Po dokładnej analizie to by sie troche tego uzbierało najbardziej uciążliwe jest to, że jestem złośliwa, zamknieta w sobie(nie potrafie okazywac uczuc), uparta, zazdrosna, niecierpliwa, uwielbiam robić komuś na przekór, nerwowa, kaprysna
_________________ nie musze byc ladna, madra i sympatyczna, nic nie musze!
No i oczywiscie nieufna, ale nie wiem czy to zaliczyć do wady czy do zalety
fikimiki napisał/a:
Po dokładnej analizie to by sie troche tego uzbierało najbardziej uciążliwe jest to, że jestem złośliwa, zamknieta w sobie(nie potrafie okazywac uczuc), uparta, zazdrosna, niecierpliwa, uwielbiam robić komuś na przekór, nerwowa, kaprysna
no to widze ze twoj avatarek pokazuje twoj charakterek
_________________ "Gdybym miał napisać książkę
o moralności, miałaby sto stron,
a dziewięćdziesiąt dziewięć z nich
byłoby pustych.
Na ostatniej napisałbym:
Znam tylko jeden obowiązek - kochać"
hmmm moje wady sa tajemnica nawet dla mnie samego sam nie wiem czy to co robie jest wada bo jak sie patrzy z roznych puntkow widzenia wady moga stac sie zaleztami a zalety wadami takze hmmm nie wiem^^
hmm.. wady.ciezko powiedziec, dla jednego cos jest wada a dla innego zaleta.
sam nie uwazam tego za wade ale ostatnio niektorzy mi mowia ze za bardzo mam wszystko w dupie i ze prowadze zbyt "luzny"tryb zycia, cokolwiek maja na mysli. poza tym sam uwazam ze moja wada jest to ze czasami nie potrafie przyznac komus racji, mimo iz wiem ze ja ma. poza tym mam bardzo specyficzne poczucie humoru co niektorym sie bardzo nie podoba no i przede wszystkim jestem niesamowita gadula na co narzeka moja wspollokatorka ;p nie wiem czy to taka wada, ale wymienilem. szkoda ze mnie tu nikt nie zna to moze wtedy bym sie dowiedzial co nieco o moich wadach zainspirowal mnie ten temat i spytam kumpli przy najblizszej okazji;p
_________________ Imagine there's no heaven
iIs easy if you try
No hell bellow us
Above us only sky
Wysłany: 2007-12-28, 19:54
End3r napisał/a:
niektorzy mi mowia ze za bardzo mam wszystko w dupie i ze prowadze zbyt "luzny"tryb zycia, cokolwiek maja na mysli.
Mi tez to mówią. po z tym wszyscy mi jeszcze mowią ze jestem:złośliwa, uparta, mściwa, strasznie nerwowa, boja mi sie cos powiedziec bo nie wiedza jak zareaguje, leniwa...
a ja klnę jak szewc (kilku ludzi już mnie za to ściga) i co gorsza raczej nie mam zamiaru tego zmieniać
gdy się zdenerwuję to zdarza mi się zapalić choć normalnie tego nie robię...
potrafię być strasznie uparta i zawzięta, jak sobie coś ubzduram to nic mnie nie przekona, że źle robię...
gdy wiem, że mam rację, to zdarza się, że zawzięcie próbuję przekonać do tego innych...
jestem uzależniona od muzyki, o zaczyna stanowić trudność w normalnym fukcjonowaniu...
często jestem złośliwa, zdarza się, że nawet w stosunku do przyjaciół, a potem muszę przepraszać
jak mam PSM to jestem strasznie humorzasta i nerwowa
mam słabość do przyjaciół, za bardzo im ufam i za bardzo na nich liczę, zdarzało mi się przez to płakać
jestem dość leniwa...
[ Dodano: 2008-01-13, 11:40 ]
jestem pyskata i mam naprawdę niewyparzony język, z czym próboję walczyć...
wobec obcych czasem przybieram postawę Królowej Śniegu, jestem wtedy niemiła, złośliwa na maxa i traktuję ludzi, którzy mnie zdenerwują, z góry...
_________________ "wierzę w Ciebie boś Ty wierna, wszechmocna i miłosierna xD" .....
Moje wady :
niecierpliwość, szczera do bólu (ale to też zaleta ), troszku spóźnialska (ale walczę z tym ) , szybko się poddaję, słaba psychicznie, niezdecydowana... narazie tyle
_________________ I dream of place where I could stay...
Poemat można by napisać i pewnie do tego jeszcze nie wszystkich jestem świadom:)
_________________ "Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego, czego nie zrobiłeś, niż tego, co zrobiłeś. Więc odwiąż liny, opuść bezpieczną przystań. Złap w żagle pomyślne wiatry. Podróżuj, śnij, odkrywaj."
- zapominalstwo: potrafię idąc do pokoju obok zapomnieć po co tam idę
- ciągły bałagan na biurku
- lenistwo: mam dużo do roboty, a mimo to potrafię marnować czas
- problemy z koncentracją
- słabo dogaduję się z ludźmi (przynajmniej ze zdecydowaną większością)
_________________ Strong like the grass
Tall like a tree
Free like the wind
Eternally
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum