Wszyscy jakieś mamy... nie kryjmy się
Więc, kto zacznie?
_________________ Złem odpłacasz się za dobro... czym za zło mi się odpłacisz...?
mans_love[at]tlen.pl -tlen.
8211980 - gg
http://man-s-love.fotolog.pl/
Ja mogę zacząć:]
perfidne okropne paskudne obrzydliwe spóźnialstwo. myślę sobie 'jestem umówiona na 19, to pojadę sobie rano, żeby być we wrocku dużo wcześniej i na pewno się nie spóźnić. poczytam książkę w empiku sratatata'. danego dnia o godzinie dwunastej stwierdzam, że już nie zdążę na busa, pojadę tym o 13.50. o czternastej przypominam sobie, że miałam pojechać wcześniej jednak uznaję to za głupie. w końcu jestem umówiona o dziewiętnastej dopiero prawda? więc jednak a co tam, jadę tym 17.20. 18.20 będę we wrocku. zdążę. o osiemnastej dwadzieścia jeden widzę jedynie tył mojego busa, bezczelnie odjeżdżającego mi sprzed nosa. chcę zadzwonić, żeby powiedzieć, że się spóźnię. nie robię tego, postanawiam, że jak sami zadzwonią to skłamię, że stoję w korku;)
ot jeden dzień z życia Dży.
_________________ second life syndrome.
secret exhibition. cure for loneliness.
hehehehe, no tak.. całkiem ciekawy ten dzien... a probowalas to zmienić?
_________________ Złem odpłacasz się za dobro... czym za zło mi się odpłacisz...?
8211980 - gg
cały ten tydzień tak wygląda^^. to jedno wielkie postanowienie że się zmienię. ale hehe u mnie to od jednej skrajności w drugą. albo faktycznie będe na miejscu conajmniej godzinę wcześniej, albo gruubo po czasie.
_________________ second life syndrome.
secret exhibition. cure for loneliness.
moja wada jest to ze jestem bardzo nerwowa. potrafie sie przejac byle gupota. no coz chyba nieda sie nic na to pordzic. podobno mam jeszcze jedna wade tak mowi moj chlopk jestem przesadnie zazdrosna i to niemajac powodu -no dobra przyznam sie to napewno moja wada.
za to moge sie pocieszyc bo jestem brdzo punktulna (no czasem mala wpadka zawsze sie moze zdazyc)
[ Dodano: 2006-07-01, 14:36 ]
Man's Love a twoje wady bo jakosik ich niewidziałam na stronie?
szybko wybaczam , ale za to długo pamietam przyczyne sporu , co wpływa na jakosc mojego zaufania do danej osoby , i sprawia ze trzymam dystans ;]
cięzko mi jest zaufac ludziom , bo pare razy sie na nich zawiodłam , i teraz nienawidze ludzi ;]
pewnie jestem wredna , chamska , wulgarna , egoistka , ale kochana tez jestem
Zdecydowanie za swoją wade uważam brak pewności siebie.
I lenistwo.
I brak zaufania do ludzi.
I trudnośc w podejmowaniu decyzji.
Hm...
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
[quote="Orange"]Zdecydowanie za swoją wade uważam brak pewności siebie.
quote]
ja tez mam ten problem. to troche komplikuje życie. zawsze łatwiej jest tym co chodza z podniesiona głowa. no ale nad tym można jakos pracowac.przynajmniej ja sie staram.
8211980 - gg
przeklinam [wszyscy moi znajomi mnie za to ściagają]
spóźniam się, ale jak jest bardzo ważna sprawa to wszystko zrobię aby się wyrobić
czasem jak mi się nudzi to potrafię ostro grymasić moim znajomym
moje nałogi = moje wady
jak się zdenerwuję to trudno mnie uspokoić i mogę się na kimś nie potrzebnie wyładować
_________________ Ile ważnego w tym, co nieważne -- Jan Twardowski
Szacunek po drugie Lojalność po pierwsze!
Iść swoją drogą nie dać satysfakcji wrogom..
Ja.. więc moj zapał szybko gaśnie..
Łatwo sie denerwuje...
Stracilem zaufanie do ludzi( praktycznie całkiem)
jeszcze dojdzie tego troche..
8211980 - gg
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum