ForumNasze.Net Strona Główna

• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Współpraca • Czat • Reklamuj Forum ! • Gry online • Katalog Stron
• Rejestracja • Zaloguj • Album

ogame

Poprzedni temat :: Następny temat
Autor Wiadomość

krzak  

Wysłany: 2006-11-15, 15:52   Upór

czy jestescie uparci i zawsze stawiacie na swoim?

lolinka  

Wysłany: 2006-11-15, 16:03   

Myśle ze upór to cała ja. Czasem traktuje to jako zalete czasem jest to wada uciązliwa , ale da sie z tym zyć. Mysle ze dzięki temu, między innymi , doszłam w zyciu do wielu rzeczy , jestem tym kim jestem . Ale czasem to jest troche egoistyczne podejście , bycie ciągle upartym i stawianie na swoim mozna tez odebrać jako rozkapryszenie, ale mimo wszystko mysle ze to jest potrzebna cecha.

Spider-man 

Wysłany: 2006-11-15, 17:13   

Ja się upieram tylko jak mam rację. :cwaniak: :oczami:

Nori  

Wysłany: 2006-11-15, 17:39   
   Polecający: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne

Ja nie wiem, czy jestem uparty :D
Czasami tak, czasami nie... ogolnie - raczej nie.
Reality fragmented in beliefs

http://www.lastfm.pl/user/Infocalypse/

Absurd  

Zaproszone osoby: 2

Wysłany: 2006-11-15, 19:02   
   Polecający: google

hmm ja tam uwazam ze jestem uparta ale z umiarem zalezy ... jednak moi znajomi a szczegolnie moja mamuska uwaza ze jestem okropnie uparta i ze zawsze chce postawic na swoim ... moze i ja tego tak nie zauwazam ale fakt faktem czasem moge wmawiac cos komus przez pol dnia i nie ustapie :D wkoncu jestem z pod znaku koziozca :cool:

Kurczol  

Wysłany: 2006-11-15, 20:24   
   Polecający: baba jaga ;P

jak nie wierze w te wszystkie horoskopy i inne pierdolki ale ponoc barany to sa uparte, a glowna moja zaleta jest upor ;] kocham ta ceche tyle razy mi sie przydala w zyciu. Nikt nie jest mnie w stanie zmusic do czegos czego nie chce zrobic, czy jechac isc łot ewer jak sama nie mam na cos ochoty to nie ma tylu wolow na swiecie. Tak samo est z przekonaniami czy innymi rzeczami ktore towarzysza naszemu zyciu. Dopoki ja nie stwierdze ze cos jest akceptoalne dla mnie to nie ma bata zebym to zaakceptowala pomimo najlepszych argumentow. Zawsze musi byc po mojemu albo w ogole :) niestety slowo kompromis jest mi obce dopoki nie jest mi z tym slowem wygodnie ;P

Szlachcianka  

Wysłany: 2006-11-17, 12:11   
   Polecający: Google

Ja jestem strasznie uparta, zawsze chce stawiać na swoim xD Podobnie jak mój przyjaciel, więc jak juz się o coś spieramy, to jedno musi ustąpić w końcu, bo nie da rady drugiego przegadać xD
_______

<33

jusia_like  

Wysłany: 2006-11-17, 14:20   
   Polecający: Google

Hym czasami owszem i to zawsze konczy sie czyms niedobrym :suchy: chociaż rzeczywiście lepiej się czuje jak jestem uparta i świadomo tego do czego dąże niz jak nie mam zdania albo nic mi się nie chce. Jestem raczej zawzięta niż uparta ;)

Lady spark  

Wysłany: 2006-11-17, 15:37   
   Polecający: Przypadek;)

Ja tez jestem okropnie uprata niestety zawsze musze postawic na swoim a jezeli to mi nie wyjdzie to zawsze doprowadze do tego by jednak wyszlo ze mialam racje ;)

shamrock  

Wysłany: 2006-11-17, 19:05   

Jestem strasznie uparty ale tyko wtedy kiedy mam rację jeśli nie to potrafie się przystosować i przyznac się do błędu. ;)

Krecik  

Zaproszone osoby: 2

Wysłany: 2006-11-17, 22:19   
   Polecający: 'Znaczenie imion' ;)

"Upór" to moje drugie imię. Tak samo jak mojego taty... Pogrom jednym słowem :D Dzięki mojemu uporowi kupiłam sobie wreszcie buty xD Dzięki niemu też udało mi się załatwić parę rzeczy. I dzięki temu wolę nie zaczynać dyskutować z moim tatą... ;)
Jestem bardzo uparta... Ale nie wiem, jakos tak w dobrym tego słowa znaczeniu, często mi ludzie mówią, że dzięki temu uda mi się to, do czego chcę dojść. Ponoć. Bo upór równoważy lenistwo :D

anula80  

Wysłany: 2006-11-18, 20:00   
   Polecający: dzięki sobie:)

Jestem uparta jak cholera ale tylko wtedy kiedy mi zależy.Jak sprawa nie jest taka ważna to olewam w polowie :)

krzak  

Wysłany: 2006-11-20, 23:00   

widze ze wiekszosc ludzi tutaj uwaza sie za ludzi upartych a upor za ceche pozytywna. i napewno macie racje jesli chodzi oto ze trzeba byc upartym zeby osiagac cele. ale zakladajac ten temat myslalem o uporze w stosonkach miedyludzkich. czy taki upor zawsze jest dobry? podam przyklad:
popadlem w konflikt z osoba bardzo uparta ktora nieche ani troche ustompic i zgodzic sie na jakikolwiek kompromis. powiedzmy ze jesli ja ustapie poniose jakas materialna strate. ale jezeli nie ustapie przeciagajacy sie konflikt moze spowodowac dla mnie o wiele wieksze straty (moze dodam jeszcze ze nie tylko dla mnie ale dla tej drugiej osoby tez). i moje pytanie: co robic?
1 ustapic, poniesc juz ta strate ale byc pewnym ze na tym straty sie skoncza i miec juz problem z glowy.
2 twardo upierac sie przy swoim i pokazac ze to nie ja pierwszy ustapie nie liczac sie z kosztami tego uporu.

mala_adzia 

Wysłany: 2006-11-21, 16:18   

Niestety jestem strasznie uparta i drażni mnie strasznie jak nie mogę postawic na swoim.
Wiem,że niekoniecznie jest to dobra cecha, bo często prowadzi do sporów. :/

Zombwbij  

Wysłany: 2006-12-03, 12:01   
   Polecający: myszka mi poleci(a)ła...

krzak napisał/a:
co robic?
1 ustapic, poniesc juz ta strate ale byc pewnym ze na tym straty sie skoncza i miec juz problem z glowy.
2 twardo upierac sie przy swoim i pokazac ze to nie ja pierwszy ustapie nie liczac sie z kosztami

Jestem za pierwszym rozwiązaniem, choć najlepiej byłoby pójść na kompromis.

Ja się upieram tylko wtedy, gdy jestem pewien swojej racji. W takim razie jest ogromnie ciężko, mnie odwieść od moich racji. Mogę się nie kłócić, ale obstaję przy swoim do czasu przyznania mi racji.

[ Dodano: 2006-12-03, 12:02 ]
ALe tych racji tam jest :|

Lubię internet, bo w internecie nikt nie wie, że jestem psem ;)
Per aspera ad astra...
...wszędzie można dojść na piechotę

Odpowiedz do tematu