A ja myślę, że każdy czasami ma taki dzień. Ma po prostu doła. Nie chodzi tu o lenistwo, ale może o kłopoty o myśli, których nie można się pozbyć.
Ja sam myślałem, że po mnie wszystko spływa jak po kaczce. Myliłem się, to kwestia sytuacji. Czasami człowiek bardzo by chciał nie myśleć o czymś, ale to samo wraca. Okazuje się, że właśnie praca i to taka która wymaga skupienia, jest najlepszym lekarstwem.
_________________ Gość chcesz dowiedzieć się więcej o wilkach? Strona dla miłośników przyrody:
www.wilk.boo.pl
Moim zdaniem temat zajebiscie debilny i z dupy, ale kwestia gustu
koles znudzilo ci sie zycie? Chcesz przerwy? Pierdolnij samoboja.
to nie masz takich dni... kazdy wg mnie ma czasami wszystkiego dosc...
zgadzama sie z Dishmanem Sylwu$ najgorsza jest chyba samotność jak sie nie ma z kim pogadac o tym co sie dzieje i dalej sie w dolku siedzi
Ludziom czasami przydałby się dzień wolny od życia"
Ja sie osobiscie zgadzam z tym zdaniem... nie raz miałam tak,, ze juz na nic nie mialam ochoty, nie chcialam sie z nikim widziec z nikim rozmawiac i wszystko mnie denerwowało.... wtedy taki odpoczynek od zycia przydałby sie na pewno !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum