• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Współpraca • Czat • Reklamuj Forum ! • Gry online • Katalog Stron
• Rejestracja • Zaloguj • Album

darmowe blogi

Poprzedni temat :: Następny temat
Autor Wiadomość

Andrzejmm 

Wysłany: 2006-10-10, 21:33   Różne osobowości ludzkie

Chciałbym rozpocząć wymianę naszych poglądów, spostrzeżeń czy dokładnego rozłożenia sposobu postępowania i myślenia osób przez nas obranej ze środowiska czy nie.

mala_adzia 

Wysłany: 2006-10-16, 16:38   

Człowiek ma wiele osobowości.....Myślałam,że jest to niemożliwe ale ostatnie doświadczenia postawiły mnie na ziemię. :(
W wyniku pewnej dośc nieprzyjemnej sytuacji, zobaczyłam jak człowiek szybko potrafi się zmienić....Moze inaczej! Jak wiele osobowości moze miec!
Pewna znajoma poprostu jest w tym mistrzem. Jest w trudnej sytuacji i nie zazdroszcze jej.Jednak nie jest ona trudna tylko dla niej. Ta dziewczyna przed jednymi udaje tą "poszkodowaną" a z drugiej strony pokazuje swoje prawdziwe oblicze i jest "atakującą". Prowadzi najróżniejsze rozgrywki,byle tylko postawić na swoim i wszystkich poróżnić i skłócić. Jest poprostu diablicą w anielskiej skórze. :mad:
Niestety nie wiem,czy ma na to wpływ tylko obecna sytuacja czy równiez jej środowisko...

jusia_like  

Wysłany: 2006-10-16, 18:23   
   Polecający: Google

mala_adzia,
myślę że ta osoba przyjęła stosunek obronny do innych ludzi i w jednym wymiarze jest zła i wściekła wręcz niemiła a dla innych jest ta poszkodowaną... trzeba chyba przeczekac aż minie u niej ta trudna sytuacja i dopiero potem ją oceniac.
Ja chce przeanalizowac mojego kolegę który lubi sobie wmawiac że jest cholernie nieszczęsliwy; że swiat sie na niego uwziął i że wszystko jest prZeciwko niemu. W rzeczywistoscie jednak to on olewa reszte i ma ich zdanie gdzieś :zdziwko:

mala_adzia 

Wysłany: 2006-10-17, 12:33   

jusia_like napisał/a:
trzeba chyba przeczekac aż minie u niej ta trudna sytuacja i dopiero potem ją oceniac.

Właśnie o to chodzi,że ta cała sytuacja,w której się znalazła nie dotyczy tylko jej i szczerze mówiąc miała spory wkład w swoje nieszczęście. Teraz nic innego nie potrafi, jak tylko odgrywać się na innych... Zgadzam się z Tobą,że to poprostu mechanizm obronny.

Jednak ile mozna tego wytrzymać... :dobani:

jusia_like napisał/a:
Ja chce przeanalizowac mojego kolegę który lubi sobie wmawiac że jest cholernie nieszczęsliwy; że swiat sie na niego uwziął i że wszystko jest prZeciwko niemu. W rzeczywistoscie jednak to on olewa reszte i ma ich zdanie gdzieś

Co do tego....Mam identyko kumpele. Ona jest taka "nieszczęśliwa"...Szkoda,że potrafi gadać tylko o sobie...

ainaFEAnara  

Wysłany: 2006-10-17, 22:41   

ludze są dziwni.
zakładają maski, boją się pokazać swoją prawdziwą twarz i uczą tego innych... nauczyli tego mnie... a kiedy jesteś prawie pewna ze daną osobę znasz, ona zmienia maskę... strasznie tego nie lubię...

jusia_like  

Wysłany: 2006-10-18, 14:06   
   Polecający: Google

nawet niekoniecznie nosza te maski ale czasami gdy wychylą twarz są aż za bardzo przejaskrawieni . . . :suchy:

lolinka  

Ostrzeżeń:
 1/3/5

Wysłany: 2006-10-20, 18:18   

moim zdaniem kazdy ma na sobie jakąs maske ... tylko nieliczni umieją je zdjąc i pokazac własna , nieudawaną, rzeczywista twarz ... poprostu presja otoczenia czasem uniemozliwia bycie tym kim sie chce ;/

pomóż zwierzakom w Twoim mieście!

kasiakraj 

Wysłany: 2006-11-02, 15:12   

kazdy ma inna osobowosc ja osobiscie mam kazda czesc zkazdej tak nas ucza na studiach ale to od nas troszke zalezy choc sama nie wiecxz y mam racje

[ Dodano: 2006-11-02, 15:13 ]
:zawstydzony:

Odpowiedz do tematu