Lębork > Chuligani starli się z policją
Policja użyła broni
Aż 120 gumowych kul wystrzelili w stronę pseudokibiców policjanci ochraniający wczorajszy mecz Pogoni Lebork z Gryfem Słupsk. Rannych zostało pięciu policjantów.
heh. martina w tym temacie jest naprawde dosc konserwatywna
bez przesady kolezanko.
dragi byly, sa i beda. a ze sa szkodliwe bardzo i ludzie to biora to chyba kazdy wie. ale jesli ktos wybiera cpanie (oczywiscie nie robiac nikomu krzywdy czy cos) to juz jego sprawa. chce umierac, prosze bardzo
znam narkomanow. nie jednego. sa w porzadku wiec ich nie dyskredytuje w zwiazku z tym ze cos biora. mowienie: "nie bierz tego" juz nie daje zadnych rezultatow. a sila nie zmusze nikogo do niczego. "piescia" nie zmusisz nikogo do samodzielnego myslenia..
_________________ you have to let your body sleep to let your soul live on..
bo ja dawno nie bylem na tym forum i moge byc troche nie w temacie tak jakby.. ja napisalem tak ogolnie tylko
a tak btw. martina: zluzuj troche .. zauwazylem ze jak cos sie wspomni o dragach to reagujesz alergicznie i od razu twoja "mina" robi sie nieprzyjemna, ze sie tak wyraze
_________________ you have to let your body sleep to let your soul live on..
zauwazylem ze jak cos sie wspomni o dragach to reagujesz alergicznie i od razu twoja "mina" robi sie nieprzyjemna, ze sie tak wyraze
nie tylko ty to zauważyłeś.. powiedziałbyś przy mnie 'marihuana' i zawrócę w miejscu i sobie pójdę, na przykład..
jestem uczulona na tym punkcie i jest to dla mnie temat co najmniej drażliwy.
powody swoje mam i bynejmniej nie chodzi tylko o 'ukochanego'..
_________________ wolno nam budować, ale łatwiej coś wyburzyć.
jesli ktos wybiera cpanie (oczywiscie nie robiac nikomu krzywdy czy cos) to juz jego sprawa. chce umierac, prosze bardzo
a ja mu nie pozwalam i już. bo mnie to bardzo krzywdzi. o.
TO zmień faceta.
Aż 120 gumowych kul wystrzelili w stronę pseudokibiców policjanci ochraniający wczorajszy mecz Pogoni Lebork z Gryfem Słupsk. Rannych zostało pięciu policjantów.
dzieci nie beirzie narkotyków bo to potem jest takie coś ze n ie u miem tego opissać , wiesz o co chodzi, narkotyki są złeeeeeeeeeeeeeeeee , narkotykom ówimy stop i tak dalej ziomek, i tak w glowie jest potem dziwnie szczególnie jak nie wiem co tu napisać w sumie a nie chce mi sie używać tego klawisza co kasuje to co naspiałem bo mi fajnie palce w klawisze siadają wiec ich nie bede odrywał i napsize do końca a ze juz zsapomniaełam co miałem napsiałać po skończeniu tego zdania to pozdrowie mame i napisze ze narkotyki są złe, jezl;i juz to pisałem to pierdol to i przejdz do nastepnego posta zioooooooooooooooooooooooom, za dużo o tam dałem ale mi sie palkec przykleił i tak wytszło, sorry naprawde nie chci9ałem, no ha, napisałał do mnie nieznajomy na gadu , ale wypas :D to tyle, nie wiem co chciałem dokładnie napsiać, cześć wam chłopaki i dziewczyny z forum sa polaska przegrała zajebane sku*wysyny
eloelohiphopnonstoppalimyblantynaławceprzedblokiem
_________________ nie w głowach nam psoty ani żarty, to nie my uczęszczamy na party, to nie my stosujemy używki, nie czyste zagrywki, nie mamy pojęcia co wkłada sie do fifki...
wiec ja jestem chyba zaprzeczeniem wszelkich regol, bo zjaram sobie cos od czasu do czasu a i chemia nie pogardze i jakos nie mialam z tego tytulu zadnych problemow czy spieprzonego zycia. Pierwszy raz kontakt z drugami mialam 3 lata temu i moge bez nich zyc. Odmowienie sobie tego nie stanowiloby problemu, ale wychodze z zalozenia ze nie ma sensu rezygnowac z rzeczy przyjemnych bo zycie jest na to za krotkie. Skad moge wiedziec czy za pol godziny nie pier***nie mnie samochod??
Wysłany: 2006-07-06, 21:19
Polecający: link w topliście oglądanej w celu... bezcelu
nic nie mam przeciw, nie jestem za
każdy ma wolny wybór i powinien to rozumieć, mieć świadomoś co robi
osobiście próbowałem kilka razy legalnych narkotyków i kropka. -> .
_________________ "Ktokolwiek mówi, że się śmierci nie lęka kłamie"
Dzieki narkotykom mozemy poszerzyc nasza swiadomosc, dostrzec rzeczy niedostrzegalne na trzezwo i dojsc do wnioskow do ktorych nie doszlibysmy bez nich. Mimo tego nie namawiam nikogo na obcowanie z tymi "substancjami", kazdy ma wolny wybor i sam potrafi zdecydowac, czy chce brac czy nie. Mimo iz z mojej wypowiedzi moze wynikac cos innego, nie jestem jakims wielkim narkomanem,raz na jakis czas cos sobie zapodam, a uzalezniny raczej nie jestem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum