Jakie macie sposoby na monotonie w życiu? Co robicie aby nie stawało się ono nudne?
czasem nie mam zadnych pomysloz zeby sie wyrwac z monotonni i rozpaczam ze ciagle dzien w dzien rbie to samo, czasem nie da sie jej uniknac ale straam sie przed tym uciekac bo czlowieka mozna tym zameczyc
Cytat:
trzeba sie zakochać ;-)
doklasnie mi juz od dluzszego czasu nie jest monotonnie a wrecz bardzo ciekawie ...
Wysłany: 2007-01-28, 18:14
Polecający: Nori
Wystarczy robić coś nowego...
A to uczyć się nowego utworu, a to w nowy dzień wyjść coś porobić, a to nowej muzyki posłuchać.
Zakochać się byłoby najłatwiejszym rozwiązaniem.
_________________ Podpis - dozwolona ilość znaków: 255
A ja właśnie mam problem- wielu narzeka na monotonię swojego życia a ja ponarzekam na to Ze w moim dzieje się za wiele!
Nie mieliście nigdy tak że za jednym zamachem wali się na was wszystko- wszystko się kręci i brakuje wam czasu żeby ze wszystkiego coś wziąć a potem nastaję cisza.. i spokój...
Mysle że życie nie składa się tylko z monotonni ale z chwil przeplatanych raz uderzeniem czegoś nowego a potem ciszą...
Mysle że życie nie składa się tylko z monotonni ale z chwil przeplatanych raz uderzeniem czegoś nowego a potem ciszą...
przeciagajaca sie cisza to wlasnie monotonia, kiedy dzien nie rozni sie od poprzedniego dnia, tydzien od poprzedniego tygodnia, rok od poprzedniego roku.
_________________ W świcie pełnym absurdów na próżno doszukiwać się jakiejś logiki
Moje zycie jest strasznie monotonne ,kazdy nowy dzien jest taki sam jak poprzedni.Zycie przelatuje mi przez palce ,i nic ciekawego sie niedzieje ,praca ,dom i tak w kolko. Sposob na monotonie moze i jest ,czasem jakis wypad na dyskoteke ,lub imprezka ze znajomymi ,troche czlowiek odzyje .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum