Ostatnio zauważyłam, że jestem uzależniona od jedzenia w czasie nauki. Po prostu muszę mieć coś pod ręką dla samej radości mielenia szczęką. Dobrze jeśli są to wspomniane przez Colorka wafle ryżowe, bo zapychają, a przynajmniej się od nich nie tyje ;p
Ja jestem ostatnio uzależniony od herbaty. Nie ważne jakiej. Byle by była na biurku obok mnie w miarę dobra herbata, którą mogę popijać.
_________________ (...) The tiny strings inside our genome, they own us, they control us, and they torture us. Do not reproduce, do not support them, bring them to an end. Stop the agony of concious life, eradicate life.
Wysłany: 2008-06-07, 18:15
Polecający: dzięki niebiosom!
Temat dla mnie! ;d
A więc drogie ludki, moje nałogi prezentują się tak:
- Blood Wars
- Czekolada
- Muzyka
- Huśtawki pod blokiem
- Cukier
- Machanie długopisem
- Zimna kawa
- Spanie
- Gra w kulki
- Płatki chocapic
- i coś jeszcze
_________________ A ja jestem robotem! I coo? xdxdxd Co mi zrobisz?
- internet, chyba najcięższy mój nałóg ; P.
- komunikator. kiedyś gg, teraz konnekt. chcę skasować w bliskiej przyszłości, ale 1). dużo kontaktów by się pourywało, 2). mam fajny numer, który znam na pamięć i mi go szkoda; p.
- pisanie. i z tym się łączy pierwszy myślnik, bo jak nie mam swojego miejsca w sieci, w którym mogę mieć kontakt ze znajomymi i, co ważniejsze, móc dawać upust swoim emocjom, nastrojom, wyrażać poglądy itp., to dostaję na łepek; P.
- prostownica. nie lubię jak mi się włosy skręcają, a mam bardzo podatne.
- muzyka, no oczywiście, że też. w ogóle jejuu, ja dostaję jakiejś nerwicy ^^, gdy muszę w kółko słuchać tego samego, także co jakiś czas muszę robić zapasy nowej muzyki, bo inaczej wariuję.
- facet ^^. aktualnie nie posiadam ^_^. do niedawna byłam uzależniona od takiego tam, ale skutecznie mi przechodzi, za to z przyszłym zapewnie będzie podobnie.
- woda cytrynowa żywiec, moja ulubiona. zawsze w domu jest kilka butelek.
_________________ so if you love me let me go,
if i`m alone i cannot hate.
my smile was taken long ago,
if i can change i hope i never know.
Wysłany: 2008-06-19, 09:38
Hmmm moje uzależnienia to chyba wszystko:
*komputer
* koma
*muzyka<rap, hip-hop>
*pisanie
*jedzenie przy kompie
*mp3
*papierosy
*baka<sporadycznie bez przesady>
*emoty<jak je widzę to coś sie we mnie łamie>
*gadanie na GG Skypie <co najmniej 2 h dziennie>
Oj itp itd za dużo by wymieniać ............
_________________ Tyle razy płakałam lecz żadna z łez nie nauczyła mnie jak silna być....:(
Moje uzaleznienia:
-pieniadze;)
-buty
-pieniadze
-komputer
-bbc life styl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum