Forum Rêceprecz odtybetu

• Szukaj • U¿ytkownicy • Grupy • Wspó³praca • Czat • Reklamuj Forum ! • Gry online • Katalog Stron
• Rejestracja • Zaloguj • Album

konkurs

Poprzedni temat :: Nastêpny temat
Autor Wiadomo¶æ

kochanamoniczka  

Do³±czy³a: 23 Pa¼ 2007
Sk±d: ¶l±sk

Wys³any: 2007-10-29, 15:52   Gdzie Ci mê¿czy¼ni? Or³y? Soko³y? Herosy? Gdzie te ch³opy?

Nie wiem ja wy ale ja nie pamiêtam kiedy ostatni raz spotka³abym prawdziwego faceta, który potrafi zaci±gn±æ kobietê do ³ó¿ka i nie p³akaæ potem.
Ostatnio kole¶ mnie ju¿ kompletnie zaskoczy³: na drugim spotkaniu mi ju¿ o ma³¿eñstwie i dzieciach mówi³:P hehe Osobi¶cie nie szukam faceta na sta³e (wyplata³am sie z 4-letniego zwi±zku i trza odetchn±æ:) Ale czasem by sie poszala³o z kim¶, to wiadome :hyhy: Ale facetów jakby jaki¶ wirus dopad³:O Za cholerê porz±dnego nie mo¿na znale¼æ. Jakby siê bali? ale czego? sama ju¿ nie rozumiem;/ i nie chodzi mi tu o zboczeñców z czata, chodzi o kulturaln± zabawê:) ciekaw± znajomo¶æ.... Czy my¶licie ¿e naprawdê jest co¶ nie tak, czy tylko ja ¼le trafiam?:P

bro  

Do³±czy³: 08 Wrz 2007
Sk±d: Poznañ
Ostrze¿eñ:
 1/3/5

Wys³any: 2007-10-29, 16:28   

Zawsze mi siê wydawa³o, ¿e kole¶ mówi±cy o ma³¿eñstwie i dzieciach to porz±dny facet, wzór itd. Co siê zmieni³o?

fazi  

Do³±czy³: 16 Pa¼ 2005
Sk±d: CK

Wys³any: 2007-10-29, 16:39   

kochanamoniczka napisa³/a:
Nie wiem ja wy ale ja nie pamiêtam kiedy ostatni raz spotka³abym prawdziwego faceta, który potrafi zaci±gn±æ kobietê do ³ó¿ka i nie p³akaæ potem.

No przecie¿ tu jestem! :P

bro napisa³/a:
Zawsze mi siê wydawa³o, ¿e kole¶ mówi±cy o ma³¿eñstwie i dzieciach to porz±dny facet, wzór itd. Co siê zmieni³o?

XVIII wiek siê skoñczy³.

Kurczol  

Do³±czy³a: 13 Lis 2005
Sk±d: z nienacka

Wys³any: 2007-10-29, 17:32   
   Polecaj±cy: baba jaga ;P

bro napisa³/a:

no dobrze ale nie proponowac tego osobie ktora widzisz 2 raz w zyciu czy trzeci ;) lekka przesada aj ? ;)

i coz .. owszem mezczyzni jakby to okreslic lekko zniewiescieli, nie twierdze ze wsyscy, ale dosc duza polowa [albo ja mam cholera pecha ;p], kobiety zas staly sie harpiowate wrecz modliszkowe co tez nie jest za bardzo pozytywne, no powiedzmy ze role sie powoli zmieniaja i to zwierzyna staje sie ³owca [ ze tak wszystko uproszcze ] ale wcale mi sie to niepodoba :niepewny:

tak wynika z moich obserwacji, to tylko i wylacznie moje zdanie i pozwalam wam sie ze mna nie zgadzac :P :luka:

kochanamoniczka  

Wys³any: 2007-10-29, 17:42   

ja nie mowie ze tak zawsze ju¿ ma byæ- oczywi¶cie jak ju¿ sie w kim¶ zakocham to bêdzie tak jak ma byæ powinno (kapcioszki, kochany mê¿u¶, dzieci, s³odkie s³ówka, zawsze razem) ale narazie póki jest sie m³odym trza szaleæ:) tylko z kim???

femme  

Do³±czy³a: 27 Pa¼ 2007
Sk±d: £ód¼

Wys³any: 2007-10-29, 17:43   
   Polecaj±cy: sama znalaz³am =)

bro napisa³/a:

Kole¶ mówi±cy o tym na drugiej czy trzeciej randce to faktycznie przesada, mnie siê kojarzy z jakims desperatem i mam wtedy nieodpart± ochotê uciec ;)

prawdziwego faceta, który potrafi zaci±gn±æ kobietê do ³ó¿ka i nie p³akaæ potem.

Z tym, ¿e to swiadczy o tym czy facet jest prawdziwym facetem czy nie, to siê nie zgodzê, ale z tym, ¿e o faceta w ogóle z prawdziwego zdarzenia, jest dzi¶ trudno to na pewno..
Ech... :zdegustowany:

Tynka88 

Do³±czy³: 20 Sie 2007

Wys³any: 2007-10-30, 21:08   

Cytat:

mi takze, lecz teraz najwazniejsze by zaliczyc panienke i leciec do nastepnej ...
nie chodzi mi tu o zboczeñców z czata, chodzi o kulturaln± zabawê:)
dziwne jest to zdanie .. ty masz na celu umawianie sie z obcymi facetami by sie z nimi przespac tak ?? tylko na czacie takich znajdziesz :)

kochanamoniczka  

Wys³any: 2007-10-30, 22:37   

w³a¶nie nie!
chodzi o wolne zwi±zki, faceci boja siê kobiet które takowe proponuj±, nie chodzi o to by przespaæ sie z byle kim
faceci boja sie tego ¿e to ja dyktuje warunki, a nie oni
i nie chodzi tylko o seks, chodzi o przygodê, o zdobywanie do¶wiadczeñ a przy tym ¶wietn± zabawê
ciê¿ko to wyt³umaczyæ:D

niesamowity_ 

Do³±czy³: 30 Pa¼ 2007
Sk±d: D±browianin = `

Wys³any: 2007-10-30, 22:57   
   Polecaj±cy: www.google.pl

Dziwne jest to co napisalas troche. Najwyrazniej trafialas na delikatnych, wrazliwych, powaznie myslacych o zyciu facetow, a nie takich co chca miec nastepna na liscie . To ze ty takie szukasz to tez nic zlego . W sumie to powinnas poprostu dobrze poszukac. Moze szukasz tam dzie nie powinnas? :cool: Ahh.. i herosy tylko w filmach...jak chcesz takiego to obejrzec Supermana polecam :wstyd: orly maja orli wzrok wiec jak na takiego wpadniesz na pewno cie zauwazy a sokoly to sam nie wiem :cwaniak:

kochanamoniczka  

Wys³any: 2007-10-30, 23:06   

hehe
ale w³a¶nie ci±gle d±¿ê do tego ¿e nigdzie nie mo¿na w tych czasach takich znale¼æ
takich subtelnych, prawdziwych mê¿czyzn, z wyobra¼ni±, którzy potrafi± siê bawiæ:D

Colorblind  

Do³±czy³a: 20 Cze 2007
Sk±d: Bimini iiii Finimini

Wys³any: 2007-10-30, 23:07   

prawdziwego faceta, który potrafi zaci±gn±æ kobietê do ³ó¿ka i nie p³akaæ potem.

nie wiedzia³am, ¿e bycie prawdziwym facetem polega na umiejêtno¶ci zaci±gniêcia kobiety do ³ó¿ka

Ostatnio kole¶ mnie ju¿ kompletnie zaskoczy³: na drugim spotkaniu mi ju¿ o ma³¿eñstwie i dzieciach mówi³

je¿eli Tobie proponowa³ ma³¿eñstwo to rzeczywi¶cie trochê siê pospieszy³, ale je¶li mówi³, ¿e marzy mu siê ¶lub i przypu¶æmy pi±tka dzieci to co w tym a¿ tak z³ego? Wiêkszo¶æ z nas ma jakie¶ wyobra¿enia dotycz±ce swojej przysz³o¶ci, a w tym kwestiê ¶lubu, dzieci.

'czy ¶wiat siê wiele zmieni je¶li z m³odych gniewnych wyrosn± starzy wpannolekkichobyczajowieni?'

fazi  

Wys³any: 2007-10-30, 23:51   

Ale z Was zakonnice.. ;)
Chyba mylicie fascynuj±cy flirt, przygodê, namiêtno¶æ, szaleñstwo i kontrolowan±-utratê-kontroli* z "chono lala w krzaki".

Autorce z pewno¶ci± nie chodzi³o o amanta tego pokroju: http://www.youtube.com/watch?v=IWUCKmsPvkk
:D

* mój autorski wymys³, prawa zastrze¿one :P

Kurczol  

Do³±czy³a: 13 Lis 2005
Sk±d: z nienacka

Wys³any: 2007-10-31, 00:37   
   Polecaj±cy: baba jaga ;P

fazi napisa³/a:
Ale z Was zakonnice..

ze co prosze ? :niepewny:

takich subtelnych, prawdziwych mê¿czyzn, z wyobra¼ni±, którzy potrafi± siê bawiæ:D

z nimi to jak z dinozaurami ;p dawno wygineli

no chyba ze jest sie Michasiem ;p :luka:

fazi  

Wys³any: 2007-10-31, 01:33   

Kurczol napisa³/a:
ze co prosze ? :niepewny:

No nie wszystkie przecie¿. Nie chce pokazywaæ palcami. :P

kochanamoniczka  

Wys³any: 2007-10-31, 08:14   

fazi napisa³/a:
Ale z Was zakonnice.. ;)
Chyba mylicie fascynuj±cy flirt, przygodê, namiêtno¶æ, szaleñstwo i kontrolowan±-utratê-kontroli* z "chono lala w krzaki".

Autorce z pewno¶ci± nie chodzi³o o amanta tego pokroju: http://www.youtube.com/watch?v=IWUCKmsPvkk
:D

* mój autorski wymys³, prawa zastrze¿one :P

Fazi jako jedyny chyba rozumiesz o co chodzi.... :D

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

TopLista For - najlepsze fora w sieci - dodaj swoje forum do top listy

Prawdopodobnie najlepsze Forum Dyskusyjne w sieci.