Forum Ręceprecz odtybetu

• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Współpraca • Czat • Reklamuj Forum ! • Gry online • Katalog Stron
• Rejestracja • Zaloguj • Album

konkurs

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: Colorblind
2008-07-02, 20:53
Autor Wiadomość

Sol  

Zaproszone osoby: 1

Wysłany: 2007-08-22, 20:49   

Kogo lubię na forum... hmm...

Lubię Zbycha, chociaż ma obiecane u mnie, że dostanie po głowie. I lubię go pomimo tego, że notorycznie oskarża mnie w SB o pobicie, a niedawno napisał, cytuję:
zbych1112 w SB napisał napisał/a:
[Dzisiaj 1:18] zbych1112: Oj tak bo Sol jest bardzo zła
(obiecałam Ci, to masz to pierwsze miejsce ;p)

Na wyróżnienie zasługuje też Zombwbij (chociaż chce ze mnie zboka zrobić :P ). Ale on chyba mnie nie lubi, bo nie jestem Zombwbijem :P

Colorblind, smooky_eyes, - ich posty zawsze dobrze mi się czyta.

Nori też zasłużył na lubienie, on wie za co :D

MissIndependent, ostatnio także sis, a dzisiaj także nowy forumowy nabytek - Tynka88 to ostatnio kompania, z którą bardzo miło spamuje się w SB :P

Z zielonych najbardziej lubię Martinę. Bo tak :P

Psycho Krusher - mam mieszane uczucia co do naszego różowego. Miło się z nim spamuje w SB, jego posty na temat też są ciekawe... ale czasami odrzuca mnie jego chamskie zachowanie.

kenusarf, forumowa czarna owca. Lubię czytać jego posty, bo potrafi w sposób inteligentny i ironiczny wytknąć błędy w rozumowaniu. Ale czasem tej ironii jest za dużo.

Denerwuje mnie huru. Przez posty skupiające się na wulgaryzmach. Za SweetHeart też średnio przepadam...

Więcej grzechów nie pamiętam ;)

"I ty za młodu nie dorżnięta
Megiero, co masz taki tupet,
Że szczujesz na mnie swe szczenięta;

Całujcie mnie wszyscy w dupę."

Tynka88 

Ostrzeżeń:
 1/3/5

Wysłany: 2007-08-22, 21:10   

Sol napisał/a:
forumowy nabytek - Tynka88
jeszcze troche i zostane forumowym zabytkiem ;) hehe
mimo, ze jestem tu zaledwie pare dni to zdazylam polubic :

MissIndependent za bardzo madre posty :)
kenusarf nie jest jak dla mnie czarna owca :) potrafi dopiec ale lubie takie osoby :)
Psycho Krusher podobnie jak moja poprzedniczka mam mieszane odczucia nie wiadomo co mu chodzi po glowie :)
Sol, moze to zbyt mocne slowo lubie, ale na SexBoxie milo sie rozmawia :)
Zbych to poprostu zbych :P kto go nie lubi :)

nie lubie :
sis za oczernianie przed innymi uzytkownikami .. zreszta po co sie tutaj rozpisywac :) smieszna dziewczyna i tyle :)
za skore takze zalazla mi ta z tymi makami w avatarze donia7zur o doniu to slyszalam ale Doni ?? niestety nie ... pozbawiona kultury dziewczyna :dobani:

Orange  

Wysłany: 2007-08-22, 22:41   
   Polecający: Epuls

A ja się nie wypowiadam, bo na forum mnie dłuuugo nie było i duużo się zmieniło. Już nie ma tych, co to ich lubiłam. No, oczywiście zawsze zostaje RODZINKA. To my to rozkręcaliśmy, nie? ;)
a droga jest prosta, czy jest kręta droga

http://www.orangeblood.digart.pl

Colorblind  

Wysłany: 2007-08-22, 23:03   

Gdy czytam posty niektórych użytkowników to od razu zwracają one moją uwagę pozytywnie bądź negatywnie. Kogo lubię? Na wymienie szczególnie zasłużyli przede wszystkim:
Zombwbij - on wie za co ;)
kenusarf - za inteligentne, konkretne, rzeczowe posty, poza tym argumentuje bardzo sensownie, umie wyłapać bzdety/bzdury, które są pisane przez innych - z przyjemnością czytam jego posty i dla mnie żadną czarną owcą nie jest ;)
Nori - za miłe rozmawianie na różne tematy, a zaczęło się dzięki "vokalisiertes r" ;)
Sol - tylko ostatnio tematy powitalne ją za bardzo wciągnęły i rzadziej już czyta się jej posty w innych działach, a szkoda
No i sis - jak się cieszę, że wylazła z tej strefy dredów na inne działy - lubię czytać jej posty, wnoszą wiele do dyskusji, oby jak najczęściej pisała :)
Może z czasem ta lista się zwiększy ;)

A kto mnie denerwuje? Tylko Ci użytkownicy, którzy nie potrafią sklecić jednego zdania, nabijają bzdurnie ilość swoich jakże bełkotliwych postów - i używają w jednym zdaniu jednego przymiotnika, coś w stylu:"film jest fajny, a ta scena była fajna, bo cały film był fajny", i zdania w stylu: "film mnie śmieszy, bo był śmieszny" - nie wiem, ale poziom niektórych postów mnie dobija :/ nie wspomnę już o notorycznym popełnianiu błędów ortograficznych, a nawet merytorycznych, chociaż gorsze jest upieranie się przy tych błędach. Nawet nie kojarzę teraz nicków tych osób, ale w każdym temacie takowy delikwent się znajdzie, dlatego nie zaprzątam sobie nimi głowy. Tyle.

'Wszystko przebiega zgodnie z moim planem. Jestem bezwzględnie inteligentny!' :luka:

wszystko mnie bolly ;D

bodzka  

Wysłany: 2007-08-23, 19:36   

Trudno powiedzieć, zeby nikogo nie pominąc...:
Zombwbij-za wsparcie :)
Colorblind- lubie czytać jej posty
EwelQa- daże ją dziwną sympatia, mimo,ze nie miałyśmy duzo okazji żeby podyskutować :luka:
Don_Satanos- za mądre posty i argumenty nie do odparcia

Denerwuje mnieapaweł- kojarzy mi się troche z "cześć, to ja wojtek,też mam 12 lat.." :rotfl:
Bardzo nie lubię tych wszystkich forumowiczów, którzy przychodza tutaj tylko żeby kłócić się i wypowiadać na tematy o których nie mają pojecia. :kwasny:

AmIEvil?  

Wysłany: 2007-08-23, 19:51   

A ja narazie wszystkich was lubie ;) nie znam was za dobrze i pewnie dobrze nie poznam.
Dopiero pare dni minelo i nikt jeszcze nie zasluzyl sobie na miano nielubianego uzytkownika :)

SweetHeart  

Wysłany: 2007-08-23, 19:52   
   Polecający: Dzięki Google i Mojej Wyobraźni

Zaczne o tych ktorych lubie :)

zbych1112, - jest na pierwszym miejscu bo w sumie dzieki niemu jestem tutaj jeszcze :) a poza tym jest dobrym milosiernym chłopcem :)
Zombwbij, - człowiek "pytanie" wiecznie zadawajacy pytania :)
Te osoby szczegolnie polubiłam . Teraz te ktore sa jak na moje oko miłe i je cenie w jakis sposob i mam szacunek :
Nori, - nic do niego nie mam :) mily sie wydaje i madry
Poszczelona, - poszczelona jak poszczelona , wydaje mi sie ze jest miła osoba
Psycho Krusher, - nie znam pana , ale mam szacunek do niego
Ptaq - po prostu jakos wydaje mi sie dla mnie mily
ktosiktam - dawno Kasiuli nie było ale bardzo ja polubiłam
Jest jeszcze kilka osob ktore mogłabym wymienic ale , ale .. :) są nimi ZIELONI :D

Teraz kogo nie lubie ...
kenusarf, - niby "PRZYJACIEL" forum a zachowuje sie jak nie wiem co i nie wiem kto ... Dno ! Sorry ale tak jest .

Śmiej Sie Prosto w Twarz Wszystkim Szmatom !

sis  

Wysłany: 2007-08-24, 00:08   

kenusarf napisał/a:
A poza tym to zamykam ten temat, za dużo osób pisze za mnie lubi. ;>.

nie przesadzaj, prawie każdy użytkownik wymienia Cię w swoim poście (po ciemnej albo jasnej stronie mocy, ale wymienia) - jak smakuje sława, lordzie Vader? ;>

Średnio podoba mi się idea tego tematu, bo mimo, że miał on zawierać (podobno) konstruktywną krytykę, pojawiają się w nim posty, w których obrzuca się innych użytkowników infantylnymi inwektywami (vide: "lecz się na nogi, bo na głowę za późno" - czy my jesteśmy w przedszkolu???). Kenusarfa bronić nie zamierzam, bo sam doskonale umie to zrobić, ale rozbawiło mnie do łez, gdy za zwrócenie uwagi o nabijanie bezsensownych postów, które nic nie wnoszą do tematu, zostałam "śmieszną dziewczyną", która "oczernia przed innymi użytkownikami". To jest właśnie konstruktywna krytyka. LOL. Poza tym śmieszy mnie takie wylewanie swoich frustracji i nieumiejętność oddzielenia życia wirtualnego od realnego. Idea for dyskusyjnych polega chyba na (uwaga, to będzie bardzo odkrywcze): prowadzeniu dyskusji. To, że ktoś za pomocą rzeczowych argumentów wykazuje mi błędy w rozumowaniu albo ma odmienne zdanie od mojego, to nie powód, żeby rzygać na niego żółcią.

A jako, że zdecydowałam się napisać coś w tym temacie, wymienię również przy okazji parę osób, o których nie mogę co prawda powiedzieć, że "lubię", bo mam tu za krótki staż, nie znam ich osobiście i w dodatku specjalnie wylewna nie jestem, ale które zasłużyły ode mnie na wirtualnego plusa ze względów rozmaitych (kolejność przypadkowa): Zombwbij, Colorblind, kenusarf, Psycho Krusher, Sol, Nori, Szlachcianka, Don_Satanos, lolinka. Na razie tyle, jak mi się przypomni jeszcze ktoś, to dopiszę.
Minusów nie przyznaję, bo póki co nikt mnie specjalnie nie zirytował; na pewno nie na tyle, bym przywiązywała do tego większe znaczenie.

"czasem mam ochotę ich wszystkich obrzygać"

grlało, matulu

Ptaq  

Wysłany: 2007-08-26, 23:56   
   Polecający: Ptaq

Faktycznie temat trochę 'ryzykowny' znając niektórych userów to jest pretekstem do kłótni, póki co wywaliłem paręnaście postów i liczę ze skonczy się takie OT.

Ja odnośnie kogo lubię - lubię na pewno naszą kadrę moderatorską (qudlaty, ***ArChi***, Martina, NatalkaS, Kurczol, lolinka, Poszczelona)
Poza tym z innych userów Nori - reszty 'nowych' userów nie znam za dobrze, bo nie ukrywam, że ostatnio dość nieliczne tematy przeglądałem więc nie mam na jakiej podstawie tego ocenić. Ale postaram się trochę nadrobić to i może kogoś dopisać do tej listy :)

Kogo nie lubię ? Racze nie ma kogoś takiego szczególnego - ew. nie lubię niektórych 'chwilowo' gdy przysparzają mi niepotrzebnej roboty - jak swojego czasu PK, Zombwbij spamując przywitalnie, ale poprawili się i jest już OK, a doceniam osoby 'uczące się' wiec mają u mnie teraz +. kenusarf czasem jak mi pierdołami głowe zawraca i musze mu wszystko jak dziecku na PW tłumaczyć, ale raczej jest niegroźny, a czasem pisze jakieś tam pierdoły że można się pośmiać jak się z innymi o coś wykłóca więc nie jest taki zły.

gdzie tylko możesz.

juka  

Wysłany: 2007-08-27, 00:01   

Ja lubie administratora bo jego pierwszy post przeczytalam hahaha :hyhy: :hyhy: po za tym lubie siebie bo nikogo innego nie znam (jeszcze) :D

kenusarf  

Wysłany: 2007-08-27, 11:57   

Na forum nie lubię następujacych:
Anus-Kwintesencja prymitywizmu, esencja głupoty, przeciwieństwo dobrego stylu. Od pierwszego nicku, poprzez podpis, aż po wpisy w stylu "będzie narodowym jebaką" jedna wielka ŻAŁOŚĆ.

Ptaq- Kiedy ja zgłaszam wpisy nie na temat to mi ostrzeżeniami grozi, a potem usuwa(on , albo jakiś jego współpracownik) mój wpis, który był na temat.
Ptaq napisał/a:
kenusarf czasem jak mi pierdołami głowe zawraca i musze mu wszystko jak dziecku na PW tłumaczyć,

I jeszcze trzeba przypominać na PW, że kiedyś ustalił coś takiego jak regulamin, a kiedy już nie może odeprzeć argumentów, że tego regulaminu nie przestrzega to się wyjeżdża z takim protekcjonalnym tonem i myśli, że coś udowodnił.
Ptaq napisał/a:
że można się pośmiać jak się z innymi o coś wykłóca więc nie jest taki zły.

I jeszcze jest hipokrytą, bo właśnie za to wykłócanie co niby jest śmieszne to właśnie dostałem ostrzeżenie... (I to jest ostatni raz jak sie z kimś o coś na tym forum wykłócam, a że osoby z którymi można by na tym forum podyskutować to można policzyć na palcach jednej ręki to nie liczcie, że będę na to forum często zaglądał. )

Szlachcianka  

Wysłany: 2007-08-28, 13:35   
   Polecający: Google

Bardzo lubię Dneeht, która niestety ale jakoś ostatnio się na forum nie pojawia.
Poza tym lubię jusię_like, MissIndependent, Colorblind.
No a numerem 1 jest Nori mój kochany ;****
_______

<33

Giwera  

Wysłany: 2007-08-30, 03:41   
   Polecający: diabeł mnie przysłał

a ja tam lubię moje kluchy :]
a Zbycha nie lubie bo go wszyscy lubią a ja przecież zawsze na złość robię HA
kenusarf - a idzcie mi z nim, to już wole Psycha :]
apawel - po prostu żałość
aaa tego... no.. Zombiego.. nie.. Zimbabwe... nie, Zombwbija lubię bo mi łóżko grzeje! xD
Zeszpecony wydał mi się spoko mimo że z nim za dużo nie gadałam
Nori - pisze mądrze (w przeciwieństwie do mnie) i przeważnie się z nim zgadzam
Ptaq - rzadko pisze ale jak już napisze to jest ok (mimo ze mnie ignoruje i nadal nie zmienia tego obrzydliwego błędu w pisowni na forum - i to na głównej stronie)

„Pożałował wtedy Wiekuisty, że stworzył człowieka na ziemi i ubolewał w sercu Swoim." (I Moj:VI,6)
Ostatnio zmieniony przez Giwera 2007-08-30, 18:40, w całości zmieniany 1 raz  

MissIndependent  

Wysłany: 2007-08-30, 07:33   

łooo jezu, Giwera, ale się napociłaś, moja droga kluseczko :rotfl: coś Ty tu o 3 w nocy robiła?!

kogo lubię? hmm, niech pomyślę... lubię prawie wszystkich, ale jak mam wyróżnić to będą...
Giwera - no a jakżeby inaczej. kluski rządzą :cwaniak:
Tynka88 - j.w. :D
Psycho(l) - nasza różowa blondynka; na ogół na haju, ale wybaczmy mu to, miał chłop ciężkie życie... :]
Zombwbij - mój ulubiony słownik ortograficzny :hyhy:
apawel - świetnie mi się z nim tu postuje, tylko coś go ost mało widać :)
Colorblind i Nori - za mądre posty, fajnie sie je czyta.
Martina - moja ulubiona moderatorka :)
Zbychu - za spam w SB, trochę kiepskiej jakości, ale cóż sie spodziewać.. to facet.
Ptaq - za bana dla kenusarfa :P

jak kogoś zapomniałam to dlatego, że jeszcze kawy nie wypilam ;)

Paulinaaa  

Wysłany: 2007-09-02, 22:03   
   Polecający: Ja =D

nie wiem dlaczego ale nightmaster jest srasznie mroczny i jakos go nie polubilam... ten jego wyraz twarzy mnie przeraża, a tak po za tym osobnikiem to lubie niejaką Paulinkeee, swietna dziewoja!
Ostatnio zmieniony przez Paulinaaa 2007-09-03, 15:11, w całości zmieniany 1 raz  

Odpowiedz do tematu