Na pewno;]
Czasem mam ochotę pie...yć^ wszystko,zaszyć się w kącie i mieć gdzieś wszystkich,którzy aktualnie czegoś ode mnie chcą,bądź obowiązki,które muszę akurat wykonać.Stać się niewidzialną,bądź po prostu zasnąć i obudzić się za tydzień;]
_________________ człowiekiem jestem i nic co słodkie nie jest mi obce
życiem to ja zmęczona nie jestem, dlatego nie mam potrzeby od niego odpoczywać, męczy mnie czasem otoczenie w którym przebywam wówczas biorę sobie na wstrzymanie i odpoczywam, otoczenie też ma prawo do odpoczynku ode mnie
Czasem mam ochotę wziąć chwilowy urlop i popatrzyć na wszystko z góry, z perspektywy kogoś obcego, osoby trzeciej. Np. kogoś siedzącego na chmurze ;] Są momenty, gdy irytuje mnie wszystko i wszyscy, gdy potrzebuję chwili spokoju, by nabrać sił na dalsze działanie i odetchnąć od tego, co się wokół mnie dzieje. Nie warto się do mnie wówczas zbliżać ;] żeby uniknąć nieporozumień, najczęściej wtedy wybywam z domu na dłuuuuugi spacer. Po powrocie zazwyczaj wszystko wraca do normy ^^
Gdy nie mam ochoty już na nic wtedy idę spać, albo idę w swoje ulubione miejsce posiedzieć - ale takiego chwilowego urlopu pewnie bym nie chciała, popatrzeć z perspektywy kogoś innego? Lepiej nie, bo bym się jeszcze przestraszyła - lepiej po prostu przespać się z pewnymi sprawami.
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
'Ooo, jak on mi strasznie pokaże!!! Ooo, jak ja okropnie zobaczę!!!' wszystko gra
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum