Wysłany: 2006-05-17, 17:16
Polecający: bierdonka
capricorn napisał/a:
Zdjęcie Piotrka?
Proszę.
no i ? O_o co w związku z tym ? Mamy wyciągnąc wnioski z jego wyglądu ?
Mamy napisać " tak , przyznajemy wam racje , ten koleś wygląda na zjeba , na pal z nim! " ? ;]
ze tak powiem , nie róbcie z niego małpy w zoo ,w którą sie rzuca bananami bo to prymityw, zle sie ubiera , nosi okulary , i wogole dla reguły to on jest debilem bo tak sie utarło i tak pozostanie ;] wg mnie to w was również siedzi problem , nie tylko w inm bo nie przecze ze moze być upierdliwy , ale nie wnioskuje tego po tym zdjęciu , ponieważ jak dla mnie to umieszczenie tego zdj na forum było co najmniej głupie , ciekawe czy pytałas sie Piotrka o zgode , czy chce aby ludzie komentowali jego zdj? Domyslam sie ze nie , bo przeciez on jest głupi , pewnie by nie skumał o co chodzi , pewnie nie ma internetu , i tak nie zobaczy , więc mozemy sie z niego nabijac dowoli i komentować... ha ha ha ....
załosne ...
no i ? O_o co w związku z tym ? Mamy wyciągnąc wnioski z jego wyglądu ?
Mamy napisać " tak , przyznajemy wam racje , ten koleś wygląda na zjeba , na pal z nim! " ? ;]
O ile mi wiadomo myślenie nie boli? Myślę, że nie jest się trudno domyślić, że zdjęcie to jest tutaj po to, żebyście zobaczyli na filmie, który się może pojawi może nie [nie widzę sensu tworzenia go], że Piotrek to Piotrek, a nikt się za niego nie podaje.
lolinka napisał/a:
nie róbcie z niego małpy w zoo ,w którą sie rzuca bananami bo to prymityw, zle sie ubiera , nosi okulary , i wogole dla reguły to on jest debilem bo tak sie utarło i tak pozostanie ;]
Okej, Skoro tak uważasz i twierdzisz, że to my tak mówimy i tweirdzimy to znajdz mi taki cytat, w którym któraś z nas czepiła się do tego, że nosi okulary i źle się ubiera...
lolinka napisał/a:
wogole dla reguły to on jest debilem
I w ogóle dla reguły to ty się czepiłaś nas i uparłaś, żeby w każdym naszym poście znaleźć coś przeciwko nam, a na obronę Piotrusiowi.
lolinka napisał/a:
ponieważ jak dla mnie to umieszczenie tego zdj na forum było co najmniej głupie , ciekawe czy pytałas sie Piotrka o zgode , czy chce aby ludzie komentowali jego zdj?
a czy to jest coś strasznego? Ludzie zakładają sobie fotki po to aby ludzie komentowali ich fotki. Koleżanki umieszczają moje zdjęcia na ich blogu i co? To też jesy conajmniej głupie? Dziwne poglądy:)
lolinka napisał/a:
pewnie nie ma internetu
Udumałaś sobie w swojej główce, że robimy z piotrka kogoś najgorszego. Bezpodstawnie. Wyobraź sobie, że tak nie jest.
[ Dodano: 2006-05-17, 18:40 ]
a poza tym ... temat jest o piotrku więc dlaczego nie ma tu być jego zdjęcia?
Założe się [teraz ja zakładam za Ciebie:P], ze gdyby ktoś zalozyl temat o kasi z pacanowa i umieścił tam jej zdjęcie, nawet byś nie zwróciła na to uwagi..
czepiasz się nas:p
ponieważ jak dla mnie to umieszczenie tego zdj na forum było co najmniej głupie , ciekawe czy pytałas sie Piotrka o zgode , czy chce aby ludzie komentowali jego zdj?
Pytać Piotrka o zgode?? Pytać PIOTRKA? Który odpowie mi na to"ty pietronko, zaraz ci opojczyk wypatnie" - ? Po co mam go pytać, skoro on sam robi z siebie pośmiewisko. Apropo zdjęcia... To wyobraź sobie, że on wie, że wykorzystałysmy jego fotkę
lolinka napisał/a:
A w ogóle z reguły pisze się osobno
Ot, taka sobie uwaga, ale jeśli wy się nas czepiacie tylko dlatego, że capricorn odmieniała TECHNO przez przypadki...to ta uwaga chyba Cię nie obrazi.
_________________ "To co stracił Manchester United zyskał Real Madryt. Przyszłość maluje się w jasnych kolorach. Przyszłość ma na nazwisko Beckham"
Chcesz się licytować? Dobra, to ja staję po stronie mojej internetowej siostry. 2:1 dla nas. Bawimy się dalej?
amelia1991 napisał/a:
O ile mi wiadomo myślenie nie boli? Myślę, że nie jest się trudno domyślić, że zdjęcie to jest tutaj po to, żebyście zobaczyli na filmie, który się może pojawi może nie [nie widzę sensu tworzenia go], że Piotrek to Piotrek, a nikt się za niego nie podaje.
No ale na takiej zasadzie - skąd mamy wiedzieć, że TO zdjęcie przedstawia Piotrka właśnie? Twoja argumentacja jest nieco kulawa...
amelia1991 napisał/a:
I w ogóle dla reguły to ty się czepiłaś nas i uparłaś, żeby w każdym naszym poście znaleźć coś przeciwko nam, a na obronę Piotrusiowi.
No i znowu, na tej samej zasadzie można powiedzieć, że Ty się czepiłaś i uparłaś, żeby tylko udowodnić, że my się nie znamy i nikt inny, tylko Ty rację.
amelia1991 napisał/a:
a czy to jest coś strasznego? Ludzie zakładają sobie fotki po to aby ludzie komentowali ich fotki. Koleżanki umieszczają moje zdjęcia na ich blogu i co? To też jesy conajmniej głupie? Dziwne poglądy:)
To, że Tobie to nie przeszkadza, nie znaczy, że innym też nie. Ja bym sobie jakoś specjalnie nie życzył gdyby moje zdjęcia widniały gdzieś w necie bez mojej zgody.
amelia1991 napisał/a:
a poza tym ... temat jest o piotrku więc dlaczego nie ma tu być jego zdjęcia?
Hm. Tylko że Piotrek nic na ten temat nie wie. Trochę nieładnie robić coś za czyimiś plecami. Niezależnie od tego kim on jest.
amelia1991 napisał/a:
Zrozum, że chcemy Ci pomóc (przynajmniej ja bym chciał), ale po tym jak usłyszałem co z nim robicie, trochę zwątpiłem w wasze dobre chęci. Powiesz, że łatwo mi mówić. A zygu zygu ;], bo moja matka pracuje w szkole i niejeden taki przypadek miała. I wiem, że musiała się bardzo namęczyć żeby załatwić wszystkie pozwolenia i papiery, dzięki którym można było takich ludzi poprzenosić. Ale udawało jej się za każdym razem. Więc jeśli jej się udało, to wam też się uda.
_________________ Gitara jest w porządku Johnie, ale grając na niej nie zarobisz na życie...
Skoro Piotrek nie jest upośledzony umysłowo, potafi mówić, pisac i czytać, to moze zaprosicie go na forum i niech on sie wypowie o tym, jak Wy go traktujecie.
Poza tym, Wy już nie macie ani argumentów ani linii obrony. Zaczynacie nas wyzywać. Odszczekiwac się. Yh...
Rada -> nauczcie się co to tolerancja. Nie wchodzcie w drogę jemu, on przestanie wchodzić Wam. Ot.
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
no wiesz a postaw siebie w jego sytuacji gdyby np to o Tobie byl temat na jakims forum i umieszczali by zdjecie kometowali ? ja bym sobie np nie zyczyla
Adamus napisał/a:
amelia1991 napisał/a:
No ale na takiej zasadzie - skąd mamy wiedzieć, że TO zdjęcie przedstawia Piotrka właśnie? Twoja argumentacja jest nieco kulawa...
dokladnie ;/ przeciez mozecie nam tu wkleic osobe ktora go bedzie grala azreszta dla mnie ta dyskusja jest juz uciazliwa bo Wy i tak macie swoje zdanie i nie dacie sobie nic powiedziec
sie chyba nigdy nie dogadamy bo ja uwazam ze bicie i skreslanie nie jest najlepszym wyjsciem ... z sytuacji o ktorej tak naprawde wsyztskiego nie wiecie, fakt faktem Piotrek moze byc upierdliwy zachowywac sie jak ostatni błazen ale to nie swiadczy tylko o jego glupim zachowaniu zrestza bylo to juz wspomnine tysiac razy
Wysłany: 2006-05-17, 19:27
Amelia1991 - zbastuj troszke, bo ja zaczne w postach patrzec na Twoj wiek...(moze wiele wyjasni?)
Nie ma co sie tutaj klocic, a na pewno nie w ten sposob. I wlasnie: najpierw sie czyta regulamin, zanim sie na forum powie cos..cokolwiek.
Poza tym upokoarznaie kogos, czy dokuczanie mu, to nie droga.
A co najwazniejsze: skoro tu jestescie tak silni/silne w gebie (dokladniej pismie), zeby Piotrka obrazac, to wlasnie: zaproscie go tu. Niech ma mozliwosc obrony. To nie jest odwaga, by obgadywac za plecami. Ja osobiscie tez bym nie chciala, zeby jakies moje zdjecia czy filmiki lataly wysmiewane po necie.
A moze Ty Amelia bys chciala? A widzisz: nie czyn drugiemu, co Tobie niemile (ot, banalne. Jak widac nie dla wszystkich).
_________________ (\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!!!
Ostatnio zmieniony przez elv 2006-05-17, 19:31, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2006-05-17, 19:29
Polecający: bierdonka
Sheila napisał/a:
lolinka napisał/a:
A w ogóle z reguły pisze się osobno
a mozliwe mozliwe , spanikowałam ;]
amelia1991 napisał/a:
Założe się [teraz ja zakładam za Ciebie:P], ze gdyby ktoś zalozyl temat o kasi z pacanowa i umieścił tam jej zdjęcie, nawet byś nie zwróciła na to uwagi..
zadne umieszczanie zdjęc kogokolwiek mi sie nie podoba , zadne fotki , blogi itp to nie dla mnie ale to inna sprawa , nie na ten temat , a zwłaszcza nie podoba mi sie umieszczanie tych fotek bez zgody osoby na nich widniejącej , bo zrozum ze ten Piotrek wbrew waszym regułom , które nam tu usilnie chcecie przedstawić , tez jest człowiekiem , ma swoje zycie i moze mu sie nie spodobac to ze jest na jakims forum , ludzie dyskutuja na jego temat a do tego oglądają sobie jego zdjęcia ... teraz sobie odpowiedz jak TY bys sie czuła ;] NIe musisz odpisywac ;]
a co do ogolnej przyczyny umieszczenia tutaj tego zdjęcia , to nie napisałaś wczesniej po co to było , ale pomimo tego , uważam to za bezsens , bo to wyszło tak jakbyście chciały nam przekazać " patrzecie jakim on jest debilem ... o .. macie zdjęcie! Teraz nam wierzycie? " więc nie dziwcie sie naszych reakcji ;]
co do reszty wypowiedzi nie chce mi sie komentowac , bo nie trawie ludzi którzy zamiast konkretów , zaczynaja obrażac , kiepsko to świadczy o autorze ... rozumiem uniesienia , ale nie obrażajmy innych za ich opinie , bo w ten sposób schodzimy do kanałow , eksponując swoją ubozyzne intelektualna ;]
Szkoda gadać, wiecie co o tym wszystkim myślę?
Zrobil sie tu niezły burdel i nalezy zamknąć ten temat.
Jakby na to nie spojrzeć, temat zaczęłyście Wy. Liczyłyście na nasze poparcie i na to, że będziemy Was głaskac po główkach i mówić 'tak, grzeczne dzieci, bijcie go dalej, należy mu się'? A teraz się zawiodłyście i chcecie zamykac temat?
Faktycznie, my jesteśmy żałośni. Taaaacy z nas idioci. Jak można nie znęcać się nad słabszymi? To chore.
Wiem, co to znaczy mieć w klasie uciążliwe osoby. I wiem, że w pewnym momencie im się to znudzi. Poza tym, jesteście dopiero w 2 klasie gimnazjum, a to najgorszy okres dojrzewania.
Wiem, co to znaczy mieć w klasie uciążliwe osoby. I wiem, że w pewnym momencie im się to znudzi. Poza tym, jesteście dopiero w 2 klasie gimnazjum, a to najgorszy okres dojrzewania.
takze wiem bo mam ich kilka i takze sobie jakos z nimi radzimy i nie bije sie ich od razu czasem nawet idzie pogadac teraz juz ... ale na to trzeba bylo troche czasu ... i na poczatku tez byly glupie docinki w stylu Piotrka jakie tu przytoczylyscie ale da sie pogadac a nie tylko bic i gadac jakie to debile sa
Za nie dozwolony post uważa się:
• post nie mający więcej niż 5 wyrazów (za wyraz nie uznawane są: emotikonki, cytaty, wykrzykniki itp. oraz wyrazy typu bla, phi itp.)
• post nic nie wnoszący do tematu (np. dzięki, dobrze itp.)
Piotrusiowi się nie znudziło, bo Wy go ciągle nakręcacie. Dajcie sobie z nim spokój, przestanie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum