• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Współpraca • Czat • Reklamuj Forum ! • Gry online • Katalog Stron
• Rejestracja • Zaloguj • Album

Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez: NatalkaS
2007-10-12, 19:12
Autor Wiadomość

domi88 

Wysłany: 2007-10-08, 19:30   Głodówka

Mam problem.Nie moge zniesc swojego wygladu.Chociaz wszyscy dokola mi mowia ze wygladam bosko,ja nie moge w to uwierzyc.Mój chlopak mi ciagle mowi ze bardzo mnie kocha taka jaka jestem.Ale ja uwazam ze wygladam okropnie.I dlatego od dzis zaczelam glodowke.Za 3 tygodnie ide z Patrykiem razem na wesele.Mam juz kupiona sliczna sukienke i chce ladnie w niej wygladac.Wiec postanowilam ze nie bede nic jesc.No moze poza sucharkami i owocami.I bede pic duzo wody.Wiem ze moze mi to zaszkodzic,ale jest to silniejsze ode mnie:(

goga  

Wysłany: 2007-10-09, 09:49   

Och żałuje że ten post czytam jako drugi (pierwszy był o tęsknocie)

Dziewczyno głodówka- a proszę bardzo- tak wykończysz swój organizm że zamiast na wesele będziesz leżeć w łózku .
Owszem głodówkę stosuję się dla oczyszczenia organizmu ale nie dłużej niż 3 dni.

Proponuję skończyć ze słodzeniem, słodyczami, smażonym mięskiem(lepiej je ugotowac na kostce rosołowej) , ostatni posiłek przed 18ta i dużo wody mineralnej. Jako przekaski warzywka proponuje a gwarantuje ze przez trzy tygodnie na pewno zrzucisz pare kilo.
domi88 napisał/a:
Chociaz wszyscy dokola mi mowia ze wygladam bosko,ja nie moge w to uwierzyc.Mój chlopak mi ciagle mowi ze bardzo mnie kocha taka jaka jestem

To nie kilogramy ci dokuczaja tylko kompleksy:)Radzę zmienić sposób myslenia:)
Pozdrawiam:)
bo dokończyć ją możemy kiedy wrócisz tu,
tylko wróć

domi88 

Wysłany: 2007-10-09, 12:20   

Ja jestem takiej budowy że nic złego mi się nie stanie.Chcę ładnie wyglądać bo chce wreszcie sie sobie podobac i mojemu chłopakowi.

goga  

Wysłany: 2007-10-09, 13:36   

O ile się nie myle to pisałaś że jemu się podobasz.
Daj sobie spokój z głodówką bo to głupie!!!
bo dokończyć ją możemy kiedy wrócisz tu,
tylko wróć

agnes31 

Wysłany: 2007-10-09, 13:44   

Ja mam nadwage i przeszkadza mi to ale napewno nie będe głodowac,musisz pokochac sama siebie!!!! Pamietaj takim jak ty się widzisz takim widzą cie inni.

Aqusia  

Wysłany: 2007-10-09, 13:49   

To może zacznij uprawiać regularnie jakiś sport, 100 razy zdrowsze i efektywniejsze.

Poza tym, jak zaczniesz się głodzić, to za trzy tygodnie ta nowo kupiona śliczna sukienka z Ciebie spadnie :rotfl:

agnes31 

Wysłany: 2007-10-09, 13:58   

domi88, Chciała bym wiedzieć ile wazysz i jaki jest twoj wzrost,cos mi sie zdaje ze jestes szczupła tylko popadłas w zly nastroj związany z jesienią i dlatego jestes niezadowolona z niczego

Kurczol  

Wysłany: 2007-10-09, 14:01   
   Polecający: baba jaga ;P

Głodówka to fajna sprawa na oczyszczenie organizmu z toksyn itd.

http://pl.wikipedia.org/w...B3wka_lecznicza

jednak najlepiej ja stosowac pod okiem specjalisty, bo mozna sobie tylko zaszkodzic

dwa, dziewczyn uderze sie w ta swoja pusta glowke. Na swiecie sa wieksze problemy niz to ze wazysz 53 kg zamiast 29 ;/

chcesz wygladac tak?

poczytaj sobie troche o anoreksji bo z takim podejsciem to jestes na prostej drodze do smierci. Bo tak moja droga to cale niejedzenie sie konczy ...

http://anoreksja-nieee.blog.onet.pl/

http://veniti.blog.onet.pl/

wszystko z glowa trzeba robic.

Chcesz sie odchudzic ? zle sie czujesz ze soba ? ok to cwicz ogranicz cukry i tluszcze, ale przede wszystkim wiecej sie ruszaj.
Niejedzenie spustoszy Ci organizm calkowicie i pozniej nie bedzie z Ciebie nic.

agnes31 

Wysłany: 2007-10-09, 14:15   

Kurczol, Ojej juz wolę moją nadwagę,przynajmniej mam jakieś kształty,chyba udało Ci sie nastraszyś autorke tematu!!! :)

Szachraj 

Wysłany: 2007-10-09, 14:26   

Na wstępie chciałbym zaznaczyć, że odpowiednia dieta to "Jedz mało ale często". Ja tak robię i nie żałuję. O ile pamiętam to organizm zużywa energię w postaci tłuszczy - jeśli takowych zabraknie to korzysta z cukrów. Ja spożywam co mi w rękę popadnie. :P Oraz nie zapominaj o tym, że każdy organizm ma inny metabolizm, nie ważne ile jesz, możesz jeść 3 obiady dziennie i będziesz chuda, albo na odwrót - mały obiad i będziesz puszysta. Nie sądze abyś nawalała jakieś salta, ale polecam Ci jakiś lekki sport, jogging będzie dobry, a nawet... marsz z pieskiem, ale pamiętaj aby marsz trwał godzinę, wtedy będzie jakiś efekt. Akceptuj siebie taką jaką jesteś i nie zwracaj uwagi na to co mówią inni. To tak jak powiedzieć dla nastolatka w wieku dojrzewania - masz brzydki nos, zapamięta to na całe życie. Albo powiedzieć dla dziewczyny, masz wspaniałe piersi - będzie nosić głębokie dekolty. ;)

Żadne głodówki nie wchodzą w grę. Moja mamuśka całe życie mi powtarza, że organizm potrzebuje wszystkiego, ale w odpowiedniej mierze.

Nie warto...

domi88 napisał/a:
Ja jestem takiej budowy że nic złego mi się nie stanie.Chcę ładnie wyglądać bo chce wreszcie sie sobie podobac i mojemu chłopakowi.

Taaa... "budowy", a pomyśl co się będzie dziać w środku Twojego ciała.

domi88 

Wysłany: 2007-10-09, 15:27   

Poprostu chcę nadal podobać sie swojemu chłopakowi,a boje sie ze on moze woleć zgrabniejsze ode mnie.

Colorblind  

Wysłany: 2007-10-09, 15:35   

Trzy tygodnie na samych sucharkach i owocach? Ja bym nie dała rady, zresztą nic by mnie nie przekonało do takiej decyzji ;P Najlepsze co przynosi wg mnie rezultaty to sport i likwidacja kolacji - po 18 już nic się nie je ;P

domi88 napisał/a:
chcę nadal podobać sie swojemu chłopakowi,a boje sie ze on moze woleć zgrabniejsze ode mnie

najważniejsze, żebyś się sama sobie podobała i akceptowała

'Ooo, jak on mi strasznie pokaże!!! Ooo, jak ja okropnie zobaczę!!!'
wszystko gra

Szachraj 

Wysłany: 2007-10-09, 16:25   

Wiesz, mówisz, że chcesz mu się podobać. Wiec ja Ci coś już powiem - skoro z Tobą jest - podobasz mu się. Przeczysz logice, a z nią nie warto eksperymentować.

domi88 

Wysłany: 2007-10-09, 17:15   

Może mój chłopak jest ze mną z litości.Moj byly mi tak powiedzial ze jemu zalezy tylko na jednym.Ja nie wiem co o tym myśleć.

Tynka88 

Wysłany: 2007-10-09, 18:09   

domi88 napisał/a:
ze jemu zalezy tylko na jednym
dobrze ze to twoj byly .... jak mozna byc z takim facetem ??
przede wszystkim dziewczyno histeryzujesz... glodowka to najglupszy pomysl jaki mogl wpasc ci do glowy przed tym weselem. Chyba ze chcesz wygladac jak wieszak w sukience po siostrze ... wtedy droga wolna. Z tego co mi wiadomo to na weselu po kilku glebszych nikt nie bedzie zwracal uwagi na twoja figure ...
domi88 napisał/a:
Mam juz kupiona sliczna sukienke i chce ladnie w niej wygladac
skoro jest juz kupiona to musi dobrze na tobie lezec prawda ?? to po co sie glodzic hmm ??
domi88 napisał/a:
jest to silniejsze ode mnie:(
ta glodowka ?? dziwne z leksza ...

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi