Forum Ręceprecz odtybetu

• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Współpraca • Czat • Reklamuj Forum ! • Gry online • Katalog Stron
• Rejestracja • Zaloguj • Album

konkurs

Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez: Colorblind
2008-07-15, 12:42
Autor Wiadomość

25marcinm 

Wysłany: 2006-05-19, 12:16   Spełnienie Marzeń

Spełnienie marzeń

Każdy z Nas ma jakieś marzenia, nie zawsze jednak jesteśmy Je w stanie zrealizować. Ja wraz z moją przyjaciółką, a zarazem obecną wspólniczką, znaleźliśmy sposób na życie, mamy jasny i klarowny cel, do którego od dłuższego czasu dążymy. Jesteśmy młodymi ludźmi z nowo, co powstała Sp. z o.o. . Niestety gorzkie realia rzeczywistości ujawniają się i utrudniają zrealizowanie marzeń. Przy dużych inwestycjach żeby dostać kredyt potrzebne jest 20% wkładu własnego dla nas jest to niewyobrażalnie duża kwota, której nie jesteśmy w stanie sami uzbierać. Planowany wkład własny to lekko ponad 1,2 mln złotych. My sami posiadamy zaledwie 300 tyś, które jest tylko częścią tej wielkiej kwoty. Pisze o tym wszystkim, bo wierze w dobroć ludzi i w to, że cuda się zdarzają. Proszę Was czytających o pomoc w realizacji naszych marzeń, Proszę tylko o przysłowiową 1 złotówkę, gdyż jestem przekonany, że znajdzie się wielkie grono ludzi z całego świata, co jest w stanie nam pomóc. Wiem, że dla niektórych wyda się to głupie i pewnie znajdą się też tacy, co pomyślą, że to jakieś naciąganie, lecz chcę zaryzykować. Nasza wiara jest silniejsza od strachu, a prośba o pomoc może przynieść zamierzony efekt, bo zdajemy sobie sprawę, że są na ziemi jeszcze tacy ludzie, którzy mają w sobie odrobinę zrozumienia i chęć niesienia pomocy innym, a przecież od podarowania 1 zł nikt nie ucierpi.

Jeszcze na koniec, Proszę o wyrozumiałość i zrozumienie naszej sytuacji, każdy dobry gest w końcu musi wrócić, z pewnością i My kiedyś odwdzięczymy się za to.
Z góry wszystkim serdecznie DZIĘKUJE, i ufam, że zostanie Wam wszystkim to wynagrodzone.

O to moje konto, na które proszę o wpłatę, wiem, że pomysł, choć wstydliwy jest, przyniesie dobry efekt.

mBank
28 1140 2004 0000 3202 3900 0195

Z Podziękowaniem

Firma z Pomorza.

einsatzkommando  

Wysłany: 2006-05-22, 21:53   

A ja zapłacę. Bo szczerze.
Aż 120 gumowych kul wystrzelili w stronę pseudokibiców policjanci ochraniający wczorajszy mecz Pogoni Lebork z Gryfem Słupsk. Rannych zostało pięciu policjantów.

Die Fahne hoch

lolinka  

Ostrzeżeń:
 1/3/5

Wysłany: 2006-05-22, 21:58   

a co macie zamiar robic? Bo jak budujecie jakąs bombe wodorową to ja nie wiem czy mi sie to bedzie opłacało, zeby wam wysyłac kase ;p

Artsf  

Wysłany: 2006-05-23, 01:12   

25marcinm napisał/a:
Proszę tylko o przysłowiową 1 złotówkę

Do tej "przysłowiowej" 1 złotówki dokładam 25 groszy i wysyłam dodatkowo 1 jeden zakład dużego lotka , czyli moja szansa na wygraną się zwiększa , a marzy mi się trafić szóstkę.
Lecz mogę nic nie trafić , jednak wolę inwestować w swoje marzenia. :P

Martina  

Zaproszone osoby: 11

Wysłany: 2006-05-23, 15:05   
   Polecający: epuls.pl

einsatzkommando, ja też szczerze proszę o przysłowiową złotówkę, może być więcej ;p

50 1020 5558 1111 1559 3030 0062 ;p

she looks like the real thing
she tastes like the real thing
my fake plastic love

bezinternetowo przez jeszcze jakiś czas. ale was kocham wciąż ^_^

einsatzkommando  

Wysłany: 2006-05-23, 16:46   

Wolałbym Ci ją dać osobiście.
Aż 120 gumowych kul wystrzelili w stronę pseudokibiców policjanci ochraniający wczorajszy mecz Pogoni Lebork z Gryfem Słupsk. Rannych zostało pięciu policjantów.

Die Fahne hoch

jusia_like  

Wysłany: 2006-07-07, 00:07   
   Polecający: Google

znaleźć iskierke .... ;)

Krecik  

Zaproszone osoby: 2

Wysłany: 2006-07-09, 18:40   
   Polecający: 'Znaczenie imion' ;)

Hm. a ja też bym wysłała... gdybym miała konto :) A co. Od złotówki nikt nie umarł jeszcze.

A moim marzeniem jest, skoro już o marzeniach mowa... mieć motor i pojechać na turnee po Polsce. Objechać wszystkich znajomych :)

***beata***  

Wysłany: 2006-07-20, 16:37   

Ja mam wiele marzeń, ale nigdy one się nie spełniają...jestem chyba jakaś pechowa... :/

bro  

Ostrzeżeń:
 1/3/5

Wysłany: 2008-07-15, 12:41   

niestety nie jestem w stanie pomóc, ale mam nadzieję, że przez ten czas już uzbieraliście

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi