Wysłany: 2006-09-02, 14:54 opętania Polecający: Google
Dzis na Onecie przeczytałam artykuł w którym pisało cos w tym stylu że
Adolf Hitler i Stalin byli opętani!! Że kosciół do tej pory nie mówił o tym głośno ale sam uwczesny papiez wykonywal we wlasnej osobie egzorcyzmy na tych osobach ale nie udały sie one gdyz nie miał on kontaktu z samymi opetanymi.
Pisało tam także że papiez sam przejął na siebie szatana z duszy Stalina lecz szatan nie był w stanie sie tam utrzymac...
Wysłany: 2006-09-02, 15:20
Polecający: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne
jusia_like, wiele rzeczy sie mowi o Hitlerze... niektorzy sadza, ze Hitler byl jednym z Antychrystow, a tych mialo przyjsc wielu na swiat... inni sadza, ze Hitler byl albo impotentem, albo homoseksualista Wszystko jest mozliwe, o Stalinie nic nie wiem...
Nie wierze, zeby byli opetani... jedynie glupi
(Hitler nawet Relaschule nie skonczyl...)
_________________ cynik
braki w polskich znakach powinny byc tolerowane
No nie wiem, ale czego jak czego, jednak głupoty obydwu panom zarzucić nie bardzo można. To by znaczyło, że wszyscy ci, którzy ich słuchali byli jeszcze głupsi.
Co do egzorcyzmów. Niby to takie bujdy i bajki dla dzieci, ale jednak odpowiednia komórka w Kościele katolickim jest. Kilki księży egzorcystów w Polsce też jest. Dlaczego? Bez powodu?
_________________ Gość chcesz dowiedzieć się więcej o wilkach? Strona dla miłośników przyrody:
www.wilk.boo.pl
Dzisiaj w nocy słuchałem sobie Nocy z dreszczykiem w Jedynce (Polskie Radio). Facet opowiadał historię, że jak był młody i chyba studiował, to z kumplami wynajmowali cały dom. W domu zaczęły się dziać dziwne rzeczy, drzwi trzaskały, coś stukało, etc.
Ale pewnego wieczora, wbiegł do nich kumpel śmiertelnie wystraszony. Mówił, że siedział na łóżku i nagle okno samo się otworzyło, słychać było tak jakby ktoś wszedł i zaczął się zwijać dywan.
Panowie postanowili udać się do księdza. Ten poświęcił dom i straszyć przestało.
Po rozmowie z właścicielem domu, przyznał on, że tutaj umarła jego pierwsza żona... .
_________________ Gość chcesz dowiedzieć się więcej o wilkach? Strona dla miłośników przyrody:
www.wilk.boo.pl
Jakby Hitler był głupi nie doszedł by tak daleko -nie udało sie z 2 powodów:
1-sabotazysta w jego najblizszym otoczeniu
2- choć doskonale pamietał o Napoleonie zrobił dokładnie ten sam błąd.
Dishman napisał/a:
No nie wiem, ale czego jak czego, jednak głupoty obydwu panom zarzucić nie bardzo można
Popieram! Gdyby tak u nas rozwinęli przemysł , gospodarkę i zmniejszyli bezrobocie jak za wójka Hitlera.... Był geniuszem- tyle,że reprezentował "ciemną stronę mocy".Niemniej jednak głupota, to jedna z ostatnich rzeczy jaką można mu zarzucić.
_________________ W TYM PRZEBRANIU IDIOTY JESTEś NIE DO ROZPOZNANIA
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 2006-10-08, 00:06
Angell napisał/a:
choć doskonale pamietał o Napoleonie zrobił dokładnie ten sam błąd.
Że niby na Rosję uderzył to był błąd? Nie miał wyboru i tyle. Potrzebował ropy...
jusia_like napisał/a:
Dzis na Onecie przeczytałam artykuł w którym pisało cos w tym stylu że
Adolf Hitler i Stalin byli opętani!! Że kosciół do tej pory nie mówił o tym głośno ale sam uwczesny papiez wykonywal we wlasnej osobie egzorcyzmy na tych osobach ale nie udały sie one gdyz nie miał on kontaktu z samymi opetanymi.
Pisało tam także że papiez sam przejął na siebie szatana z duszy Stalina lecz szatan nie był w stanie sie tam utrzymac...
cos w tym stylu że Adolf Hitler i Stalin byli opętani
nie bardzo ufam artykułom na onecie, ale zasadniczo nie zdziwiłoby mnie gdyby to była prawda
jusia_like napisał/a:
Że kosciół do tej pory nie mówił o tym głośno
i chyba niewiele się zmieniło w tym względzie
jusia_like napisał/a:
sam uwczesny papiez wykonywal we wlasnej osobie egzorcyzmy na tych osobach ale nie udały sie one gdyz nie miał on kontaktu z samymi opetanymi
pierwsze czytam żeby egzorcyzmy były skuteczne na odległość, więc albo ściema, że papież to robił, albo to co robił było głupie, albo ja czegoś nie wiem
jusia_like napisał/a:
papiez sam przejął na siebie szatana z duszy Stalina lecz szatan nie był w stanie sie tam utrzymac...
_________________ Pada śnieg, pada śnieg,dzwonią dzwonki sań. Co za radość, gdy saniami tak można jechać w dal
nie wierzę w to, jakoś ta koncepcja do mnie nie przemawia, może gdyby owa koncepcja była jakoś solidnie uargumentowana to może jeszcze, na dzień dzisiejszy dla mnie jest to naciągane.
_________________ 'jesteśmy jak bratki pośród pola chwastów'
'W głowie mi się przepaliły wszystkie bezpieczniki, szlag trafił święty spokój, roztrzaskał lczniki'
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum