Wysłany: 2007-06-28, 07:48
Polecający: Dzięki Google i Mojej Wyobraźni
Raczej ze mialam takie sny ktore do tej pory pamietam . Np . glowy i trupie czaszki na smietniku ( 8 lat ) Jacys panowie ktorzy gonili mnie i moja mame po jakims polu z dziurami i bylo pelno kwiatkow takich duzych kolorowych . Czasami jakies glupoty mi sie snia ... To przez caly dzien chodze i mysle o tym snie i jest mi czasami smutno . Ale pozniej przechodzi. Najgorsze sa sny o mojej bylej klasie z gimnazjum . Masakra . Czesto mam takie sny ze nie wiem czy to bylo naprawde czy nie . Ostatnio sie zapytalam sie mamy czy sasiedzi sie przypadkiem nie klocili ( oni to lubia robic ) a ona mowi ze nie .. Widocznie snilo mi sie a wydawalo mi sie ze to naprawde .
Zauważyłem, iż większość osób miewa koszmary. Jeden z dzieciństwa pozostał w mojej pamięci. Mianowicie śniło mi się, że idę sobie dość wąską uliczką, kiedy nagle w moją stronę zmierza autobus, próbując go ominąć skręcałem w lewo, zrobił to samo później zmieniałem strony, ale to nic nie dawało, kierowca wjeżdżał na mój tor jak na złość. Sen kończył się na tym, że był już przy mnie i dochodziło do tragicznej śmierci pod kołami ciężkiego pojazdu. Potem nic nie widzę i tak przez około pół minuty, gdy się obudziłem byłem przestraszony i jak to bywa zacząłem, łagodnie mówiąc płakać. Cóż może koszmar to wcale nie był, ale mam wrażenie że dużo razy śniło mi się coś podobnego.
_________________ Wróciłem, mam nadzieję, że trochę zmądrzałem
"Siedzą na drzewie dwa gołębie, jeden grucha, drugi jabłko"
Rzadko śnię a koszmarów nie miewam raczej... No niegdyś mnie wampiry ganiały ale jakoś sie nie wystraszyłem
_________________ Chcę całymi dniami leżeć w domu, popijać piwko, palić zioło i słuchać muzyki. Noce spędzać z pięknymi kobietami... Czy to nie jest piękne życie?
Wysłany: 2008-02-23, 15:56
Polecający: Dzięki mojej kobiecej intuicji...
ja miałam sen erotyczny ze byłam gwałcona
_________________ Poszukuję piosenki.Jest ona z serialu Zbuntowani gdzie taka dziewczyna robi striptiz. Tu macie link http://pl.youtube.com/watch?v=pERh2KFWgWE to jest 1:10 minuta filmiku.Jeśli ktoś zna tytuł to proszę napisać na gg 12381404
Nie zapomnę snu, który wciąż mi się powtarza :
Chodzę po łące, zbieram kwiatki i czekam na jakiś wynik, przy czym bardzo sięstresuję. Nagle pojawia się 'coś' na niebie i ogłasza mi ' Andrzej jest krolem' {owy Andrzej to mój brat} i tak sen się kończy...
Dość głupie, nie?
_________________ __
Biec pod słońce, kochać mocniej, chłonąć każdy dzień,
przed horyzontem znaleźć spokój pod koronami drzew.
Spocząć na chwilę i znów szczęście nieść.
Wiedzieć, że żyję - cieszyć się.
mi się dziś śniło, że nocował u mnie taki jeden kolega (który jest nieziemski nawiasem móiąc) ale to było tak totalnie na kumpelsko, i własciwie nie wiem o co w tym śnie chodziło xD on się potrafił zamienić w robaka, jednocześnie być niewidzialnym (ale namacalnym). Potknęłam sie o niego, potem chwyciłam i strzeliłam w łeb to się znowu stał widzialny. Potem miał jakąś pluskwę w kształcie listka, którą mi podłożył, a ja o tym doskonale wiedziałam xD i przyszła do mnie przyjaciółka, a ja jej opowiadałam jaki to on jest cudowny, fajny sympatyczny i że chciałabym z nim być, po czym powiedziałam "o k...a!" bo się skapłam że ta pluskwa leży koło mnie i że on pewnie wszystko słyszał. ;] potem przyłozyłam ucho do tej "pluskwy - listka" i się okazało że jest "dwustronna" bo ja śłysze, jakiej muzyki on słucha. Najpierw leciało "Dare" Gorillaz a potem jakaś piosenka Linkin Parka xD i tak zakończył się mój sen, kiedy to ucho miałam przyłożone do pluskwy-listka.
Po przebudzeniu byłam pewna jeszcze przez jakieś 10 min że tak naprawde się wydarzyło i zastanawiałam sie, co on mi powie w szkole xD
ech, debile mają debilne sny xD
aż do teraz się podśmiewuję sama z siebie x]
aha, a apropos latania to kiedys miałam tak, że jak jakiś sen mi się nie podobał, to podskakiwałam i machałam rękami i nogami w taki sposób, jakim płynie się żabką. Wtedy wzbijałam się w powietrze, i przez reszte snu sobie latałam
A mi się dzisiaj śniło, że miałem ekran dotykowy w swoim monitorze... co absolutnie jest nie do pomyślenia, bo nienawidzę dotykania ekranu i śladów na nim zostawianych
Wysłany: 2008-02-23, 17:52
Polecający: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne
Co powiecie o nastepujacym snie?
Snisz. We snie wyobrazasz sobie, ze snisz... i budzi Cie stukanie w okno. Mieszkasz na pierwszym pietrze. Za oknem widzisz jakis cien... jakas postac. Pukanie staje sie glosniejsze... az w koncu okno sie otwiera. Czujesz zimno. Slyszysz... ze ktos wchodzi przez okno. Slyszysz, ze zbliza sie do Twojego lozka... Nagle kroki cichna. Ale nadal slyszysz oddech wlamywacza. Lezysz tam i jestes sparalizowany/sparalizowana ze strachu. Znowu slyszyl kroki... on sie zbliza. Az w koncu dochodzi do lozka. Ty ze strachu malo nie dostajesz zawalu. Czujesz, ze sie pochyla nad Toba... czujesz na szyji jego oddech. Az w koncu... on Cie gryzie. Czujesz jego zeby w sobie, bol ktory jest do zniesienia. Ciagle czujesz strach... az w koncu wszystko ustaje. Nie czujesz juz zebow w sobie. Ale czujesz jeszcze oddech... tylko przez moment. Nadal sie panicznie boisz... Slyszysz oddalajace sie kroki i trzasniecie okna.
Dosyc ciezko bylo mi zasnac jak sie obudzilem z tego snu to byla gdzies 5. klasa podstawowki. Straszny sen w odczuciach bardzo realistyczny
Snisz. We snie wyobrazasz sobie, ze snisz... i budzi Cie stukanie w okno. Mieszkasz na pierwszym pietrze. Za oknem widzisz jakis cien... jakas postac. Pukanie staje sie glosniejsze... az w koncu okno sie otwiera. Czujesz zimno. Slyszysz... ze ktos wchodzi przez okno. Slyszysz, ze zbliza sie do Twojego lozka... Nagle kroki cichna. Ale nadal slyszysz oddech wlamywacza. Lezysz tam i jestes sparalizowany/sparalizowana ze strachu. Znowu slyszyl kroki... on sie zbliza. Az w koncu dochodzi do lozka. Ty ze strachu malo nie dostajesz zawalu. Czujesz, ze sie pochyla nad Toba... czujesz na szyji jego oddech. Az w koncu... on Cie gryzie. Czujesz jego zeby w sobie, bol ktory jest do zniesienia. Ciagle czujesz strach... az w koncu wszystko ustaje. Nie czujesz juz zebow w sobie. Ale czujesz jeszcze oddech... tylko przez moment. Nadal sie panicznie boisz... Slyszysz oddalajace sie kroki i trzasniecie okna.
Moj kumpel miał podobny sen. Ale fajniejszy
Sniło mu sie, że ktoś zapukał do drzwi i co dziwne kumpel wiedział, że to był ktoś zły. Wział więc nóz ze stolika i poszedł otworzyć. kiedy otworzył drzwi zobaczył jakiegoś dużego, ponurego faceta, więc nieiwele myśłąc wbił mu nóz w klate i... obudził się....
Jeden taki bardzo, ale to bardzo realistyczny sen bardzo mi utkwił w pamięci - otóż śniło mi się, że wypadają mi zęby, a gdy już wszystkie wypadły to czułam, że ich nie mam, nie wiem kiedy otworzyłam oczy i próbowałam językiem je znaleźć, na próżno, to było straszne, wtedy jak oparzona zerwałam się z łóżka, pobiegłam do łazienki sprawdzić, jak ja teraz wyglądam, ale gdy ujrzałam swoje odbicie, spostrzegłam, że wszystko jest w porządku, żadnego braku w jamie ustnej - schizm nad schizem, bo poważnie się zestresowałam zdenerwowałam ;o
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
'Ooo, jak on mi strasznie pokaże!!! Ooo, jak ja okropnie zobaczę!!!' wszystko gra
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum