• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Współpraca • Czat • Reklamuj Forum ! • Gry online • Katalog Stron
• Rejestracja • Zaloguj • Album

darmowe blogi

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: Colorblind
2008-07-02, 20:53
Autor Wiadomość

olenkaa1690  

Zaproszone osoby: 1

Wysłany: 2007-09-03, 11:05   

ulubionej osoby nie mam bo za krotko tu jestem....
najgorsza osoba to chyba nightmaster....z takich samych powodow jak kolezanka wyzej :)

Niech płynie krew w żyłach Twych, rozcieńczona nadzieją przyszłych dni...

Oczy zalane łzami ukazują, jak ludzie się traktują...

Colorblind  

Wysłany: 2008-01-25, 23:51   

Byłam tak genialna w swojej pierwszej wypowiedzi w tym temacie, że teraz każdą z tych osób, o której wcześniej napisałam, ponownie bym wymieniła, tak więc zaczniemy od dam - Liga, Siostry to wiadomo - Sol i sis - zmieniło się tylko tyle, że teraz jeszcze bardziej je lubię, tak bardzo, bardzo, bardzo <dobra napiszę to raz, ale już nie będę, żebyście sobie nie myślały za dużo i nie obrosły niepotrzebnie w piórka ;p> a z panów niezmiennie Zombwbij, Frasunek, Nori. Ale teraz też dodałabym kogoś, przede wszystkim na pierwszym miejscu bro vel brokuł, a od niedawna BroKen - niezwyciężony z zieloną grzywką i biedronkowymi paznokciami, rozwalają mnie jego posty, poczucie humoru i karny spojrzeń, którym czasami mnie straszy, ale ponoć zostałam jego uczniem, więc może mnie nauczy tak patrzeć? Ogólnie bro to bro, poczciwy spamer no i jeszcze zyskuje bardzo na wartości dzięki swojemu kajecikowi ;p. Hmm, potem, no ewentualnie mogę Zbysia wymienić ;p przede wszystkim za urocze, wspólne spamienie, jego uwielbienie niebieskości, to jest po prostu dobry nocny kompan na SB, no luuubię go ;*, jak przystało na forumowicza. Oczywiście jeszcze muszę napisać o loli, bo nas kocha :D i to tak mocno ;* łiiii

Poza tym pragnę wyrazić oburzenie, że zbanowano w ostatnim czasie bardzo fajnych użytkowników, nie rozumiem dlaczego, bo pisali genialne posty :| a należeli do nich przede wszystkim: ziomek, niespam, fraszka, dr house, było ich jeszcze paru, ale nie kojarzę ich nicków, pamięć ludzka jest jednak zawodna.

'Bezbarwne zielone idee wściekle śpią' :luka:

wszystko gra
Ostatnio zmieniony przez Colorblind 2008-01-26, 00:38, w całości zmieniany 1 raz  

jaro21_89  

Ostrzeżeń:
 5/3/5

Wysłany: 2008-01-26, 00:28   

Szczerze nie cierpię pk.... Nie trawie osób które zakładaja tematy typu: "Ja go kocham!!! Co ja mam zrobić"... Za co? Za ich dziecinna bezradność.... Kilka osób lubię ale nickami nie posypie bo jeszcze na kretyna wyjdę :) Siostry ze składu 4 korony są "aight" :P ... Miałem ściny jeszcze z kilkoma użytkownikami ale to raczej drobnostki wiec nie ma o czym mówić....
Ostatnio zmieniony przez jaro21_89 2008-01-26, 14:58, w całości zmieniany 1 raz  

sis  

Zaproszone osoby: 2

Wysłany: 2008-01-26, 00:32   

Jak ładnie, Color wygrzebała stary temat ;]
Nie omieszkam się dopisać, aby udowodnić, żem stała w uczuciach, więc i moje sympatie przez ostatnie pięć miesięcy niewiele się zmieniły:

Colorblind i Sol - wymienię razem, bo Siostry powinny trzymać się w kupie. Po wspólnie spędzonych spamowych nocach oraz obfitującym w doznania łikendzie (i kolejnym w planach^^) nie mogę stwierdzić nic innego, jak tylko to, że je lubię <ściska> bo pomerdane są straszliwie - jedna pieje, druga przemyca połamanego Pana Pałka, więc jak tu ich nie lubić, ha?
Z innych pań niegrzecznie byłoby nie wymienić loli, bo przecież nas kocha, nieśpiącej w nocy zapałki, która zaraziła się ostatnio lans.fm'owym szaleństwem oraz Absurda vel Poszczelonej, bo dobrą muzykę udostępnia ;]
Z panów (alfabetycznie, coby żaden się urażony nie poczuł) ponownie nie wypada nie wspomnieć o kenusarfie, którego brak forum dotkliwie odczuwa, o Norim, bo poczciwy i przemiły, Zbysiu - zawsze czarującym dzielnym towarzyszu od spamu i komplementów, który jak nikt inny potrafi poderwać kobietę na baranka i galaretki (vide: "Kąski z SB") oraz o Zombwbiju, bo konkretny do bólu zębów (co jest, oczywiście, zaletą ;]). A do tego zestawu, podobnie jak Color, dorzucę jeszcze broKena, bo wyjątkowo rozgarnięty z niego chłopaczek, jak na moherowego dziesięciolatka rzecz jasna. Do tego jest milutki, chociaż owa milutkość to tylko jedna z wielu jego zalet, więc summa summarum nie sposób go nie lubić. To chyba tyle.

"czasem mam ochotę ich wszystkich obrzygać"

grlało, matulu
Ostatnio zmieniony przez sis 2008-02-12, 01:13, w całości zmieniany 1 raz  

Colorblind  

Wysłany: 2008-01-26, 00:37   

sis napisał/a:
nieśpiącej w nocy zapałki, która zaraziła się ostatnio lans.fm'owym szaleństwem
no tak jak mogłam zapomnieć o Tobie zapałeczko, oczywiście naprawiam swoje niedopatrzenie i sklerozę, zapełeczko niech nam gra muzyka na last.fm

sis napisał/a:
Jak ładnie, Color wygrzebała stary temat ;]
a jak, od czego w końcu macie mnie na forum? ;p

'Bezbarwne zielone idee wściekle śpią' :luka:

wszystko gra

Kurczol  

Wysłany: 2008-01-26, 12:28   
   Polecający: baba jaga ;P

a ja i tak tutaj wszystkich nielubie chociaz chyba juz to gdzies pisalam :niepewny:

Psycho Krusher  

Ostrzeżeń:
 1/3/5

Wysłany: 2008-01-26, 14:46   

No, jako, że zreanimowali stary temat to moge się wpisać ponownie.

Ogolnie poglądy me nie uległy jakimś tam zmianom wielkim.

Nadal w czołówce są Zbychu, "Siostry" i Martina- jako najfajniejsi userzy. Zyskały tez inne mody od poprzedniego wpisu. No oprócz archiego, który jedynie działa mi na nerwy swoimi niesmiesznymi żarcikami.

Bro, to tyz całkiem spoko zią, chociaz jego przynaleznośc do drewnianego królestwa to duży minus.

A po drugiej stronie siedzi samotnie jARO, nasz klown. Takiego czegoś to dawno niebyło na forum. to juz Realag był lepszy.

Sexi fotki mojej siostry

lolinka  

Wysłany: 2008-01-26, 15:02   

ktoś tu coś pisał ze niby was kocham ? Tak więc chciałam zdementować te plotki jakobym to ja dopuściła sie takiego zaniedbania. Toż to niedorzeczność ;p
Ja oczywiście mam was wszystkich gdzieś :* , tylko jaro mnie kręci bo ćpa tak samo jak ja :) )

k0573k  

Wysłany: 2008-01-27, 16:03   
   Polecający: www.google.pl

lubie hmm
Poszczelona aka Absurd bo naprawde swietnie mi sie z nia gada i ogolnie jest sympatyczna i the best
Martine jak kiedys ie czesiej udzuelalem to zwsze chetnie z nia pare slow zamienilem szczegolnie na temat moich komlementow :D
Ci ktorych nie lubie chyba juz odeszli a z nowej bandy jeszcze nikt mi nie podpadl

obrany cel narodowe dąrzenia
ziścił się sen tego pokolenia
obrany cel wielka Polska na wieki
pod znakiem Falangi po wolność idziemy

De nołbadis łona bi sambadis<spojrz na siebie Gość>

Sol  

Zaproszone osoby: 1

Wysłany: 2008-02-01, 21:43   

Ach, ach, ach, Color ładnie wykopała, a ja dopisać się muszę, bo co nieco się zmieniło od ostatniego wpisu. Co nieco, ale niewiele ;]
Chyba wspominać nie muszę, że moje cudownie odnalezione tutejsze Siostry należą do ścisłej czołówki moich ulubieńców forumowych i pozaforumowych takoż ;] żyć bez was byłoby ciężko i niefajnie, więc mam nadzieję, że to nie nastąpi - no i czekam z niecierpliwością na kolejne upojne noce połączone z hasełkowaniem koszulkowym, wtapaniem w ścianę i rozkosznym pianiem ^^

Co do pań, to wspomnieć należy o loli, która nas kocha i mamy na to dowody na piśmie ;P więc my ją tez kochamy ;*

Panowie - tutaj niezmiennie wymienię Zombwbija, za posty na temat, okraszone poczuciem humoru, często pomagające mi spojrzeć na sprawę z innej niż własna perspektywy (a poza tym już on najlepiej wie czemu ;) ). Zbychu - no bo go lubię i już, bo lubi niebieski i bo lubi spamować na SB ;P Frasunek - zyskał na plus od ostatniego mojego wpisu. Szkoda, że ma bana, brakuje go na forum ;] no i ktoś nowy w zestawieniu - niezastąpiony Pan Przewodnik (choć to życie zweryfikuje ;]), czyli Mr BroKen! Spamer pełną gębą, który się już powinien zaniebieścić ;P nietuzinkowe poczucie humoru i pewien stopień skrzywienia psychicznego pozwala na zaliczenie go do Wesołej Kompanii ^^

Kogo nie lubię? Tylko użytkowników średnio rozgranietych, ordynarnych spamerów, ludzi, którzy piszą byle pisać, nie przeczytawszy wcześniej nawet tematu. Tyle z mojej strony w takim telegraficznym skrócie ;]

need a hug.
anyone?

MissIndependent  

Wysłany: 2008-03-25, 14:40   

coś tu ostatnio cicho... :luka:

podziw dla nowego 'narybka' : Karczoszki - m.in za odpowiedzi dla Paprotki.... :padam: :rotfl:

kto mnie zdenerwował?? ostatnio denerwują mnie założyciele dziwnych tematów typu: "mam 3 facetów. kocham ich wszystkich. co robić?!" etecera.... rozśmieszyła mnie też cotopaxi, po tym jak swierdziła "to jest AŻ moje zdanie" i stworzyła nowe podziały katolików i kobiet w ogóle :rotfl: bez komentarza.....

cotopaxi  

Wysłany: 2008-03-25, 19:28   

wiedzialam ze MissIndependent mnie zjedzie. dyskusja to dyskusja, a kazdy ma swoje zdanie. wiadomo ze moje jest dla mnie najwazniejsze. mysle ze czas zakopac topor wojenny.

lubie karczocha i bro, ale nie potrafie tego uzasadnic. karczoch wydaje mi sie osoba przyjemna w dyskusji, bro za to jest raczej zlosliwy ale w sposob calkiem wyrafinowany. moze sie myle / jestem od niedawna na forum. ale na razie to moje typy.

!UWAGA ZBIERAM CHĘTNYCH NA PIESZĄ WYPRAWĘ Z DUNIEKRKI DO NANTES WZDŁUŻ WYBRZEŻA, LIPIEC-SIERPIEŃ 2009; KONTAKT: PW, GG!

MissIndependent  

Wysłany: 2008-03-26, 10:59   

cotopaxi napisał/a:
wiedzialam ze MissIndependent mnie zjedzie.

nie zjechałam :) ale to mnie rozśmieszyło. jaki topór wojenny?? o.O 'mamy' topór wojenny?? kurcze.....

zapomniałam wymienić faziego, do którego mam ostatnio słabość przez tego avka, o se ustawił :] i Zbycha, który jest ostatnio moją ulubioną osoba na forum. i Kluskę :D

Giwera  

Wysłany: 2008-03-26, 16:29   
   Polecający: diabeł mnie przysłał

Missiu :zalamany: ja powinnam byc Twoją ulubioną osobą na forum a nie Zbychu!!

ja lubie prawie wszystkich... a najbardziej modów :]
<lizak> :D

„Pożałował wtedy Wiekuisty, że stworzył człowieka na ziemi i ubolewał w sercu Swoim." (I Moj:VI,6)

MissIndependent  

Wysłany: 2008-03-26, 16:44   

Giwera napisał/a:
Missiu :zalamany: ja powinnam byc Twoją ulubioną osobą na forum a nie Zbychu!!

no przecież piszę.... eh, zmiana, bo ktoś się poczuł niedopieszczony: najbardziej lubię Zbycha i Kluseczkę, którzy są ostatnio moimi ulubionymi osobami na forum :]

Odpowiedz do tematu