Wysłany: 2007-08-21, 23:53 proszę o pomoc - ankieta
Dzień dobry,
jestem doktorantką w Instytucie Psychologii UJ. Prowadzę badania dotyczące korzystania z Internetu przez seniorów. Celem badań jest próba odpowiedzi na pytanie o to, czy osoby starsze korzystają z Internetu, w jakich celach i w jaki sposób to robią, a także w jaki sposób nauczyły się korzystać z sieci. Będę bardzo wdzięczna za wypełnienie ankiety dostępnej pod adresem:
Wysłany: 2007-08-22, 00:27
Polecający: google it!
hej hej!
Witam, bardzo mi milo. moge byc chetnym, ktory dolaczy sie do odpowiadajacych na twoja ankiete jezeli moje zdanie bedzie mialo jakiekolwiek znaczenie. Ale tylko pod jednym warunkiem. Ty uzyjesz swojej wiedzy i doswiadczenia i postarasz sie komus na tym forum pomoc w jego problemie a ja odpowiem na Twoja ankiete.
ok? robimy biznes?
serdecznie Cie pozdrawiam
_________________ "niech bawi nas to co jest"
Ostatnio zmieniony przez apawel 2007-08-22, 12:10, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2007-08-22, 12:31
Polecający: google it!
hej breguet hej!
super
mysle, ze dzial 'Milosc' zawsze potrzebuje dobrej porady, ale jezeli uznasz, ze jest cos Twoim zdaniem wazniejszego to tez bedzie to mile widziane.
Wielkie dzieki! Bede sie staral zlapac Cie na skype (albo jakos inaczej )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum