Hmmm no ja mam Misiaczka, ale on nie tak częśto jest przy mnie (
_________________ Jestem szczęściem, które szuka przyjemności w zadowoleniu drugiej
osoby. Pragnieniem, by dawać, a nie otrzymywać. Szacunkiem dla
uczuć drugiej osoby. Byciem blisko, ale bez chęci zawładnięcia drugą osobą.
_________________ Jestem szczęściem, które szuka przyjemności w zadowoleniu drugiej
Ja mam taki wyjechany szampon miętowy (dostępny tylko w Anglii) i jak mam doła to na wieczór idę wziąć sobie kąpiel z myciem włosów... masakrycznie odręża !! 8)
_________________ Będę pamiętać swoje hasło, będę pamiętać swoje hasło, będę pamiętać swoje hasło, będę ...
Ejjj......pssstttt.... Gość - pamiętaj, że BlueForum to Piaty Wymiar Rzeczywistości
www.BlueMan.pl devBlog - nie tylko o programowaniu
lolale, a już najgorzej, jak się misiaczka nie ma dół kompletny
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
Wysłany: 2005-10-26, 21:45
BlueMan... przeostry jesteś Ale żeś szpanem poleciał z tym "tylko w Anglii" To nam sprowadź bądź dobrym kolegą :mrgreen:
A w ogóle to mi się od razu reklama herbal care skojarzyła, bo oni tam takie ekstazy jakieś przeżywają myjąc głowę
Orange... ano wtedy to tez kiepsko, chociaż zawsze można kogoś "w zastępstwie" sobie skombinować :wink:
_________________ Każda kobieta jest aniołem, tylko po niektórych tego nie widać...
A ja doła nie miałem od daaaaawna. Ale jak kiedyś mi się zdażyło to pamiętam, że zapuszczałem melancholijną muzyczkę i zamulam się jeszcze bardziej, do tego palę ponadprzeciętną ilość fajków. Sposób na doła to przespać się i przeczekać, przestać myśleć, zająć się czymś innym.
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
Wysłany: 2005-10-27, 12:56
No pewnie, że to byłby dobry sposób, tyle że dół zazwyczaj na tym polega, że człwoiek się dołuje i to czyms o czym cały czas mysli nie mogąc przestac, wiec ciezko jest tak po prostu sobie o tym zapomniec bo wtedy własciwie nie byłoby problemu, ale niestety tak nie jest.
_________________ Każda kobieta jest aniołem, tylko po niektórych tego nie widać...
oo tak, a jak nieda się go rozwiązać? bo się zaplątał na supeł ?
O, 'Nigdy w życiu' też pomaga. Taki optymistyczny, badziewny film. Dlatego uwielbiam.
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum