a niby z jakiej racji prochy maja byc zalegalizowane? całe to swinstwo po wsze czasy winno byc nielegalne a tym co nimi handluja to winni obcinac rece zeby po wieczne czasy sie nie chwytali tego odrazajacego zajecia. zalegalizowac to by mogli picie piwka pod chmurka co niestety jest zakazane np u nas w miescie.
zalegalizowac to by mogli picie piwka pod chmurka co niestety jest zakazane np u nas w miescie
Nom to też jest lekko głupkowaty pomysł. Zresztą tak jest w całej Polsce. Może to i dobrze, że tak jest, że trzeba pić w domu lub pubie, ale u mnie na osiedlu przed sklepikami niektórymi stoją sobie tacy panowie jak idę o 7:30 do szkoły to oni już wlewają w siebie "śniadanie", a naprzeciwko jest komenda policji
Sam też ile razy piłem piwo z chłopakami w parku, albo gdzieś pod chmurką.
_________________ Gość chcesz dowiedzieć się więcej o wilkach? Strona dla miłośników przyrody:
www.wilk.boo.pl
Dlatego,że amfetamina jest NAPRAWDĘ SZKODLIWA.Przecież w innych panstwach marihuana jest używana jako lekarstwo na reumatyzm
Ja chciałam tylko powiedzieć,że amfetamina pod inną nazwą jest LEKIEM! I to nie tylko na narkolepsję.
Dishman napisał/a:
Mam nadzieję, że tak samo jak kampania antynikotynowa z lat '90 przyniosła skutek i zahamowano wzrost ilości palenia, tak samo będzie z kampanią antynarkotykową.
Jestem "za", ale nie chcę zeby to były kłamstwa wyssane z palca lub pokazanie jednostkowych przypadków - przecież podczas kampanii antyalkoholowej nie pokazywali tych, którzy zapili się od razu na śmierc - bo promili było za duzo.
lolinka napisał/a:
NO chyba ze jak kolezanka można sobie walnąc kreche w szkolnym kiblu przed klasówą i być kuul , tak to jest fajne , bez dwóch zdań
skroro to dla ciebie takie "kuul", to ręce opadaja.Widze - takze po innych postach - że masz problem z określeniem czasu przeszłego - zwłąszcza coś ok. 7-8 lat w tył.Pominę to,ze chyba sama brałaś w kiblu - i wnosisz po sobie,że tak właśnie się robi - bo ja tak nie robiłam bynajmniej.
Każdy coś robił w przeszłości i nie uważam żeby to było czy nie było zajebiste - po prostu pewne rzeczy miały miejsce i już.
Widzisz, nie każdy sie kurwił z byle kim w liceum i zachodził w ciążę - a wiem z innego topiku,że tylko takie osoby szanujesz- twoja sprawa.
W zwiazku z powyzszym nie będę juz opdpowiadała na zaden twoj post - bo mam dość tych kretyńskich prowokacji - jak zdarta płyta "o jesteś zajebista" - przykre,że masz taki mały zasób słownictwa. Po prostu boję się,że ściagniesz mnie do swojego poziomu i pokonasz doświadczeniem.
A'propos innego postu: można polemizować i nie byc chamskim, nikogo nie obrażać ani nie wyśmiewać - to ,że znasz tylko takie sposoby swiadczy o tobie.Nie ma to jednak nic wspólnego z oryginalnością.Dish ma zwykle -898%- inne zdanie niz ja i jakos nie widziałam jeszcze,żeby wysmiewał innych, obrażał ich itp.
Choć muszę przyznać jest w tym coś dobrego - to swietny materiał na moja pracę magisterską.W zwiazku z tym pozwolę sobie śledzic kolejne chamskie wypowiedzi - i się do nich nie mieszać.
_________________ W TYM PRZEBRANIU IDIOTY JESTEś NIE DO ROZPOZNANIA
Ostatnio zmieniony przez Angell 2006-10-10, 15:49, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2006-10-10, 18:27
Cytat:
Ja brałąm tylko przed pracami klasowymi, jakbyło w cholęrę materiału do nauczenia i pod koniec semestru -żeby poprawić oceny
Angell napisał/a:
Pominę to,ze chyba sama brałaś w kiblu - i wnosisz po sobie,że tak właśnie się robi - bo ja tak nie robiłam bynajmniej.
noo , to wszystko wyjasnia
uwielbiam czytac Twoje posty , sa takie twórcze i pzrepełnione osobistym doświadczeniem zyciowym , ze normalnie kapcie mi spadują. Słabo jest u Ciebie z wnioskowaniem i analizowaniem moich wypowiedzi , musisz sie troche postarać zeby to pojąć.
Angell napisał/a:
Widzisz, nie każdy sie kurwił z byle kim w liceum i zachodził w ciążę - a wiem z innego topiku,że tylko takie osoby szanujesz- twoja sprawa.
ciekawi mnie ten pogląd , gdzie to wyczytałaś ? Zdecydowanie popraw sie w interpretacji bo cienko to widze u Ciebie.
Angell napisał/a:
Po prostu boję się,że ściagniesz mnie do swojego poziomu i pokonasz doświadczeniem.
Smiem wątpic ze kiedykowiek uda Ci sie byc na moim poziomie , bo marny z Ciebie kompan do dyskusji , o czym przekonuja mnie kolejne posty , ale szanuje Cie , oczywiscie , takich ludzi jak Ty mamy pełno na forum , nie robia na mnie wrażenia , ale nikt tak ładnie nie pisał nam o sobie , swoich pzrezyciach i doswiadczeniach , podziwiam otwartośc , ale nad zasobem słownictwa to nie wiem kto powinien popracowac i kto używa więćej wulgaryzmów do okreslania emocji .
Angell napisał/a:
A'propos innego postu: można polemizować i nie byc chamskim, nikogo nie obrażać ani nie wyśmiewać
szczera jestem, uprzejma bywam ( chyba musze wrzucić to w podpis bo wiele osob zapomniało ;p )
Koniec mojej "nędznej prowokacji" no cóż , nie z każdym mozna dyskutować i nie każdy jest w stanie spokojnie odpisac bez zbędnych epitetów i wyssanych z palców bzdur , ale widocznie taka jest Twoja próba obrony , co jest równoznaczne z kiepska dyskusja.
Także myślę, że konopie byłyby lepszej jakości. Gdy istnieje przemyt, co drugi pośrednik nawrzuca coś jeszcze do tych paczek, by więcej więcej zarobić. Zwłaszcza, gdy brak duzej konkurencji i przecietny palacz nieczęsto ma do czynienia z dobrym towarem. Tak to widzę jeśli biorę pod uwagę zasady rynku.
Wysłany: 2007-06-25, 21:03
Polecający: Dzięki Google i Mojej Wyobraźni
jestem jak najbardziej za legalizacja ... Mowi ze ze zakazany owoc najbardziej i najelpiej smakuje ... Gdy bedzie zlegalizowany krzak to bedzie moim zdaniem inaczej ... bo to juz nie bedzie takie fajne ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum