Forum Ręceprecz odtybetu

• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Współpraca • Czat • Reklamuj Forum ! • Gry online • Katalog Stron
• Rejestracja • Zaloguj • Album

konkurs

Poprzedni temat :: Następny temat
Autor Wiadomość

ali baba 

Wysłany: 2006-07-20, 14:12   Pozytywna pedofilia - czyli polscy pedofile kontratakuja

Dzisiaj znajomy podesłał mi link do strony gdzie przeczytałem ten oto „dowcip”:

„Tata kąpie się z córeczką w wannie. Nagle dziewczynka patrzy na przyrodzenie taty i mówi:
- Tato, kiedy ja będę miała coś takiego jak ty między nogami?
Tata rozejrzał się, zbliżył do córeczki i szepce:
- Jak będziesz cicho to za chwilkę...”

Czy to mnie rozśmieszyło? Zdecydowanie nie! Czytając ten i inne podobne teksty zrobiło mi się bardzo smutno.

Strona na której możecie przeczytać tego typu chore kawałki nie jest częścią holenderskiego „folkloru”. Jest opublikowana w języku polskim pod tytułem Mały Książe; przygotowana przez człowieka, który nazywa siebie „misiaczkiem”. Podtytuł strony to: „Dobra strona pedofilii i dziecięcej seksualności”.

Reklamę witryny można było wczoraj obejrzeć w telewizji polskiej. W programie „Na celowniku” pedofile skarżyli się na dyskryminację. Nie wiem, czy uda wam się obejrzeć ją dzisiaj, ponieważ w tej chwili wyświetlany jest tam komunikat: „limit transferu został przekroczony”.

Witryna ta z pewnością nie jest opracowana przez grubego, obleśnego typa w brudnym podkoszulku, jakiego mogliśmy zobaczyć - jakiś czas temu w mediach - w akcji ostrzegawczej przed pedofilami. Z jej zawartości możemy domyślić się, że jest to raczej typ „intelektualisty”, „wyzwolonego psychiatry”, który próbuje przekonać do pozytywnych stron pedofilii używając „naukowych”, „psychologicznych”, „zdroworozsądkowych”, „nowoczesnych” argumentów.

Misiaczek radzi na swojej stronie jak skutecznie ukrywać swoją „pedofilską tożsamość”. Jak poznawać i „zaprzyjaźniać” się z dziećmi. Jak się z nimi spotykać aby nie zostać nakrytym. Jak budować z nimi „partnerską” relację. Jest obeznany z prawem. Przytacza wyniki badań, „naukowców” takich jak na przykład znany nam z poprzedniego artykułu Alfred Kinsey. Radzi kochankom (dzieciom), aby w przypadku nakrycia ich „partnera” - „dobrego” pedofila, wstawiły się za nim w sądzie. Misiaczek jest ekspertem w temacie. Jest prawdopodobnie dobrze usytuowanym panem w średnim wieku, psychologiem, prawnikiem, biznesmenem, a może politykiem? Działa z premedytacją przekonany o słuszności swoich przekonań.

Wiele osób pomyśli, że to nie może być prawda. Że nikt normalny, nigdy nie zaakceptuje hedonizmu w tej najbardziej odrażającej formie jaką jest wykorzystywanie seksualne dzieci.

A jednak....

Cały tekst tutaj: Pozytywna pedofilia?

Lady spark  

Wysłany: 2006-07-20, 15:01   
   Polecający: Przypadek;)

Wiedzialam ze kiedys do tego dojdzie bo skoro homoseksualisci moga to dlaczego nie pedofile?? Przeciez to tez jest typ sexualnosci...ot tolerancja w tej chwili bokiem wszystkim wychodzi...

Dishman  

Wysłany: 2006-07-20, 18:46   

A mnie tam dowcip rozbawił. Bo dowcipy mają to do siebie, że są śmieszne. Jak czarna komedia, w której śmiejesz się z zabicia czyjeś matki.

lolinka  

Ostrzeżeń:
 1/3/5

Wysłany: 2006-07-20, 20:15   

dowcip jak dowcip , nie rozczulam sie nad takimi tekstami , słyszałam pare takich np :
rozmawia dwóch osmiolatków:
- mój tata ma penisa 15 cm dł!
- a mój ma 12, ale też boli ...

w sumie śmieszne , jak dowcip , a problem pedofilii to juz osobny temat ;]

Anton  

Wysłany: 2006-07-20, 20:55   
   Polecający: google

legalizacja w polsce nie grozi...w państwie rządzonym przez drób, giertycha i inne tego typu stworzenia (nie mówię że jestem za legalizacją tylko o tym ze to nierealne - żeby ktoś źle nie zrozumiał)
Cytat:
Wiedzialam ze kiedys do tego dojdzie bo skoro homoseksualisci moga to dlaczego nie pedofile?? Przeciez to tez jest typ sexualnosci...ot tolerancja w tej chwili bokiem wszystkim wychodzi...
no nie wiem porównywać homoseksualistów do tych zboczeńców? to trochę niesprawiedliwe bo homoseksualiści nikomu krzywdy nie wyrządzają...zadna lesbijka nie będzie cię molestować przecież... a dzieci? dzieci nieświadome są niebezpieczeństwa, dobrowolnie nie dałyby się namówić do takiego czegoś

Lady spark  

Wysłany: 2006-07-20, 23:58   
   Polecający: Przypadek;)

w tej chwili niekogo nie porownalam...stwierdzilam tylko ze jezeli dac prawa(czy cokolwiek przychylnego ich odchylom np. walka o tolerancje) jednej dewiacji to inne odmiany tez beda chcialy tego samego wiec nie ma sie co dziwic ze dochodzi do takich rzeczy...

einsatzkommando  

Wysłany: 2006-07-21, 13:01   

Niedługo dojdzie do parady równości ku pojednaniu z pedofilami.
jeśli tak będzie, pierwszy stanę w kominiarce rzucając w nich kamieniami!
Aż 120 gumowych kul wystrzelili w stronę pseudokibiców policjanci ochraniający wczorajszy mecz Pogoni Lebork z Gryfem Słupsk. Rannych zostało pięciu policjantów.

Die Fahne hoch

jusia_like  

Wysłany: 2006-07-21, 14:28   
   Polecający: Google

powiem tylko ..."BLECH" !!!!!!!!!!!!

Wojtex  

Wysłany: 2006-07-21, 15:59   

Moim zdaniem takich sk........ powinno się publicznie likwidować :zdegustowany:

Star  

Wysłany: 2006-07-21, 17:20   

pedofilia to choroba i nalezaloby to leczyc.... tylko jeszcze nikt nie wymyslil w jaki sposob O.o
ale Wojtex ma racje to powinno sie tepic.... ale moze nie odrazu likwidowac tylko napietnowac takiego delikwenta/delikwentke np piszac o niej w gazcie, zeby po prostu na nia uwazac

Anton  

Wysłany: 2006-07-21, 18:57   

star czy ja wiem czy to da się wyleczyć? popęd to popęd co tu dodawać ja bym proponowała obciąć conieco :oczami:

red evil  

Wysłany: 2006-07-21, 20:14   

Zgadzam sie z większoscią wypowiedzi!! Należało by zlikwidować pedofilów i ich działalnośc na całym świecie !!

Anton  

Wysłany: 2006-07-21, 20:39   

red evil zlikwidować? chcesz ich powycinać? powybijać jak muchy? nierealne i trochę nieetyczne mimo wszystko pedofil to istota żyjąca, kary smierci nie toleruję :oczami:

Sonia1  

Wysłany: 2006-07-25, 14:15   

Czy pedofilia w ogóle może być pozytywna? Bo jak dla mnie jest to najgorsza forma przemocy wobec dzieci...

daggerfall  

Wysłany: 2006-07-26, 17:19   

nic mnie tak nie wkurza jak chęć zalegalizowania pedofilii... :zdegustowany:
oczywiście mamy XXI wiek, Świat pnie się do przodu.. ludzie się zmieniają, wszyscy walczą o swoje prawa... ale bez przesady.. jeśli pedofile dostaną swoje przywileje to ciekaw jestem jak będzie wyglądało nowoczesne społeczeństwo i czy związki hetero będą w przyszłości nadal legalne<ściana>
o ile mi wiadomo to filie istniały od zawsze, ale wtedy nikt tym się nie martwił... represje dla ewentualnych dewiantów były bardzo klarowne... :hyhy:
Polska wykazuje na tyle infantylną postawę,że ślepo naśladuje poczynania zachodnich państw z myślą iż to pozwoli zwiększyć wartość postrzegania naszego kraju na arenie międzynarodowej.
Jeśli pedofilia zostanie w jakikolwiek sposób zalegalizowana to ciekaw jestem co będzie dalej... kogo zalegalizujemy hmmm.... zoofilów, kaprofilów czy też może dendrofilów <śmiech na sali>
o. Rydzyk powołał radykalną instytucję tzw" moherowych beretów"- one potrafią świetnie wytłumaczyć kwestię tzw "tolerancji" <lol>
Ostatnio zmieniony przez daggerfall 2006-07-27, 00:16, w całości zmieniany 2 razy  

Odpowiedz do tematu