij± ... co z tego ¿e wychowuj± jak coraz wiêcej matek to alkoholiczki które sobie nie radz± co to za opieka ? ¿aden argument czekam na inne
ocham jak prawi± komplementy, jak otwieraj± drzwi, nosz± na rêkach
A mo¿e kochasz ich dlatego ¿e w³a¶nie tak robi± a nie dlatego ¿e po prostu s±
_________________ Miasto rzadko ¶pi jak siê budzi to z kacem a siedemnastki chodz± z wózkami na spacer ..
Zamiast szukaæ wyj¶cia my wolimy b³±dziæ
Trudniej zrozumieæ innych, ³atwiej ich os±dziæ
Jaki jest mora³ z tych wszystkich Twoich wynurzeñ bo nie rozumiem za bardzo. Mo¿e mi kto¶ wyja¶niæ?
¿e nie potrafisz normalnie rozmawiaæ ... ¿e widzisz tylko ¶wiat idealny ... ¿e jak kto¶ nie zgadza siê z Twoimi wyobra¿eniami odno¶nie kobiet od razu jest gejem albo ma nim siê staæ ... taki ¿e nad osobami Twojego pokroju mo¿na tylko i wy³±cznie siê pomodliæ i zapaliæ ¶wieczkê ...
fazi napisa³/a:
u mnie chodzi a w szkole to wiêkszo¶æ ...
fazi napisa³/a:
Czepiaæ siê kobiet, o to ¿e nie s± facetami
Ciekawe sk±d pan najm±drzejszy wywnioskowa³ tê teoriê ..
_________________ Miasto rzadko ¶pi jak siê budzi to z kacem a siedemnastki chodz± z wózkami na spacer ..
Do³±czy³a: 13 Lis 2005 Posty: 1883 Sk±d: z nienacka
Wys³any: 2007-11-03, 13:27
Polecaj±cy: baba jaga ;P
Pyskaty napisa³/a:
Czy ka¿da kobieta ma w sobie co¶ z feministki ;> ? czy ka¿da kobieta wychwala swoja p³eæ my¶licie ¿e jeste¶cie takie idealne i lepsze od facetów proszê was to jest ¿a³osne ... narcyzowate kobietki na ¶wiat wysz³y my¶l± ¿e s± naj naj he ..
Czy kazdy mezczyzna to je³op? prosze Cie nie rozsmieszaj mnie nie mam zamairu sie z Toba klocic na temat, ktora plec jest lepsza. Bo jakbys nie zauwazyl geniuszu, to kto jakim jest czlowiekiem nie zalezy od plci
Pyskaty napisa³/a:
Nie nie znam samych takich dziewczyn ale coraz czê¶ciej da siê takie zauwa¿yæ zuchwa³e têpe laleczki
to ze kobiety teraz, sa pewniejsze siebie, potrafia walczyc o swoje i nie boja sie przeciwstawic systemowi, nie znaczy od razu ze sa glupie i nie znaja swojego miejsca.
Jak Ci nie pasuje to jak swiat wyglada teraz to sie zabij ;]
nie twierdze ze wszystkie kobiety sa super i w ogole, wrecz przeciwnie ja jako kobieta wiem tysiac razy lepiej jakie my jestesmy naprawde ale nie mozna generalizowac. Tak jak wszystkie kobiety to glupie suki tak wszyscy faceci to zakompleksione masturbatory ? ;/ niee
Pyskaty napisa³/a:
Kurczol a mo¿e chcia³aby¶ byæ z kobiet± tak± jak np hmm Jola z BigBurdelu
jakbym chciala byc to bym byla a moze wlasnie taka jestem?
Pyskaty napisa³/a:
jak nie wiesz o kogo chodzi to poszukaj i daj mi odpowied¼
jak nauczysz sie zartowac to sie do mnie zglos
Trzecia sprawa to Twoje kompleksy... mo¿e po prostu w Twoim ¿yciu nie jest za dobrze i starasz siê na tym forum wy³adowaæ swoj± frustracjê?
bez osoistych przytykow, nastepne tego typu posty beda kasowane
fazi napisa³/a:
a mo¿e poprostu myl± Ci siê ró¿ne czê¶ci garderoby, albo chodzisz do dziwnej szko³y....
bo kobiety w³a¶nie rzadk± chodz± w prawdziwych poñczochach. I nawet ja choæ je kocham, nie mogê sobie pozwoliæ na codzienne noszenie ich
o matko chodzi mi o te ¶ci±gacze na dupie co wystaj± spod spódnicy nie wiem jak to siê nazywa i nie chce wiedzieæ to tak dla rozja¶nienia sytuacji ;>
Kurczol napisa³/a:
to ze kobiety teraz, sa pewniejsze siebie, potrafia walczyc o swoje i nie boja sie przeciwstawic systemowi, nie znaczy od razu ze sa glupie i nie znaja swojego miejsca
Nic takiego nie powiedzia³em zaznaczy³em tylko ¿e wiêkszo¶æ dziewczyn jest pusta lec± na kasê ... wiêkszo¶æ moja droga to nie wszystkie te¿ chcia³bym zaznaczyæ ja siê z Tob± zgadzam ale zawsze jest ale ..
Kurczol napisa³/a:
Jak Ci nie pasuje to jak swiat wyglada teraz to sie zabij ;]
Mi wszystko pasuje nie jestem pann± lub nastolatkiem który przy jakie¶ trudnej sytuacji albo gdy mu co¶ nie pasuje bierze tabletki i odbiera sobie ¿ycie ;-) wiêc niestety bêdziesz musia³a mnie znosiæ no chyba ¿e .... ;>
Kurczol napisa³/a:
jak nauczysz sie zartowac to sie do mnie zglos
i co wtedy opowiesz mi jaki¶ dowcip ?:> a poza tym mo¿na siê tego nauczyæ ? hmm
Do prawdy? Na czym polega ten ¶wiat idealny? ¯e uwa¿am kobiety za cudowne stworzenia, a te wszystkie Twoim zdaniem wady, w moim przekonaniu wadami nie s±?
Pyskaty napisa³/a:
¿e jak kto¶ nie zgadza siê z Twoimi wyobra¿eniami odno¶nie kobiet od razu jest gejem albo ma nim siê staæ
Wybacz, takie wra¿enie jakie¶ odnios³em. To by by³o nawet lepsze wyj¶cie, bo jak nie, to serdecznie wspó³czuje Twojej kobiecie.
Pyskaty napisa³/a:
taki ¿e nad osobami Twojego pokroju mo¿na tylko i wy³±cznie siê pomodliæ i zapaliæ ¶wieczkê ...
Trzy zdrowa¶ki poproszê.
Pyskaty napisa³/a:
Zazdroszczê. I rozumiem, ¿e wiesz to bo wszystkie chodz± w samej bieli¼nie albo w bardzo krótkich spódniczkach i jak siê pochylaj± to widaæ koronkê poñczoszek. Podwójnie zazdroszczê. I podziwiam, ja bym w takiej szkole nie wytrzyma³.
Pyskaty napisa³/a:
Ciekawe sk±d pan najm±drzejszy wywnioskowa³ tê teoriê ..
Wystarczy m±drzejszy. Nie musi byæ naj.
Z tego Twojego manifesto gdzie wytykasz, ¿e siedz± przed lustrem i czê¶ciej p³acz±.
ja! ja! wybierz mnie... !
Biorê! A buciki na szpilkach te¿ siê znajd±..?
w leb chcesz?? ;p // M.
¯e uwa¿am kobiety za cudowne stworzenia, a te wszystkie Twoim zdaniem wady, w moim przekonaniu wadami nie s±?
No jasne ja sobie je wymy¶li³em mój ¶wiat jest wyimaginowany a Twój jest realistyczny .. po moim jeszcze chodz± smoki a rycerze probuj± zabiæ bestie ...
fazi napisa³/a:
Zazdroszczê. I rozumiem, ¿e wiesz to bo wszystkie chodz± w samej bieli¼nie albo w bardzo krótkich spódniczkach i jak siê pochylaj± to widaæ koronkê poñczoszek. Podwójnie zazdroszczê. I podziwiam, ja bym w takiej szkole nie wytrzyma³.
Jak siê nie czyta wszystkiego co piszê to potem tworzy siê cyniczne g³upoty niestety obroñco kobiet napisa³em ¿e chodzi mi o o te ¶ci±gacze na dupie co wystaj± spod spódnicy nie wiem jak to siê nazywa no ale pan wszystkowiedz±cy tego ju¿ nie widzia³ ..
fazi napisa³/a:
Z tego Twojego manifesto gdzie wytykasz, ¿e siedz± przed lustrem i czê¶ciej p³acz±.
No pewnie to jest tylko i wy³±cznie wymy¶lona teoria moja która nie ma odzwierciedlenia w ¿yciu ..
[ OCENZUROWANO ]
No jasne ja sobie je wymy¶li³em mój ¶wiat jest wyimaginowany a Twój jest realistyczny .. po moim jeszcze chodz± smoki a rycerze probuj± zabiæ bestie ...
Jej.. co Ty æpasz? Daj trochê.
To nie s± dwa ¶wiaty, tylko dwa spojrzenia na kobiety. I tyle. Tylko jako¶ tego Twojego nie mogê przeboleæ.
Pyskaty napisa³/a:
Jak siê nie czyta wszystkiego co piszê to potem tworzy siê cyniczne g³upoty niestety obroñco kobiet napisa³em ¿e chodzi mi o o te ¶ci±gacze na dupie co wystaj± spod spódnicy nie wiem jak to siê nazywa no ale pan wszystkowiedz±cy tego ju¿ nie widzia³ ..
¦ci±gacze na dupie.. Romantycznie to uj±³e¶. Ale nie wiem o co chodzi. Mniejsza o to.
Pyskaty napisa³/a:
No pewnie to jest tylko i wy³±cznie wymy¶lona teoria moja która nie ma odzwierciedlenia w ¿yciu ..
Czê¶æ ma, czê¶æ nie ma odzwierciedlenia. Ale nie o to siê rozchodzi. Chodzi o to, ¿e piszesz tak jakby to by³o co¶ z³ego. Jakie¶ wady. A to s± normalne rzeczy. Jak Ci siê nie podoba, ¿e kobieta czasem jest wra¿liwa i pokrêcona, to poszukaj sobie ch³opa ze wsi. On nie bêdzie siê martwi³ wygl±dem i p³akaæ te¿ nie bêdzie.
Pyskaty napisa³/a:
Fazi odnoszê wra¿enie ¿e w ¿yciu jeste¶ takim hmm jak by to napisaæ lalusiem ? hmm tak± osob± która zadaje siê z samymi dziewczynami a facetów ma³o zna poza tym boi siê powiedzieæ co¶ ostrzejszego na temat dziewczyny bo boi siê ¿e ta ju¿ z nim nigdy nie pogada taki w³azi dupek podlizywacz ... tak mi siê wydaje ale czy to prawda nie wiem
Mmmhmm.. I wszystko siê wyda³o. Tak na prawdê to jestem Adriankiem z Big Brothera.
Ranisz moje uczucia..
A ja odnoszê wra¿enie, ¿e jeste¶ przygnêbionym ch³opczykiem, którego w gimnazjum dziewczyny ¶miej±c siê pokazywa³y palcami i teraz masz jakie¶ dziwne urazy i uprzedzenia.
Pyskaty napisa³/a:
d³u¿sza konwersacja z Tob± nie ma sensu bo nosisz klapki na oczach i my¶lisz ¿e gdzie siê nie pójdzie to dziewczyna idealna genialna itp same pozytywy za du¿o chyba ksi±¿ek czytasz wiêcej wychod¼ na dwór i patrz wokó³ ... powiedz by choæ na weekend rodzice Ciê z piwnicy wypu¶cili bo chcia³by¶ poznaæ realia tego ¶wiata ...
Znawca realiów ¶wiata siê znalaz³. Bycie nadêtym bucem nie znaczy, ¿e ¶wiat jest taki jak Ty go widzisz. I wyobra¼ sobie, ¿e jestem ¶wiadom istnienia wrednych suk, pustaków, dziwek i blachar. Tylko nie robiê z nich typowych przedstawicielek p³ci piêknej. Tak samo jak nie chcia³bym, ¿eby kobiety postrzega³y wszystkich facetów tak jak Ciebie. Bo takie ciê¿kie przypadki wcale nie s± powodem do znienawidzenia od razu ca³ej p³ci.
PS. Czy o swojej mamie te¿ my¶lisz tak jak o innych kobietach?
Nic takiego nie powiedzia³em zaznaczy³em tylko ¿e wiêkszo¶æ dziewczyn jest pusta lec± na kasê ... wiêkszo¶æ moja droga to nie wszystkie te¿ chcia³bym zaznaczyæ
Tak samo mo¿na powiedzieæ, ¿e wiêkszo¶æ Polaków to pijacy i z³odzieje. Generalizacja zawsze bêdzie siê mia³a nijak do prawdy. Nie jest tak, ¿e wiêkszo¶æ dziewczyn i kobiet to puste blachary, po prostu skrajne zachowania s± bardziej widoczne.
Pyskaty napisa³/a:
chodzi mi o o te ¶ci±gacze na dupie co wystaj± spod spódnicy
Ta plaga nosi nazwê legginsy
Pyskaty napisa³/a:
d³u¿sza konwersacja z Tob± nie ma sensu bo nosisz klapki na oczach i my¶lisz ¿e gdzie siê nie pójdzie to dziewczyna idealna genialna itp same pozytywy za du¿o chyba ksi±¿ek czytasz wiêcej wychod¼ na dwór i patrz wokó³ ... powiedz by choæ na weekend rodzice Ciê z piwnicy wypu¶cili bo chcia³by¶ poznaæ realia tego ¶wiata ...
Nie ¿ebym jakie¶ aluzje robi³a, ale inni za l¿ejsze wypowiedzi warnem obrywali, a nawet banem...
_________________ Dum spiro, spero
"Wiec dochodzimy do konkluzji, iz ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji"
Do³±czy³a: 13 Lis 2005 Posty: 1883 Sk±d: z nienacka
Wys³any: 2007-11-03, 16:46
Polecaj±cy: baba jaga ;P
Pyskaty napisa³/a:
Nic takiego nie powiedzia³em
nie, z Twojej wypowiedzi wynik³o tylko, ze to jakis wirus, ktory roznosi sie miedzy kobietami, przenoszony przez zalotki
Pyskaty napisa³/a:
wiêc niestety bêdziesz musia³a mnie znosiæ
nie przeceniaj sie
Pyskaty napisa³/a:
i co wtedy opowiesz mi jaki¶ dowcip ?:> a poza tym mo¿na siê tego nauczyæ ? hmm
nie, moze wtedy Ty mi jakis opowiesz... jak juz bedziesz umial, a ze tego nauczyc sie nie da wiec moze poprostu oszczedzisz nas wszystkich i nie bedziesz sie wysilal co ?
Sol napisa³/a:
Ta plaga nosi nazwê legginsy
dobra jestes ;p za chiny ludowe nie moglam skapowac o co mu chodzi xD
Sol napisa³/a:
Nie ¿ebym jakie¶ aluzje robi³a, ale inni za l¿ejsze wypowiedzi warnem obrywali, a nawet banem...
masz racje moj blad ;p poprostu nie chcialo mi sie czytac tych wszystkich wypocin ;p
jak tak czytam ta dyskusje wszyscy na Pyskaty to sie zwijam ze smiechu
Pyskaty napisa³/a:
To wy p³aczecie o byle co
kurde ty naprawde jakies kompleksy masz, kazdy CZASAMI placze, co sam jestes taki twardziel i nigdy ani lzy nie uroniles?
Pyskaty napisa³/a:
to wy siedzicie przed lustrem godzinê
znam wielu chlopakow ktozy spedzaja wiecej czasu w lazience niz ja moze ty jestes jakis wyjatek i w lazience jestes tylko zeby "siusiu" zrobic...
Pyskaty napisa³/a:
to wy czê¶ciej zdradzacie
mam na ten temat odmienne zdanie
Pyskaty napisa³/a:
to wy chodzicie w tych ¶miesznych poñczochach nie wiem jak to siê tam nazywa ale co 2 baba w tym ³azi
to ja cie chyba nie zaliczam do "bab" XD
Pyskaty napisa³/a:
to wy martwicie siê jak wam siê paznokieæ z³amie i jak pryszcz wyskoczy
czy jest cos zlego w tym ze ktos chce dobrze i zchludnie wygladac?
Pyskaty napisa³/a:
to wy jeste¶cie ca³owane w rêkê przez oble¶nych dziadów z dalszej rodziny heh
czyzby zazdrosny?
Pyskaty napisa³/a:
to wy jeste¶cie puste nie wszystkie
no, to NIE WSZYSTKIE cie uratowalo
Pyskaty napisa³/a:
i co wibratory wam wystarcz± lepiej pozbyæ siê facetów my¶lisz ¿e jeste¶cie samowystarczalne ?:>
przeciez nikt nie powiedzial ze jestesmy samowystarczalne
Pyskaty napisa³/a:
wiesz dziwne by to by³o gdyby dziewczyna nie by³a inna od faceta
tobie najwyrazniej przeszkadza "innosc" kobiet
Pyskaty napisa³/a:
Fazi odnoszê wra¿enie ¿e w ¿yciu jeste¶ takim hmm jak by to napisaæ lalusiem ? hmm tak± osob± która zadaje siê z samymi dziewczynami a facetów ma³o zna poza tym boi siê powiedzieæ co¶ ostrzejszego na temat dziewczyny bo boi siê ¿e ta ju¿ z nim nigdy nie pogada taki w³azi dupek podlizywacz ... tak mi siê wydaje ale czy to prawda nie wiem
a co jest zlego w tym ze chopak broni dziewczyny? co jest zlego w tym ze ktos ma inne zdanie niz ty? co jest zlego w tym ze chlopacy zadaja sie z dziewczynami? czy ty sugerujesz ze chlopacy i dziewczyny to dwa swiaty ktore niemoga sie ze soba spotkac? zreszta to ze chopak dobrze wyraza sie o kobietach dobrze o nim swiadczy ^^
Do³±czy³: 27 Lis 2006 Posty: 350 Sk±d: ja to wiem??
Wys³any: 2007-11-03, 18:51
Pyskaty napisa³/a:
Nic takiego nie powiedzia³em zaznaczy³em tylko ¿e wiêkszo¶æ dziewczyn jest pusta lec± na kasê ... wiêkszo¶æ moja droga to nie wszystkie te¿ chcia³bym zaznaczyæ
napisze tak czê¶æ dziewczyn taka jest... nie wiêkszo¶æ... ale jestem z ma³ego miasteczka i nie wiem jak to jest z "pannami" z miasta...
co do spontana i fajnej zabawy czy niespodziewany wyjazd do zakopanego ¿eby pojezdzæ na snowboardzie, tez sie do takiej przygody zalicza ;> z mi³a chêci± powtórzê taki wypad
_________________ Go¶æ, czy widzisz to co ja ?? Coraz wiecej na tym ¶wiecie z³a...
hehe no w³a¶nie z³oty o takie wariactwa chodzi
muszê dopisaæ by Pyskaty zrozumia³, ¿e ja mogê p³aciæ za siebie- nie potrzebuje kolesia z kasa (odrazu sobie pomy¶li ze tylko na to lecê )
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum