• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Współpraca • Czat • Reklamuj Forum ! • Gry online • Katalog Stron
• Rejestracja • Zaloguj • Album

Poprzedni temat :: Następny temat
Autor Wiadomość

smooky_eyes  

Wysłany: 2007-08-11, 06:28   Koszmarna wtopa przed starszymi xD

Na pewno każdy z Was przeżył z rodzicami jazdę bez trzymanki. Opiszcie mi sytuację, która została Wam w pamięci np.wpadka z papierosami, powrót do domu w stanie hmmm...nietrzeźwym,... Jak zareagowali na to wasi staruszkowie? Czy mają po tym do Was zaufanie, czy już nie spuszczają Was z oczu? Jak po tym czujecie się Wy? Czy żałujecie tego, co zrobiliście? Jak tłumaczyliście się ze swojej wpady rodzicom? Wciskaliście kita, czy jak na spowiedzi wylaliście z siebie wszystkie grzeszki z postanowieniem poprawy? Bardzo mnie to ciekawi, więc piszcie ;)

SweetHeart  

Wysłany: 2007-08-11, 06:51   
   Polecający: Dzięki Google i Mojej Wyobraźni

smooky_eyes napisał/a:
która została Wam w pamięci np.wpadka z papierosami, powrót do domu w stanie hmmm...nietrzeźwym,...

Nie pale . A co do w stanie nie trzeźwym to tylko raz mama wyczuła , teraz jezeli jestem po piwku to jej to mowie ze piłam jednego ( bo taka jest prawda )

smooky_eyes napisał/a:
Jak zareagowali na to wasi staruszkowie?

Mama powiedziała : '' nie szkoda ci kasy Aniu '' - > i to tyle

smooky_eyes napisał/a:
Czy mają po tym do Was zaufanie, czy już nie spuszczają Was z oczu

Maja , pewnie dlatego ze zaufali mojemu facetowi , ktorego bardzo lubia , pewnie gdybym była sama robili by mi jazdy .

smooky_eyes napisał/a:
Jak po tym czujecie się Wy?

Kac nad ranem ... Nie mam wyrzytow sumienia .

smooky_eyes napisał/a:
Czy żałujecie tego, co zrobiliście?

Nie :) :)

smooky_eyes napisał/a:
Jak tłumaczyliście się ze swojej wpady rodzicom?

Nigdy nie mialam takiego przypału zeby sie tlumaczyc . Piwo rzecz normalna .

smooky_eyes napisał/a:
Wciskaliście kita, czy jak na spowiedzi wylaliście z siebie wszystkie grzeszki z postanowieniem poprawy?

Czasami wciskam kit , nigdy nie mowie prawdy . Zawsze ustalamy wersje i jak sie pytaja to tak samo odopowiadamy...
Grzeszki ... Ee tam :)

Śmiej Sie Prosto w Twarz Wszystkim Szmatom !

Paulinaaa  

Wysłany: 2007-08-11, 14:16   
   Polecający: Ja =D

jakos nic mi sie takiego nie przeypomina.. chociaz jak ich oklamuje to czesto sie po prostu pesze i mieszam w moich opowiadaniach, ale nie zawsze... musze sie lepiej nauczyc klamac heh
ihih :hyhy: :hyhy: ;) ;)

MissIndependent  

Wysłany: 2007-08-11, 15:25   

raz na jakiś czas znikam na noc, a mama dowiaduje się przez esa, że nie wracam do domu na noc.... znalezione w mojej torebce papierosy (palę średnio jednego na 3 miesiące, a te akurat były mojego faceta...) i prezerwatywy :zawstydzony: i najgorsze: ponad 1,5 roku temu napisałam w pamiętniku o moim "pierwszym razie" i o tym, że okres mi się spóźnia :/ mama to znaalzła i przeczytała :przestraszony:

smooky_eyes  

Wysłany: 2007-08-15, 08:12   

Nie wierzę! Tacy grzeczni wszyscy jesteście??? Ja byłam przygotowana na megaszokujące historie, a tu takie błahostki...
No cóż, widocznie trafiłam na jakąś elitę he he :P

Beata18 

Wysłany: 2007-08-16, 21:52   

Ja osobiście nigdy nie miałam, żadnej wpadki..., no 2 razy zdarzyło sie, ze powiedzialam, ze ide do kumpeli, a poszłam spotkać sie z chłopakiem! Później sama sie do tego przyznałam, ale to była błahostka, więc mają do mnie nadal zaufanie! ;)

kooondzik 

Wysłany: 2007-08-17, 00:04   

no ja parę razy miałem wpadki przed mama raz to mnie nawet wnosiła do auta bo ja nie byłem w stanie sie poruszać :D :D:D albo mi wypadła zapalniczka przy niej :P widziała jak hmmm całuje sie z dziewczyna a później suszyła mi głowę na ten temat jakbym nie wiedział o co chodzi w kontaktach damsko-męskich :D

lolinka  

Wysłany: 2007-08-17, 00:43   
   Polecający: bierdonka

wpadek jako takich przed własnymi rodzicami nigdy nie miałam. Częściej narobie sobie kwasu przy rodzicach moich znajomych ;] Ale najlepsza wpadka to nie oczekiwane wejście mamy mojego mężczyzny do pokoju w czasie , który nie był odpowiedni na odwiedziny;p :wstyd: Ale to raczej ona miała przerażenie w oczach a my troche smiechu i teraz , wspomnienia ;)

kooondzik 

Wysłany: 2007-08-17, 08:41   

apawel napisał/a:
hej kooondzik !!!

kooondzik napisał/a:
widziała jak hmmm całuje sie z dziewczyna a później suszyła mi głowę na ten temat jakbym nie wiedział o co chodzi w kontaktach damsko-męskich :D

no tutaj to z pelnym szacuneczkiem dla szanownej pani mamusi ale to chyba byla jej wpadka.
przecierz robiles cos tylko normalnego dla kazdego zdrowego czlowieka.
a co miales robic? psa calowac?

tylko nie przestawaj bo je sie to nie podoba ok?

nie przestaje nawet bym nie śmiał przestawać nie martw sie :D :D ona sie już do tego przyzwyczaiła

smooky_eyes  

Wysłany: 2007-08-18, 06:32   

Ooo, widzę, że coś się ruszyło :P
apawel napisał/a:
psa calowac?

Dobry pomysł, trzeba spróbować :rotfl: Chcociaż to też grozi wpadą przed znajomkami, którzy przypadkiem mogliby przylukać nasz wyczyn z wiernym przyjacielem człowieka i np. umieścić focie w necie :szok: Ojej...Masakra :przestraszony:

Katharsis  

Wysłany: 2007-08-18, 11:02   
   Polecający: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne

Tak wiec dom teoretycznie byl pusty, tylko ja i moja dziewczyna w domu. Calujemy gdzie sie da, ogolnie cieszymy sie z naszej prywatnosci, z tego, ze jestesmy sami.

W zartach (oboje w ubraniu):
- Wziac Cie od tylu?
- Tu w kuchnii?
- A czemu nie... xD
- Dawaj :D

Przechodze do sypialni rodzicow, zeby zamknac drzwi na taras... patrze, a tam matka spi, a ojciec nasluchuje...
- Co Wy tam robicie?
- :zawstydzony: :| nic ....

ucieklem ;p
do dzisiaj nie wiem, czy cos uslyszal ;p

my_inspiration  

Wysłany: 2007-08-18, 11:05   
   Polecający: Dzięki sobie.

Jak coś przeskrobię , to zawsze wsiskam im kit ;] :rotfl:

sad:( 

Wysłany: 2007-08-27, 22:22   

Ech, kiedys tak było, nie raz się nasłuchałam, zdażyło mi się zapalic i wypic nie raz. Rodzice zawiedli sie na mnie, po jakims czasie postarałam sie zeby to zaufanie odbudowac. Poza tym sama sie uspokoilam z tym wszystkim, a teraz po tylu latach lubie po prostu usiasc sobie ze starzymi przy piwku:)

X.  

Wysłany: 2007-09-02, 10:55   

kiedyś przyszedł do mnie kolega- nieproszony. a że byłam na niego wciekła, nie chciałam go wpuścić do domu :P . i przychodził co pół godziny, dzwonił do drzwi, a ja mu musiałam otwierać (bo do domu mieli wrócić rodzice, a nie wzięli klucza). w końcu nieźle wkurzona- otwieram drzwi z miotłą w ręku (sprzątałam) i warknęłam: spier****j stąd, bo ci przyłożę tą miotłą. oczywiście w drzwiach stali rodzice.
nie zapomnę ich cudownych wyrazów twarzy...
szybko uciekłam do pokoju, nie mówiąc nawet- cześć. :rotfl:

Vanilla Dream  

Wysłany: 2007-09-04, 21:57   

żadnej tego typu wpadki wpadki nie zaliczylam.

a z takich lżejszego kalibru pamiętam np. jak miałam coś koło 12-13 lat i pisałyśmy z koleżanką listy do siebie. jeden z nich był naszpikowany do bólu przekleństwami ale pisałam wtedy 'chooy', 'yebunny' i jakoś tak. kartkę zostawiłam na biurku, mama wszystko przeczytała i była w szoku. ja oczywiście wkreciłam, ze nie miałam pojęcia, ze to są przekleństwa, że u nas w szkole dużo osób tak pisze i myslałam ze znaczą zupełnie co innego.

Odpowiedz do tematu