Szczerze mowiac mam wiekszy szacunek do GEJSZ niz do naszych polskich pań
anus_ka89 napisał/a:
Aaaaa i mam do wszystkiego i do kazdego taki sam szacunek
to co w końcu? dziewczyno gubisz się w zeznaniach...
miki21 napisał/a:
polecam film. Lektury tego typu odradzam. Jest 1284 lepszych;]
szczególnie, że film jest na podstawie książki...ściślej ujmując jest urywkami książki... więc ja bym raczej polecała lekturę a dla mniej wymagających film...
_________________ "Jesteśmy tym, co robimy, jesteśmy naszymi tajemnicami. Ja jestem sumą moich grzechów, tak właśnie! Chcesz poznać mnie, musisz poznać moje grzechy." T.Dekker
szczególnie, że film jest na podstawie książki...ściślej ujmując jest urywkami książki... więc ja bym raczej polecała lekturę a dla mniej wymagających film...
w końcu ktoś mnie popiera;] reklamujemy czytanie;] hahahaha
_________________ Nikt nie bedzie mi mówił jak mam żyć, bo nikt za mnie nie umrze!!!!!
hm sadzilam ze cichodajka ma inne znaczenie ale coz kazdy tlumaczy sobie jak chce nie rozumiem dlaczego takiej osoby nie mozna szanowac ,tolerowac to co robi to jej cialo i sumienie jak chce czemu nie!!! nie chce nic w zamian czyli nachodzi mi jedna myśl ze bardzo lubi SEX :p
Wysłany: 2007-08-17, 14:57 Re: hmm.. cichodajki.. Polecający: google it!
hej HajperGT !!!
HajperGT napisał/a:
Znacie takie przypadki?
taaaa....a chyba najfajniejsze sa te ktore sie reklamuja sie jako GFE (girlfriend experience) albo czasami real girlfriend experience
takie top modelki czesto z dobrze podkreconym wymiarem biustu
za kase albo prezenciki udaja ze sa twoja dziewczyna, i ze cie kochaja, jak maja lokalik to czasami gotuja dla ciebie jakis dobry posilek, pija z toba drinka, prowadza konwersacje a pozniej masz kochajaca cie do szalenstwa super sexy babe (na tak dlugo jak mozesz sobie pozwolic)
czesto takie gwiazdeczki maja swoje stronki www (google it!)
Wysłany: 2007-08-17, 22:05
Polecający: google it!
hej marlena_18 hej!!!
marlena_18 napisał/a:
"po co płacić za coś co można mieć za darmo???"
a moze oni nie wiedza jak to miec i to wydaje sie byc jedynym rozwiazaniem bo hormony buzuja a ziarno slepej kurze nie chce sie trafic? a moze faceci lubia takie luzne dziewczyny?
hmm...
a powiesz nam jak w/g Ciebie mozna miec to coś za darmo zeby cichodajki musialy podjac sie innego fachu? prosze
One być może lubią to co robią (?)
Nie mieszałabym w to raczej hormonów;może po prostu mężczyźni : idą na łatwiznę?
nie muszą się zbytnio starać by je mieć
ale czy nie tracą na poczuciu własnej wartości?
przez takie dziewczyny jak tutaj wymienione w tym temacie czasami zaluje ze jestem kobieta .. przeciez one tak oczerniaja plec piekna ze brak slow ...przytocze tu fragment pewnego kawalka :
" wiesz czym roznisz sie od prawdziwej kobiety ?? tym, ze prawdziwa kobieta sie szanuje"
podpisuje sie pod tymi slowami
Wydaje mnie sie, że to jest tylko indywidualna sprawa każdej Kobiety, co robi ze swoim ciałem! Jedne uprawiają sex, bo lubią, nie mają stałych partnerów wiec sobie przebierają! Drugie zarabiają w taki sposób na życie, gdyby Polska była Anglią każda kobieta szanowała by sie, ale niestety do Anglii duzo Nam brakuje! Chociaż i tam znajdą sie cichodajki!
Kazdy czlowiek ma prawo do swoich wyborów. Jezeli kobieta lub mezczyzna lubi i chce tak zarabiac - nikt nie moze jej/ jemu tego zabronic. Jednak kazdy wybor czlowieka niesie za soba konsekwencje. Przeszlosc predzej czy pozniej wraca i to w najmniej oczekiwanym momencie i wtedy juz nie jest tak "różowo" jak na początku.
Nie wiem tego z doswiadczenia, ale z reportazy, ktore czasem pojawialy sie w telewizji wiem, ze jak sie raz przekroczy te bariere seksu za pieniadze, to potem nie ma sie wiekszych oporow i wpada sie w pulapke zwlaszcza gdy chcesz skonczyc z tym zawodem. Zawsze, gdy potem brakuje ci pieniedzy, pojawia sie pokusa powrotu. To jest taki swoisty nalog. Alkoholik jest cale zycie alkoholikiem nawet, gdy przestanie pic. Podobnie jest z prostytucja. Ludzie sie zmieniaja, ale prostytutka jest sie cale zycie.
Nie mam zamiaru nikogo potepiac. Nie lubie generalizowania. Kazdy taki przypadek trzeba traktowac indywidualnie, bo nigdy nie wiadomo z jakich powodow ktos oddaje sie takiemu zajeciu.
Majki nie znam i nie chce sie na jej temat wypowiadac. Wiem, ze ja nie dalabym du*y za pieniadze, czy inne dobra materialne.
Pozdro
_________________ Wszyscy jesteśmy braćmi... no oprócz pielęniarek, bo one są siostrami : )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum