Lipaza poporstu. Co byście zrobili gdyby "najbliższa"? (przynajmniej tak wam sie wydawało) przyjaciółka postawiła wam ultimatum. Kurde znacie sie z człowiekiem ponad 11 a on takie numery wykreca? to chyba niezbyt fer!!. Wiecie co? to juz chyba za długo... 11 lat . Ja nie mowie ze źle ale za często... widzimy sie dzien w dzien .. juz sie nie potrafimy dogadac.... szkoda.
P.S
Sory ze tak pisze bezsensu i ze ten temat wogóle jest bez sensu. ale nie miałam gdzie ani komu o tym powiedziec wiec napisałam tu;). wybaczcie:). heh Zresztą... po to jest to forum zeby poruszać tu rozne porblemy:P
Wysłany: 2007-04-14, 11:35
nie no jak juz zaczełas pisac, to skoncz... nie lubie jak ktos zacznie cos mowic (pisac) a pozniej dobra NIEWAZNE... jak zaczełas to skoncz... moze Ci pomozemy, moze bedziesz chciała skorzystac z naszych rad... moze nie... ale nie zaczynaj jesli nie masz zamiaru skonczyc...
_________________ Gość, czy widzisz to co ja ?? Coraz wiecej na tym świecie zła...
Wysłany: 2007-04-14, 11:51
zloty napisał/a:
nie no jak juz zaczełas pisac, to skoncz... nie lubie jak ktos zacznie cos mowic (pisac) a pozniej dobra NIEWAZNE..
ja teeeeż.
skoro zaczynasz temat i prosisz o radę, to przedstaw szerzej sytuację. Forum nie jest tylko po to, żeby się wygadać, ale żeby w pełni o tym porozmawiać z innymi, a sądzę, że z tego co napisałaś, wszyscy nie za wiele mogli wywnioskować.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum