Każdy z Nas ma jakieś marzenia, nie zawsze jednak jesteśmy Je w stanie zrealizować. Ja wraz z moją przyjaciółką, a zarazem obecną wspólniczką, znaleźliśmy sposób na życie, mamy jasny i klarowny cel, do którego od dłuższego czasu dążymy. Jesteśmy młodymi ludźmi z nowo, co powstała Sp. z o.o. . Niestety gorzkie realia rzeczywistości ujawniają się i utrudniają zrealizowanie marzeń. Przy dużych inwestycjach żeby dostać kredyt potrzebne jest 20% wkładu własnego dla nas jest to niewyobrażalnie duża kwota, której nie jesteśmy w stanie sami uzbierać. Planowany wkład własny to lekko ponad 1,2 mln złotych. My sami posiadamy zaledwie 300 tyś, które jest tylko częścią tej wielkiej kwoty. Pisze o tym wszystkim, bo wierze w dobroć ludzi i w to, że cuda się zdarzają. Proszę Was czytających o pomoc w realizacji naszych marzeń, Proszę tylko o przysłowiową 1 złotówkę, gdyż jestem przekonany, że znajdzie się wielkie grono ludzi z całego świata, co jest w stanie nam pomóc. Wiem, że dla niektórych wyda się to głupie i pewnie znajdą się też tacy, co pomyślą, że to jakieś naciąganie, lecz chcę zaryzykować. Nasza wiara jest silniejsza od strachu, a prośba o pomoc może przynieść zamierzony efekt, bo zdajemy sobie sprawę, że są na ziemi jeszcze tacy ludzie, którzy mają w sobie odrobinę zrozumienia i chęć niesienia pomocy innym, a przecież od podarowania 1 zł nikt nie ucierpi.
Jeszcze na koniec, Proszę o wyrozumiałość i zrozumienie naszej sytuacji, każdy dobry gest w końcu musi wrócić, z pewnością i My kiedyś odwdzięczymy się za to.
Z góry wszystkim serdecznie DZIĘKUJE, i ufam, że zostanie Wam wszystkim to wynagrodzone.
O to moje konto, na które proszę o wpłatę, wiem, że pomysł, choć wstydliwy jest, przyniesie dobry efekt.
Lębork > Chuligani starli się z policją
Policja użyła broni
Aż 120 gumowych kul wystrzelili w stronę pseudokibiców policjanci ochraniający wczorajszy mecz Pogoni Lebork z Gryfem Słupsk. Rannych zostało pięciu policjantów.
Do tej "przysłowiowej" 1 złotówki dokładam 25 groszy i wysyłam dodatkowo 1 jeden zakład dużego lotka , czyli moja szansa na wygraną się zwiększa , a marzy mi się trafić szóstkę.
Lecz mogę nic nie trafić , jednak wolę inwestować w swoje marzenia.
Lębork > Chuligani starli się z policją
Policja użyła broni
Aż 120 gumowych kul wystrzelili w stronę pseudokibiców policjanci ochraniający wczorajszy mecz Pogoni Lebork z Gryfem Słupsk. Rannych zostało pięciu policjantów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum