• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Współpraca • Czat • Reklamuj Forum ! • Gry online • Katalog Stron
• Rejestracja • Zaloguj • Album

Poprzedni temat :: Następny temat
Autor Wiadomość

miki21 

Wysłany: 2007-07-22, 21:04   

Eart napisał/a:
Ja tam wszystkich nazistów rasistów i inne gówno wysłał na sybir albo zabił. Taka głupota to po prostu choroba! Jak można kogoś uważać za gorszego po rozpoznania koloru skóry! To żałosne...

hmm.. wiesz, to trochę zalatuje rasizmem. Chcesz ludzi mordować, bo mają inne poglądy.

Eart  

Wysłany: 2007-07-23, 07:46   
   Polecający: google ;)

miki21 napisał/a:
Eart napisał/a:
Ja tam wszystkich nazistów rasistów i inne gówno wysłał na sybir albo zabił. Taka głupota to po prostu choroba! Jak można kogoś uważać za gorszego po rozpoznania koloru skóry! To żałosne...

hmm.. wiesz, to trochę zalatuje rasizmem. Chcesz ludzi mordować, bo mają inne poglądy.

Jeśli ktoś chce zabić inną osobe z powodu na jej kolor skóry itp. zasługuje na to samo co chce zrobić innej osobie. (tylko nie mów iz tez zasługuje na śmierć :] )

miki21 

Wysłany: 2007-07-23, 10:46   

Eart napisał/a:
miki21 napisał/a:
Eart napisał/a:

Jeśli ktoś chce zabić inną osobe z powodu na jej kolor skóry itp. zasługuje na to samo co chce zrobić innej osobie. (tylko nie mów iz tez zasługuje na śmierć :] )

nie uważam, że zasługujesz na śmierć. Uważam, że zachowujesz się jak typowy gey na paradzie równości. Krzyczysz, że jesteś normalny,a ci co uważają cię za nienormalnego powinni zginąć.

Eart  

Wysłany: 2007-07-23, 13:23   

miki21 napisał/a:

nie uważam, że zasługujesz na śmierć. Uważam, że zachowujesz się jak typowy gey na paradzie równości. Krzyczysz, że jesteś normalny,a ci co uważają cię za nienormalnego powinni zginąć.

nie lubię gejów.... :/ A poza tym rasizm to pogląd który p[przynosi cierpienie i ból. Nic ciekawego....

Psycho Krusher  

Ostrzeżeń:
 1/3/5

Wysłany: 2007-07-23, 15:07   

Eart napisał/a:

nie lubię gejów.... :/ A poza tym rasizm to pogląd który p[przynosi cierpienie i ból. Nic ciekawego....

A więc jesteś nietolerancyjny i powinno cie się wywieżć na Sybir. Skoro piszesz, że rasisci są "be" a sam dajesz przykład nietolerancyjności to gdzie jest sens?

Tró

miki21 

Wysłany: 2007-07-23, 16:50   

Eart napisał/a:
miki21 napisał/a:

Czyli ogólnie popierasz zamordowanie własnej osoby.

Eart  

Wysłany: 2007-07-23, 21:24   

Psycho Krusher napisał/a:
Eart napisał/a:

A więc jesteś nietolerancyjny i powinno cie się wywieżć na Sybir. Skoro piszesz, że rasisci są "be" a sam dajesz przykład nietolerancyjności to gdzie jest sens?

Sory ale gadasz bez sensu, chyba jest różnica pomiędzy mna a dresem biegajacym z pałka po ulicy i obkładającym ludzi do nieprzytomności.
Powiedz mi tylko sa ludzie których nie lubisz? Bo chyba nie jesteś nie tolerancyjna! ;) ja nie biegam i krzyczę " rasa panów" nie lubie większości gejów ze względu na parady równości jakie uprawiają.

Cytat:
Czyli ogólnie popierasz zamordowanie własnej osoby.

KE?! Pisałem o tym troszkę wyżej.

czarnaaa  

Wysłany: 2007-07-23, 21:29   
   Polecający: google.pl

Czy jestem rasistką? Hmmm Może troszkę jestem, ale to tylko jesli się tyczy Gejów. Da mnie mogą sobie chodzić za rączkę, ale jak pomyślę jak oni się kochają to aż mnie ciarki przechodzą.
A jeśli chodzi o wygląd, choroby, kolor skóry, narodowość, religijność i inne takie to jestem tolerancyjna. Nie przeszkadza mi to ani trochę.

kenusarf  

Zaproszone osoby: 1

Wysłany: 2007-07-23, 21:53   

czarnaaa napisał/a:
Czy jestem rasistką? Hmmm Może troszkę jestem, ale to tylko jesli się tyczy Gejów.

:rotfl: :rotfl: :rotfl:
Czy mam rozumieć, że nie lubisz czarnoskórych gejów? :zdziwko:
czarnaaa napisał/a:
Da mnie mogą sobie chodzić za rączkę, ale jak pomyślę jak oni się kochają to aż mnie ciarki przechodzą.

Ja rozumiem, ze kogoś obrzydza seks analny czy oralny w wykonaniu gejów, ale sama miłość? Przecież to takie szlachetne uczucie...

czarnaaa  

Wysłany: 2007-07-23, 22:05   
   Polecający: google.pl

Cytat:
Czy mam rozumieć, że nie lubisz czarnoskórych gejów? :zdziwko:

dla mnie nie ma różnicy w kolorze skóry ważne że to Gej.
dr frasunek napisał/a:
a rozumiem, ze kogoś obrzydza seks analny czy oralny w wykonaniu gejów, ale sama miłość? Przecież to takie szlachetne uczucie...

Może i szlachetne uczucie nie przeczę. Ale jak ich zobaczę to od razu mam skojarzenie co do jednego. Hmmm może tak odczuwam bo nie poznałam fajnego geja... maybe....

lolinka  

Wysłany: 2007-07-23, 22:13   
   Polecający: bierdonka

Cytat:
dla mnie nie ma różnicy w kolorze skóry ważne że to Gej.

a od kiedy rasizm tyczy sie orientacji seksualnej ? Troche mylisz pojęcia , bo jak sama nazwa wskazuje uwarunkowane to jest rasą , czyli pochodzeniem itp ;]
Ostatnio zmieniony przez lolinka 2007-07-23, 22:21, w całości zmieniany 1 raz  

Colorblind  

Wysłany: 2007-07-23, 22:17   

ja napiszę tylko jedno - słownik to naprawdę bardzo przydatny wynalazek...

'Ooo, jak on mi strasznie pokaże!!! Ooo, jak ja okropnie zobaczę!!!'
wszystko gra

Illidan  

Wysłany: 2007-07-26, 12:50   
   Polecający: google.pl --> forum wielotematyczne

dr frasunek napisał/a:
Argumenty są po jednej stronie, po drugiej są tylko uprzedzenia.

Nie chodzi mi tu o argumenty po stronie rasizmu, ale chodziło mi tu o waszą dyskusję w tym temacie.
mictatencuhtli napisał/a:
daj spokoj.. wystarczy popatrzec na wypowiedzi w innych tematach- poziom taki,ze nawet nie ma sensu komentowac - to jak grochem o sciane..

Poziom? To co dorośli mogą prezentować swoje zdanie i mają poziom? Wystarczy, że ktoś napisze, że ma 18+ lat i już ma wyższy poziom? Czyli wg ciebie zdanie młodzieży i osób młodszych od ciebie się nie liczy? Tak wywnioskowałem z twojej wypowiedzi. To jest starodawna teza "Dzieci i ryby głosu nie mają", spytaj admina może na twoją prośbę wprowadzi rejestrację od 18 lat, jak Ci się nie podoba. Ja mam 14 lat i nie ukrywam tego, czyli wg ciebie nie mam po co wyrażać własnego zdania w poważniejszych tematach, bo nie zostanie ono potraktowane poważnie. To jest dyskryminacja. Powiem Ci, że niekiedy ludzie dorośli piszą większe bzdury na forum, niż młodzież, która jest sporą grupą na forach i również chce być szanowana.
dr frasunek napisał/a:
To jest forum młodzieżowe, pełno tu gimnazjalistów, więc lepiej nie pozostawiać wrażenia, że rasizm to coś więcej niż tylko uprzedzenia.

Zgadzam się z tobą, jestem z grupy młodzieży, wiem, że rasizm to tylko uprzedzenia. Moja wcześniejsza chodziło mi o twoją i kolegi dyskusję, która z ras wyrządziła najwięcej szkód i która była najbardziej agresywna.
Co do tematu trzeba być tolerancyjnym, bo tylko tak można żyć w zgodzie z innymi ludźmi. Po co nam spory, one prowadzą tylko do wzajemnej nienawiści... Lepiej być tolerancyjnym, wtedy ludzie z innej rasy będą patrzyli na ciebie przychylniejszym okiem i również cię zaakceptują. Nawet jeśli ktoś ma uprzedzenia do innej rasy, to jego kultura osobista powinna "zabraniać" mu dyskryminowanie jej, jeśli uważa się za kulturalnego.
....
Whatever...

krystek911  

Wysłany: 2007-07-28, 18:17   
   Polecający: Znalazłem je sam!

Ja potempiam rasizm, jestem tolerancyjny, przynajmniej za takiego się uważam,
ja również jestem osobą niepełnoletnią.

mictatencuhtli  

Wysłany: 2007-07-31, 12:51   

Chris the fanatic napisał/a:

Poziom? To co dorośli mogą prezentować swoje zdanie i mają poziom? Wystarczy, że ktoś napisze, że ma 18+ lat i już ma wyższy poziom? Czyli wg ciebie zdanie młodzieży i osób młodszych od ciebie się nie liczy? Tak wywnioskowałem z twojej wypowiedzi. To jest starodawna teza "Dzieci i ryby głosu nie mają", spytaj admina może na twoją prośbę wprowadzi rejestrację od 18 lat, jak Ci się nie podoba. Ja mam 14 lat i nie ukrywam tego, czyli wg ciebie nie mam po co wyrażać własnego zdania w poważniejszych tematach, bo nie zostanie ono potraktowane poważnie. To jest dyskryminacja. Powiem Ci, że niekiedy ludzie dorośli piszą większe bzdury na forum, niż młodzież, która jest sporą grupą na forach i również chce być szanowana.

to co wypisales okreslic mozna jako "NADINTERPRETACJA". jak sam zaznaczyles- sa to jedynie TWOJE wnioski, wiec wyluzuj; bo akurat nie trafiles w moje poglady;)

poza tym nawet gdyby to bylo prawda, to czy ja gdzies okreslilem sie jako osoba tolerancyjna dla wszystkich i wszystkiego?;)

[ Dodano: 2007-07-31, 13:52 ]
krystek911 napisał/a:
Ja potempiam rasizm, jestem tolerancyjny, przynajmniej za takiego się uważam,

PRZYNAJMNIEJ to jak PRAWIE - tez robi wielka roznice ;)

DREDY - WARKOCZYKI - CORNROWS

Odpowiedz do tematu