Czy w jesteście za legalizacją konopi w polsce ? powody itd.
_________________ nie w głowach nam psoty ani żarty, to nie my uczęszczamy na party, to nie my stosujemy używki, nie czyste zagrywki, nie mamy pojęcia co wkłada sie do fifki...
Wysłany: 2006-02-08, 14:33
Polecający: podziekowania dla sponsorow
Ja wychodzę z tego założenia ze warto legalizować, co tam :arrow: ku*** więcej ćpunko raczej ziomków „Nie chce to nie weźmie przecie swój rozum ma” i tyle
NIE PRZEKLINAMY/NatalkaS
_________________ Ja się wcale nie chwale poprostu mam talent
A co ty robisz?......
Z tego co słyszałam, to np. w Holandii dzięki ogólnemu zalegalizowaniu trawki mniej jest przypadków ćpunów, bo już tak ich nie kręci to, co legalne.
A w Polsce? Nie wypowiadam się. Ale raczej jestem na nie.
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
jak dla mnie bardzo by polsce wyszło na zdrowie gdyby konopia była dostepna, w tym momencie i tak kto chce ten pali wiec co za różnica. Konopia w polsce była legalna, traktowana jako lekarstwo na np jaskre, czy też anemie (gastro :D) pozniej cos sie im po***ało w głowach i w tym momencie jest nielegalna. Nie denerwuje mnie to ze jest zakazana bo nie odczuwam tego za bardzo np na Jamajce konopia jest całkowicie nielegalna tylko dlaczego ja nie moge palić a inny mogą wóde chlać?
chory pastor napisał/a:
„Nie chce to nie weźmie przecie swój rozum ma”
i wszystko w temacie
_________________ nie w głowach nam psoty ani żarty, to nie my uczęszczamy na party, to nie my stosujemy używki, nie czyste zagrywki, nie mamy pojęcia co wkłada sie do fifki...
moim zdaniem legalizajca w polsce przyczyniła by sie do zwiekszenia ogolnych uzaleznien w Polsce... nie lubie kiedy ktos porownuje nas (w tym przypadku) do Holandii... to jest kraj bardzo tolerancyjny i co wazniejsze - bogaty... w Holandii patologia jest widoczna w znacznie mniejszym procencie... u nas "dzieki" ustrojowi prl'owi itp, jest znacznie wiecej ludzi bez pracy, bez perspektyw, żyje sie ciężej dlatego u nas czesto trawa nie jest źródłem chwilowej odskoczni od problemów, tylko jest sposobem na życie. NIe chce żebyscie mnie zrozumieli, kto chce niech pali, ale inaczej jest w przypadku kiedy zapalisz sobie dla relaksu, a inaczej kiedy palisz dzien w dzien 3 razy dziennie... wydaje mi sie ze w takiej Holandii to pomogło bo ludzie są pod względem używek rozsądniejsi... u nas by to nie przeszło...
_________________ ---------------------
grunt to podstawa:D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum