• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Współpraca • Czat • Reklamuj Forum ! • Gry online • Katalog Stron
• Rejestracja • Zaloguj • Album

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: Colorblind
2008-02-23, 19:07
Autor Wiadomość

marlonk  

Wysłany: 2006-05-12, 09:01   

mi ostatnio snia sie same jazdownicze sny...pokrecone na maxa! najgorzej jest jak sni mi sie cos fajnego (np. jakas fajna kobieta) i sie budze :/ pare dni temu np. snilo mi sie niebo :) niestety nie moglem tam wejsc :P ciekawe dlaczego? :cwaniak:

Gracieux  

Wysłany: 2006-05-13, 22:18   

Często mi się zdarza tak,że coś mi się śni, a jak się obudzę to nie pamiętam czy to sie wydarzyło naprawdę czy tylko sen :hyhy:

Poiu  

Wysłany: 2006-05-13, 23:01   
   Polecający: to ktoś, kto poleca

Ja podobnie jak Adamus miałem koszmary, jak miałem kilka lat, tak między 5, a 8. Chyba się czegoś naoglądałem śniło mi się potem, że mnie jakiś dwu-głowy upiór goni, po opuszczonym i zniszczonym wielkim budynku. Zawsze mnie doganiał wreszcie i się budziłem... Ten koszmar nawiedzał mnie wtedy dość często. Z tego co pamiętam, to potem nie chcaiłem wogóle spać.

MadeInPoland  

Wysłany: 2006-05-17, 06:59   
   Polecający: www.google.pl

mi sie ostanio sni ciagleze jezdze na desc dzisiaj snilo mi sie ze robilem cave mana z roznych gapow wiecej taki snow

owad.lezacy  

Zaproszone osoby: 2

Wysłany: 2006-05-17, 10:13   
   Polecający: google

a mi sie dzisiaj snilo wiezienie brrr ... okropnosc ... znow ostatnio miewam koszmary jakies :(

biegam w bikini po całym mieście, gdzie jest mój wróg dajcie go nareszcie : > !
miau miau miau !

Adamus  

Zaproszone osoby: 1

Wysłany: 2006-05-17, 11:16   

A mnie się od ok. miesiąca śnią cały czas ci sami ludzie. Jestem na skraju wycieńczenia ;] Ile można?

A tak w ogóle to zapisujecie swoje sny? Zacząłem jakiś czas temu i teraz powoli układają mi się w logiczną całość.

/Mimi Smith, ciotka Johna Lennona/

owad.lezacy  

Zaproszone osoby: 2

Wysłany: 2006-05-17, 11:18   
   Polecający: google

Adamus napisał/a:
A tak w ogóle to zapisujecie swoje sny? Zacząłem jakiś czas temu i teraz powoli układają mi się w logiczną całość.
hmmm nigdy o tym nie myslalam :P i nie zapisalam ani jednego P ... zazwyczaj na 2 dzien juz o nich nie pamietam

biegam w bikini po całym mieście, gdzie jest mój wróg dajcie go nareszcie : > !
miau miau miau !

Adamus  

Zaproszone osoby: 1

Wysłany: 2006-05-17, 11:36   

A to bardzo ciekawa sprawa jest, we śnie wychodzą na jaw ukryte myśli i pragnienia :P . Dobry sprawdzian wierności i szczerości wobec samego siebie.

/Mimi Smith, ciotka Johna Lennona/

elv  

Wysłany: 2006-05-17, 16:43   

Moje sny ostatnio sa piekniejsze od jawy. Nie ma smutku, nie ma niepokoju.. Sa przyjaciele, ludzie, ktorym mozna ufac, z ktorymi mozna pogadac. Na jawie tego nie ma..

darkrol  

Wysłany: 2006-05-23, 22:42   

kurcze ja to mam takie sny jakbym przez cały dzień trawe palił (oczywiscie nie pale wcale)
jakies zjawy, najlepszy jest motyw jak dzieje sie akcja a ja raz jestem w jednym miejscu a za chwile znajduje sie w innym i juz chodzi o co innego..
najgorzej jest jak sni mi sie ze mam duzo kasy:) jak wstaje rano to przewaznie pierwszą rzecz jaka chce zrobić to isc do sklepu na wielkie zakupy a tu LIPA:)

El Cool Magnifico  

Wysłany: 2006-06-08, 19:34   

Mi się śniło że płatni mordercy mnie ścigali, i ja się chowałam za budynkami itd. i miałam takie uczucie jakby to było na realu... :| a prorocze sny też się zdażają ale ostatni nie. Ogólnie to mi się ciągle coś co jest związane ze śmiercią śni. Albo że byłam w ięzieniu i tam miałam całą gębe w bliznach i zmarłam...gupio tak jakoś nieżyć we własnym śnie.... :znudzony:

Lady spark  

Wysłany: 2006-06-08, 21:37   
   Polecający: Przypadek;)

Prorocze sny zdarzaly mi sie kiedys bardzo czesto do momentu w ktorym jednej nocy przysnilo mi sie ze wpadlam pod samochod a nastepnego dnia rano idac do szkoly sen moj urzeczywistnil sie :zdziwko:

kooondzik 

Wysłany: 2006-06-09, 07:23   

to mi niedawno śniły się zepsute zęby a na drugi dzień zmarł mój dziadek tak samo mojej mamie śniły się zepsute zęby to zmarł brat dziadka 10 dni po nim (a ich mama moja prababcia żyje nadal) :( :(:(:( unikajcie snów z zębami

megma  

Wysłany: 2006-06-09, 10:23   odp
   Polecający: wyszukiwarka :P

A mi się ostatnio różne rzeczy śnią np. białe koty, pół łysej głowy, balonik który pękł i jajka.

lolinka  

Wysłany: 2006-06-09, 10:28   
   Polecający: bierdonka

kooondzik napisał/a:
unikajcie snów z zębami

chyba nie mamy wpływu na to co sie nam sni prawda ;]
a swoja droga dla mnie to głupota wierzyć w sny, horoskopy, czarne koty, zakonnice i *uj wie co tam jeszcze ;] a kazdy sie tutaj deklaruje na katolika ;] no to podobno wierzy sie w Boga a nie czarne koty ;]

i jak człowiek sobie wmówi ze " moze te koty to rzeczywiscie prawda" to pozniej jak taki kot mu ta droge pzrebiegnie , a pozniej stanie sie cos złego, nieprzewidzianego to zwala wszystko na kota ;] a moze to czysty przypadek , smierc jest naturalnym czynnikiem w zyciu człowieka i moze sie zdazyc w kazdej chwili ... jak teraz wyjde na dwór i walnie mnie autobus to zaden kot tu nie bedzie winny ;]

i zapychanie sobie łba takimi pierdołami jak horoskopy jest dla mnie takie troche smieszne ;]
to jest taki czysty chwyt , jak przeczytasz ze spotka cie jutro cos dobrego , a akurat plany sie ułoża tak ze rzeczywiscie cos dobrego cie spotkało , to sobie myslisz " o jaa rzeczywiscie ten horoskop mówił prawde" - gówno prawda ;] te horoskopy sa produkowane masowo i napisane tak ze kazdy sobie moze swoja wersje wydarzen uozyć i zawsze mu wyjdzie ze "w horoskopie mówili prawde"

chyba sie rozpisałam nie na temat , no ale niewazne
z tymi snami to tez dziwna sprawa , człowiek sobie cos ubzdura , a nasz mózg robi z nami co chce , a my pozniej w to wierzymy ;]

mi sie snia zęby, krowy ,swieczki, mrówki, drzwi, samochody, gitary i inne badziewia , a mam sie dobrze, i moi znajomi tez ;]

nie wierzcie w te pierdoły , zyjcie zyciem realnym, a nie wymyslonym w naszym mózgu ;] ktos mi kiedys powiedział ze jak sie o czyms przez cały dizen intensywnie mysli to pozniej sie to sni , i cos w tym jest ... czesto mi sie snia osoby i wydarzenia z mojego zycia , lecz z absurdalnym przebiegiem ;] więc traktujcie to z przymrozeniem oka ;]

Odpowiedz do tematu