przedwczoraj mi się śniło, że moja szefowa się zarejestrowała na forum jednym takim, gdzie czasami sobie żartuję z różnych rzeczy, które mi się przydarzają w pracy
_________________ przed chwilą miałeś/aś zaszczyt przeczytać wypowiedź Sowiska. Jak się czujesz?
a mi sie snia jakies pierdoly czasami miewam jakies prorocze sny ale raczej zadko a sen ktorego ni moge zapomniec to taki w ktorym bylem terrorysta i zabilem autobus pelen angielkich turystow potem zabilem sam siebie a drugi z nie zapomnianych to moja pierwsza zmaza nocna w ktorej co sie dzialo opowiadal nie bede
_________________ WIDZEW YOU'LL NEVER WALK ALONE
obrany cel narodowe dąrzenia
ziścił się sen tego pokolenia
obrany cel wielka Polska na wieki
pod znakiem Falangi po wolność idziemy
De nołbadis łona bi sambadis<spojrz na siebie Gość>
Czasami miałam taka "schizę" a że zwykle były to koszmary, to nie wspominam zbyt przyjemnie... >.>
ale sen, którego na pewno nie zapomne, to...
ZUPA KALAFIOROWA!! :lol:
_________________ A za zakrętem czekał... Kret!
+___+
Dobry Kret nie jest zły
i pamietam koszmary dwa jeden to jak mnie wilki gonily po moim mieszkaniu sen ten mialem w wieku ok 7 lat:P
a drugi to jak mnie skinheadzi dorwali i mnie meczyli podcinali mi lekko gardelko i wogole a na koncu wbijali mi tak powoli noz miedzy zebra a pozniej przec caly dzien chodzilem w strachu (
_________________ Chwal się sam - bo zaczną chwalić cię inni, którzy się gówno znają.
Wysłany: 2006-04-07, 01:15
Ja ostatnio jak bylem chory, lezalem i mialem goraczke i dosc, ze nie moglem usnac, to jeszcze mialem halooony Po prostu nie moglem o niczym innym myslec, trudno to wytulmaczyc, ale strasznie dziwnie sie czulem :roll: Mialem w glowie tylko afery Billa Clintona (to byla ostatnia rzecz jaka ogladalem w TV przed snem).
_________________ "I got dre in the back, ridin on 22's
Bitches screamin 'let me ride', it must be the shoes
Red and black g6's, red dot on the glock
I'm goin 3x platinum dawg how do I stop?
I'm hot!"
oj, dzisiaj miałam wstrętne sny
że poniżałam maksymalnie takiego jednego gówniarza że krzyczałam mu, że jest beznadziejny w łóżku i takie tam (bo we śnie jakiś agresywny wobec mnie był, a więc chciałam się zemścić przez poniżenie go)
oblecha totalna
kiedyś mi się zaś śniło, że pewien kolega był gestapowcem. Ja zaś byłam w tym śnie harcereczką-aktywistką. No i dorwał mnie w jakiejś uliczce i zaczął mi wbijać szpile w twarz... ech
_________________ przed chwilą miałeś/aś zaszczyt przeczytać wypowiedź Sowiska. Jak się czujesz?
Ja kiedyś miałam często powtarzający sie koszmar ze kogoś zabijam... budziłam sie i długo miałam wrażenie ze to prawda ze to sie zdarzyło naprawdę... ale już tak naszczeście nie mam…
_________________ Posty poniżej 5 słów i z dużą ilością emotikonek będą kasowane!!!
ja miewam czesto koszmary a ostatnio mi sie sni ze ktos mnie goni lasem i to mam co noc prawei albo sni mi sie ze pod moim domem walcza jacys ludzie i trwa woja :o
Wysłany: 2006-04-11, 17:13
Ja nie powiem, kto mi sie dzisiaj snil.. -_-
Ja koszmarow juz nie miewam tak czesto, ja kiedys. Jak bylam mala, to zawsze mi sie snilo, ze mnie goni kosciotrup, a ja chowam sie pod wozek dla lalki
Obecnie snia mi sie sny..hmm..zwiazane z rzeczywistoscia? Nie wiem jak to nazwac. Czesto mam tzw. "sny prorocze". Cos mi sie sni (niekoniecznie z mojego zycia, ale np z zycia znajomych) i to sie pozniej zdarza.
_________________ (\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!!!
Miewam sny prorocze, ale nietrudno przewidzieć laskę z jakiegoś przedmiotu . Najczęściej śni mi się szkoła niestety i wszystkie stresy z nią związane. Chociaż bywają i sny przyjemniejsze .
_________________ Gitara jest w porządku Johnie, ale grając na niej nie zarobisz na życie...
ja miałem powtarzający się koszmar, w którym gonił mnie jakiś menel z pistoletem. budziłem się zawsze wtedy, kiedy dostawałem kulkę w plecy. dal 5-cio latka to była niezła trauma
_________________ pewnego dnia postanowiłem zmienić swoje życie. przestać pić, rzucić palenie, zacząć chodzić na siłownię i zdrowo się odżywiać.
kiedys mialam taki piekny sen :oops: ale wam nie powiem bo sie wstydze :oops: a sny prorocze tez miewam czesto sie to zdarza i jak mi sie nikiedy cos zlego sni potem sie boje ze to i tez sie zdarzy
[ Dodano: 2006-04-18, 01:02 ]
jezuu co mi sie dzisiaj snilo wiecie co !! Wy zlot mi sie znil :o aaaaaaaaaaa to bylo takie jakies bardzo dziwne prawie w ogole juz nie pamietam jedynie co to ze Adamus tam byl blondynem buehehe
Mnie się nic nie śni, może dlatego, że budzę się co jakieś dwie godziny... Za to jakiś czas temu był wyjątek od tej wieloletniej reguły.
Obudziłam się jak zwykle po raz któryś tej samej nocy, przez okno zagladał jasno świecący księżyc, w radiu cichutko leciała Metallica, więc się nawet ucieszyłam, że obudziłam się właśnie w tym momencie. Nagle kątem oka zobaczyłam jakiś ruch. Obok drzwi ktoś stał. I błyskawicznie znalazł się przy moim łóżku. Kobieta, bardzo blada, z wyraźnymi bliznami po trądziku i bardzo długimi, rudymi włosami zaczęła z nieprzeniknioną zbliżać do mojej twarzy poduszkę. Zrobiło się ciemno. Otworzyłam oczy, Metallica leciała nadal, dokładnie ta sama piosenka, księżyc idealnie tak samo świecił, tylko tej kobiety nie było. Cały dzień miałam gęsią skórkę. To było tak potwornie realistyczne. Aż się przestraszyłam, że mam początki porażenia sennego i teraz oprócz bezsenności będą mnie jeszcze halucynacje dręczyć, ale minęło już parę tygodni i nic. Całe szczęście.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum