Yv chetnie ci pomoge, przypuszczam ze to co ci sie przytrafilo to bylo nieswiadome OOBE (out of body experience) zjawisko to polega na tym ze twoja dusza zostaje wyrzucona poza twoje cialo fizyczne jednak nadal jest z nim polaczona cienka nicia dlatego ciala ciagle zyje i dla osoby trzeciej wyglada to jakbys poprostu spala. Paraliz spowodowany byl tym ze twoje cialo fizyczne jest przywiazane do swojej duszy jednak sa metody na opuszczanie go i poruszanie sie po Astralu (to jest ten wymiar w ktorym bylas). W astralu mozna spotkac swiadomosci osob zmarlych, swiadomosc kazdego z nas tez tam powedruje. Kazdy z was zapewne czytal o Smierci Klinicznej, to wlasnie dlatego ludziom wydawalo sie ze wisza nad cialem. Nasz wymiar jest rownolegly do astrala czyli bedac w astralu widzimy czesc rzeczy dziejacych sie w naszym wymiarze. Jesli chcesz o tym poczytac wiecej wpisz w wyszukiwarce OOBE lub Parapsychologia
W temacie eksterioryzacji kiedyś się kształciłam, jednak pamieć zmienia kształt.
Do pani czy też pana od zdania "wyłącz" czy tez "włącz telewizor" - nie pamiętam : kiedy świadomosć ludzka juz wyzdrowieje, tv nie pomoze programować "realnego" myślenia o oszczędnosciach w biedronce.
Najlepszym rozwiązaniem będzie przypięcie kabla z powrotem. Ewentualnie zmiana środowiska, powrót na lono przyrody, odetchnięcie świezym powietrzem. I takie tam.
zgadzam sie w 100% czasami tez miewalem podobne objawy nie wszystkie ale niektore jak i wystarczy spacerek kolo lasu czy blisko drzew (park) i od razu bylo lepiej
Yv też lubie takie bierki . Muszę powiedzieć, że pierwsze posty są ok, ale potem wystąpiły pewne zakłócenia i dałeś się zdołować a twoja energią psychokinetyczną zmizerniała- co mnie rozczarowało, ale jednocześnie upewniło, że negatywne źródło pierwszego postu wygasło...Tylko pamiętaj, że nasze fale muszą się synchronizować, aby nasze myśli mogły się zmaterializować w postaci takich postów (różnie odbieranych przez inne galaktyki psychofizyczne)....
Mówiąc krótko, nie daj się dołować otoczeniu i swoim myślom. Eksperymenty myślowe jak najbardziej wskazane, ale napewno bez dopalaczy (przecież to jest dla cieniasów, bo i bez tego można się nieźle rozbujać- ja jestem tego dowodem nie chwaląc się ) (zwłaszcza jak się człowiek nudzi)
Kilka ciekawych tekstów (najlepiej posłuchać piosenek-polecam, bo bardzo je lubie):
Będzie Dobrze
"Więc zróbmy to, Powstańmy jak Fenix
Z popiołów popkultury i szarego świata…”
Dezerter - Zakołysanie
Skręcony z liści marihuany
Uskrzydlony igłą, która nie boli
Sklejony swoimi halucynacjami
Leżysz zakratowany w sobie
Pogrążony w nieistnieniu
Zachwycasz się oszustwem
Błyszczącym bełkotem
Pływającym w głębokiej pustce
I znikasz powoli
Jak każda żywa myśl
W stuwatowym pokoju
Pustego śmiechu
Znikasz jak syntetycznie
Zniszczony mózg
Zakołysany na śmierć
Słodyczą narkotyków
...zakołysany
Wiatroaeroterapia - Dezerter
Najpierw było tak jak przypuszczałem
Bicie, lodowaty prysznic
Cuchnące towarzystwo natchnionych
Rękodzielników z prowincji
Aż przyszedł dobry psychiatra
Nie zadawał nam głupich pytań
Nie znęcał się
Na długich sznurach pozwalał nam
Fruwać nad ogrodem
Długość sznurów przekraczała wysokość
Najzawrotniejszych pułapów naszych wizji
A dobrze nam było
Doktor jeszcze zachęcał - wyżej dzieci
A dobrze nam było
Ta metoda nazywa się
Wiatroaeroterapia
Wia-tro-a-e-ro-te-ra-pia
Wia-tia-pia
Ae-ra-pia
Pia-pia-ia
_________________ "Płynie czas, płynie czas, jak morza do oceanów do gwiazd'
No! No! Uważaj CzeRWonak;), żeby nie było tak jak to ktoś w kabarecie skwitował "Dla niektórych ludzi...Najlepszym sposobem na poprawienie sobie nastroju jest wyciągnięcie kurczaka z zamrażarki i ekscytowanie się, że oto on jest w dużo gorszej sytuacji niż ja..."
Co to za pierdoły tu były???? Troszke sie spóźniłem i biorąc pod uwage co tu przeczytałem, autorka tego tematu pewnie juz nie żyje, więc wracam do normalności.
Myślę, że Yv ma się już dobrze i nie sądzę, aby ktoś inteligentny (na taką osobę wygląda, choć lekko skołowaną i zagubioną- ale każdy tak ma czasami) mógłby się przejmować takimi głupotami jakie niektórzy forumowicze wypisują (totalny brak zrozumienia i wyczucia)….
„Co nas nie zabije to nas wzmocni”
Pozdro to Yv
[/b]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum