Wysłany: 2007-08-19, 23:01 Ulubiona i najgorsza osoba na forum.
W tym temacie możecie pisać kogo lubicie, szanujecie itd, a za kim nie przepadacie. Napiszcie też czym podparte są wasze subiektywne oceny by ten kto to czyta mógł wiedzieć czy robi coś nie tak. Starajcie się nie używać wulgarnego słownictwa a jednocześnie pisać szczerze!!! Bo o to w tym chodzi..!
Wysłany: 2007-08-19, 23:20
Polecający: myszka mi poleci(a)ła...
Czekałem na taki temat
Lubię tylko Zombwbija, bo jest najlepszym, najmilszym, najmądŻejszym, i nieprzeciętnie skromnym
I chyba na prochach jakichś dziś
Reszty nie lubię, bo nie są Zombwbijami
TereFere, bo co? :p
A tak na poważnie (akurat :p), to może jutro napiszę
I zbesztam Was wszystkich
A jednak to zostawię, a co
_________________ "Mądry nie jest ten, który martwi się z powodu niedostatku, lecz ten, który cieszy się z tego co ma."
Lubię internet, bo w internecie nikt nie wie, że jestem psem
Per aspera ad astra...
...wszędzie można dojść na piechotę
Ostatnio zmieniony przez Zombwbij 2007-08-20, 22:27, w całości zmieniany 1 raz
Aha chciałabym jeszcze dodać że nie gniewajcie za ewentualne inwektywy jakie ''polecą'' w waszym kierunku. Może właśnie to pomoże Wam dowiedzieć się co myślą o was inni... Dziękuje za przeczytania. Mam nadzieję że będzie tu bardzo głośno... Piszcie o każdym.
najbardziej denerwuje Rebaten, chociaż ostatnio jej tu nie widzę i całe szczęście
najbardziej śmieszy (w sensie że nie wiem czy śmiać się czy płakać, żal mi chłopaka) Slajner - "zanim zostałem rastamanem, byłem dresiarzem"
poza tymi oczywistymi perełkami na minus, na plus trzeba powiedzieć, że pezet, bo przecież on mój jedyny jest *;
..lolinka daje radę, no a Psycho Krusher ma ładną buźkę ;d
a najbardziej wywołuje uśmiech Szatan, którego już prawie rok na forum nie ma, ale wspominam go czule i jak mam doła i pragnę śmierci to czytam jego posty ;p
a frasunek jest zły i niedobry bo przyprowadził tu mikiego który porównał mnie do Rubika. no właśnie, miki też był denerwujący
bezinternetowo przez jeszcze jakiś czas. ale was kocham wciąż ^_^
najbardziej denerwuje Rebaten, chociaż ostatnio jej tu nie widzę i całe szczęście
Lol, Rebaten to już chyba z pół roku tu nie pisze:]
Martina napisał/a:
Psycho Krusher ma ładną buźkę ;d
Ha. Zawsze to wiedziałem
Ze swojej strony to oczywiście najbardziej lubie Martine (bo jest najfajniejsieszą modką) , oraz Zbycha1112 bo jest moim ziomem. No i Sol, bo jest trzecią do spamowania na SB
A najbardziej nie lubie kenusarfa, bo myśli ze jest fajny i spamuje w fatalnym stylu.
po niespełna miesiącu mogę powiedzieć ze nie przepadam za KENUSARFEM jest strasznie beszczelny w stosunku do innych forumowiczów
a kogo najbardziej polubiłam BEATRIX21
_________________ Posłuchaj głosu serca...ono choć małe...prawde zawsze powie
A ja tam lubię wszystkich, bo ze wszystkimi się w końcu można dogadać ( Uśmiech w stronę Kenusarf'a)...a jak mnie ktoś nie lubi, to śmiało możecie pisać...kompleksy jakieś może i mam, ale czas i z nimi zacząć walczyć...
_________________ Złoty widzisz to, co ja? Nie pokonamy tego zła...
Bardzo lubię aisaka i intelage moim zdaniem są to ludzie na poziomie. Nie przepadam za kenusarfem, zombwbijem i psycho krusherem. Są nieco aroganccy itp.
Otóż... Lubię PK bo gdyby nie on i gadka o forum to by mnie tu nigdy nie było Tak w ogóle to ziom nad ziomy i w końcu po rocznej znajomości piwo piliśmy
Następna w kolejce do lubienia jest Sol. Już ona wie dlaczego Tak w ogóle to jeszcze GiweraZombwbij też jest spoko chłop (tylko strasznie tajemniczy jest) Sweetheart... też fajna babka aczkolwiek ostatnio jej nie widze na forum.
A jeśli chodzi o nielubienie to ja chyba tak jak wiekszość
_________________ "Cóż najtrudniejsze z wszystkiego?
A prostym wydaje się zgoła:
Dojrzeć spojrzeniem własnym
To, co się przed nim nie chowa"
Jesli mam być szczera to z moich obserwacji : ] najbardziej to cenie sobie 2 osobowosci na tym forum otóż Lolinka i Kurczol nie ze trzymam z modami tylko poprostu, imponuja mi swoimi pogladami, zaangazowaniem i stanowczoscia : ] lubiłam zawsze z Kurczokiem pogadac [mamoooo xD] i nadal lubie chociaz kontak na razie pyk urwal sie łaa : o Bardzo Lubiłam tez Adamusa :x mego meza ktorego tutaj dawno nie bylo. Krecika za jej charakterystyczny spodob pisania i wypowiadania sie : ]. Martina zawsze wydawala mi sie bujajaca w oblokach :x. No i jakbym mogla zapomniec o moich siostrach Orange i Elv tak ze szkoda ze juz na forum nie wchodza fajniej kiedys bylo tak rodzinnie : ].
Szczerze znow denerwuje mnie czase PK chociaz zaczynam sie do niego przyzwyczajac tak samo Zombwbij jakos nie bawia mnie ich zarty no ale peszek.
tyle ode mnie ;]
[ Dodano: 2007-08-20, 23:11 ]
a i jeszcze dodajac przypomnialo mi sie o mictatencuhtli porzadny chlopina mowi od rzeczy lubie czytac jego posty i Pani sekkmet takze ja lubie za to ze nie pisze pierdół tylko na temat zawsze umie kobieta doradzic ceni sie : ]
No i jakbym mogla zapomniec o moich siostrach Orange i Elv tak ze szkoda ze juz na forum nie wchodza fajniej kiedys bylo tak rodzinnie : ].
Jak nie wchodze jak wchodzę.
Sis, o Tobie przecież nie zapomnę. Co rodzina to rodzina, nie?
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
Wysłany: 2007-08-21, 18:29
Polecający: google
Hmm, może gdybym kogoś znała osobiście to mogłabym cośkolwiek powiedzieć a tak? Przypełzam jak nic innego już mi się nie chce i generalnie nie zastanawiam się zbytnio kim są ludzie z którymi rozmawiam. Ktoś mnie zdenerwuje swoją wypowiedzią, za chwilę o tym zapominam, więc czy mogę powiedziec że kogoś lubię? Nie jestem na tyle związana z tym forum. Szanuję wszystkich... do czasu, ale jak narazie nikt nie podpadł na tyle.
_________________ Futuristic Caramel Cow
All animals are equal but some animals are more equal then others.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum