Wys³any: 2007-10-29, 15:52 Gdzie Ci mê¿czy¼ni? Or³y? Soko³y? Herosy? Gdzie te ch³opy?
Nie wiem ja wy ale ja nie pamiêtam kiedy ostatni raz spotka³abym prawdziwego faceta, który potrafi zaci±gn±æ kobietê do ³ó¿ka i nie p³akaæ potem.
Ostatnio kole¶ mnie ju¿ kompletnie zaskoczy³: na drugim spotkaniu mi ju¿ o ma³¿eñstwie i dzieciach mówi³:P hehe Osobi¶cie nie szukam faceta na sta³e (wyplata³am sie z 4-letniego zwi±zku i trza odetchn±æ:) Ale czasem by sie poszala³o z kim¶, to wiadome Ale facetów jakby jaki¶ wirus dopad³:O Za cholerê porz±dnego nie mo¿na znale¼æ. Jakby siê bali? ale czego? sama ju¿ nie rozumiem;/ i nie chodzi mi tu o zboczeñców z czata, chodzi o kulturaln± zabawê:) ciekaw± znajomo¶æ.... Czy my¶licie ¿e naprawdê jest co¶ nie tak, czy tylko ja ¼le trafiam?:P
Do³±czy³a: 13 Lis 2005 Posty: 1896 Sk±d: z nienacka
Wys³any: 2007-10-29, 17:32
Polecaj±cy: baba jaga ;P
bro napisa³/a:
Zawsze mi siê wydawa³o, ¿e kole¶ mówi±cy o ma³¿eñstwie i dzieciach to porz±dny facet, wzór itd. Co siê zmieni³o?
no dobrze ale nie proponowac tego osobie ktora widzisz 2 raz w zyciu czy trzeci lekka przesada aj ?
i coz .. owszem mezczyzni jakby to okreslic lekko zniewiescieli, nie twierdze ze wsyscy, ale dosc duza polowa [albo ja mam cholera pecha ;p], kobiety zas staly sie harpiowate wrecz modliszkowe co tez nie jest za bardzo pozytywne, no powiedzmy ze role sie powoli zmieniaja i to zwierzyna staje sie ³owca [ ze tak wszystko uproszcze ] ale wcale mi sie to niepodoba
tak wynika z moich obserwacji, to tylko i wylacznie moje zdanie i pozwalam wam sie ze mna nie zgadzac
ja nie mowie ze tak zawsze ju¿ ma byæ- oczywi¶cie jak ju¿ sie w kim¶ zakocham to bêdzie tak jak ma byæ powinno (kapcioszki, kochany mê¿u¶, dzieci, s³odkie s³ówka, zawsze razem) ale narazie póki jest sie m³odym trza szaleæ:) tylko z kim???
Wys³any: 2007-10-29, 17:43
Polecaj±cy: sama znalaz³am =)
bro napisa³/a:
Zawsze mi siê wydawa³o, ¿e kole¶ mówi±cy o ma³¿eñstwie i dzieciach to porz±dny facet, wzór itd. Co siê zmieni³o?
Kole¶ mówi±cy o tym na drugiej czy trzeciej randce to faktycznie przesada, mnie siê kojarzy z jakims desperatem i mam wtedy nieodpart± ochotê uciec
kochanamoniczka napisa³/a:
prawdziwego faceta, który potrafi zaci±gn±æ kobietê do ³ó¿ka i nie p³akaæ potem.
Z tym, ¿e to swiadczy o tym czy facet jest prawdziwym facetem czy nie, to siê nie zgodzê, ale z tym, ¿e o faceta w ogóle z prawdziwego zdarzenia, jest dzi¶ trudno to na pewno..
Ech...
_________________ Najszczê¶liwszych chwil nie da siê zaplanowaæ, one przychodz± same
w³a¶nie nie!
chodzi o wolne zwi±zki, faceci boja siê kobiet które takowe proponuj±, nie chodzi o to by przespaæ sie z byle kim
faceci boja sie tego ¿e to ja dyktuje warunki, a nie oni
i nie chodzi tylko o seks, chodzi o przygodê, o zdobywanie do¶wiadczeñ a przy tym ¶wietn± zabawê
ciê¿ko to wyt³umaczyæ:D
Dziwne jest to co napisalas troche. Najwyrazniej trafialas na delikatnych, wrazliwych, powaznie myslacych o zyciu facetow, a nie takich co chca miec nastepna na liscie . To ze ty takie szukasz to tez nic zlego . W sumie to powinnas poprostu dobrze poszukac. Moze szukasz tam dzie nie powinnas? Ahh.. i herosy tylko w filmach...jak chcesz takiego to obejrzec Supermana polecam orly maja orli wzrok wiec jak na takiego wpadniesz na pewno cie zauwazy a sokoly to sam nie wiem
hehe
ale w³a¶nie ci±gle d±¿ê do tego ¿e nigdzie nie mo¿na w tych czasach takich znale¼æ
takich subtelnych, prawdziwych mê¿czyzn, z wyobra¼ni±, którzy potrafi± siê bawiæ:D
prawdziwego faceta, który potrafi zaci±gn±æ kobietê do ³ó¿ka i nie p³akaæ potem.
nie wiedzia³am, ¿e bycie prawdziwym facetem polega na umiejêtno¶ci zaci±gniêcia kobiety do ³ó¿ka
kochanamoniczka napisa³/a:
Ostatnio kole¶ mnie ju¿ kompletnie zaskoczy³: na drugim spotkaniu mi ju¿ o ma³¿eñstwie i dzieciach mówi³
je¿eli Tobie proponowa³ ma³¿eñstwo to rzeczywi¶cie trochê siê pospieszy³, ale je¶li mówi³, ¿e marzy mu siê ¶lub i przypu¶æmy pi±tka dzieci to co w tym a¿ tak z³ego? Wiêkszo¶æ z nas ma jakie¶ wyobra¿enia dotycz±ce swojej przysz³o¶ci, a w tym kwestiê ¶lubu, dzieci.
_________________ bo w ¿yciu wa¿ne jest poczucie koloru !!
'czy ¶wiat siê wiele zmieni je¶li z m³odych gniewnych wyrosn± starzy wpannolekkichobyczajowieni?'
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum