Wysłany: 2006-11-19, 22:25
Polecający: Jakoś tak wyszło ^^
Przyjaźń... hmm w sumie mozna powiedziec, ze mam jednego przyjaciela. Znamy sie 11 lat i chodzimy razem do klasy. W sumie nasz uklad przyjazni jest troche inny niz wiekszosc sadzi bo kazdy z nas jest niezalezny i nic niewymaga od drugiej osoby. Poprostu rozumiemy sie lepiej niz inni miedzy soba i mozemy pogaadc o wielu rzeczach. O niektorych rzeczach gadamy tylko miedzy soba co i tak jest niezlym wyczynem bo obydwaj jestesmy dosc skrytymi osobami.
Uważam,że przyjaciół nalezy odróżniać od znajomych.
Z reszta według mnie przyjaciela ma sie jednego Więc wybór jest trudny. Ponieważ,uważam,że na miano przyjaciela trzeba sobie zasłużyć. I wcale nie chodzi mi tu o jakies przysługi,tylko zaufanie,lojalność itp.
_________________ Pamiętaj, że minuta gniewu odbiera Ci 60 sekund szczęścia......
Wysłany: 2006-11-27, 22:52
przyjaźń to coś co zwiazuje dwoje ludzi w specyficzny sposób. ale TYLKO prawdziwa przyjaźń ma szanse przetrwac najwieksze problemy kłopoty i nieporozumienia.
mam to szczescie ze słowo PRZYJAŹŃ nie jest mi obce....
cu
_________________ Gość, czy widzisz to co ja ?? Coraz wiecej na tym świecie zła...
a ja w to nie wierze tyle razy myslalam, ze mam do czynienia z prawdziwą przyjaźnią, ale bardzo się myliłam, przejechałam sie na 'przyjaciółkach'
Aczkolwiek jest jeden czlowiek do ktorego moge sie zawsze zwrocic z kazda sprawą, jedynie on nie odwrocil sie plcami do mnie i moich problemow, ktorymi go tak czesto zadręczam
Tak szczerze to nie potrafię zdefiniować terminu 'przyjaźń'. Napewno zawarte jest w nim zaufanie ale co jeszcze?
ja nie mam w swojej miejscowości przyjaciół . Kiedyś mieszkałam w miescie ale musialam sie nagle wyprowadzic , mialam tam przyjaciolke z którą znałam się od urodzenia
teraz mieszkam od niej jakies 400 km.... . Ona stala sie taką 'różową cwaniarą'. Zawsze miala niewyparzony język ale nie do tego stopnia... zmieniła się na gorsze. Zaczela traktować mnie jak jakąś zacofaną dziewuche (dlatego że przeprowadzilam sie na wieś)
teraz stwierdziłam ze to nie byla prawdziwa przyjazn.
tutaj nie mam przyjaciol bo ludzie kogos nowego traktują jak że w ogole co to , kto to. Szkoda. Bo ciężko żyć samemu
Wysłany: 2006-11-29, 17:09
od tego własnie jest to forum masz okazje poznac tutaj kogos z kim mozesz pogadac, wyzalic sie, moze cos wiecej... internet zbliza ludzi liczymy na Ciebie, mam nadzieje ze i Ty stawiasz na nas...
cu
_________________ Gość, czy widzisz to co ja ?? Coraz wiecej na tym świecie zła...
nie wiem dlaczego robisz z tego taka tragedie. ja tez mieszkam na wsi i tez niemam tytaj przyjaciol, ale teraz w czasach komurek i internetu to zaden problem. moj najlepzy kumpel jeszcze z czasow szkolnych mieszka w wiosce oddalonej od mojej o 20 km. drugi o 40 km a mimo to nadal sie kumplujemy. i wiem ze co kolwiek by sie nie stalo zawsze moge na nich liczyc a oni na mnie.
przyjacol mozna znalesc tylko trzeba umiec ich szukac.
_________________ W świcie pełnym absurdów na próżno doszukiwać się jakiejś logiki
Przyjaźń... jeszcze nigdy nie spotkałam prawdziwego przyjaciela czy przyjaciółki.
Wierze w nią. Z każdym dniem bardziej... ale boli mnie... że wszyscy są tacy podli... byle by tylko im się lepiej żyło. Byle by tylko unicestwić kogoś kto jest szczęśliwy...
Eh.
_________________ NOBODY dies virgin
cause in the end
life fuck us all!
Wysłany: 2006-11-30, 07:18
wy to macie paprawde przerabane!!! zeby nie miec bliskiej osoby ??? (w sensie przyjaciół) dla mnie to jest niepojete!! jestem osoba bardzo towarzyska i nie wyobrazm sobie takiej akcji, ze nie mam przyjaciół... moze u mnie w małym miescie to norma, kazdy kazdego zna... Bogu dzieki za takie miasteczka
obyscie poznali smak przyjazni i to jak najszybciej
cu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum