_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
Wysłany: 2005-10-30, 17:13
Nie ma to jak mieć przy sobie ludzi, którym się mozna wygadać i wiadomo ze zawsze pomoga,doradzą albo ocenia. Tylko czesto bliscy nie potrafią byc obiektywni i czasem warto zwierzyc sie komus bezstronnemu zeby to on ocenił sytuacje, naprowadził nas i ewentualnie upomniał ze źle robimy.
_________________ Każda kobieta jest aniołem, tylko po niektórych tego nie widać...
_________________ Jestem szczęściem, które szuka przyjemności w zadowoleniu drugiej
osoby. Pragnieniem, by dawać, a nie otrzymywać. Szacunkiem dla
uczuć drugiej osoby. Byciem blisko, ale bez chęci zawładnięcia drugą osobą.
ja sadze ze przyjaciele takze potrafia swietnie podniesc na duchu:) imprezka to zalezy jaka dyskoteka...o boze nie umiała bym sie tam skupic i pomyslec w ogole czy ja jeszcze zyje:P
_________________ Posty poniżej 5 słów i z dużą ilością emotikonek będą kasowane!!!
Zapijac smutki? Ja chodze na piwo tak ogólnie z przyjaciółmi i nie robie tak że nie kończy się na jednym piwie. Ide na piwo poprostu. Jedno
_________________ Jestem szczęściem, które szuka przyjemności w zadowoleniu drugiej
osoby. Pragnieniem, by dawać, a nie otrzymywać. Szacunkiem dla
uczuć drugiej osoby. Byciem blisko, ale bez chęci zawładnięcia drugą osobą.
Wysłany: 2005-11-27, 02:07
Polecający: znaczenie imion
reggae i pozytyw vibes to jest to wsluchujesz sie w tekst i po prsotu slyzysz np sizzle kiedy spiewa clean and pure jak to wiele ludzi w afryce umiera a ty sie tu dolujesz w domu, nie no tak to nie moze byc, nie nalezy sie przejmowac pierdolami, najlepiej to zrobic sobie wycieczke do schorniska dla zwierzat i przygarnac jakiegos koteczka albo pieseczka odraziu sie zrobi lepiej i smuetek zniknie, dobre tez jest przebiegniece sie po sniegu [bo akurat zime mamy] no i preferuje zrobienie rekawiczek na drutach w odlotowych kolorach dl :yea: a zabicia nudy
Podejrzewam, że z mojego robienia rękawiczek wyszłyby conajmniej skarpetki. Taki mam talent
A schroniska blisko u nas nie ma.
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
tylko pozazdrościć.
ja sobie radzę muzyką. i tą, którą gram, i tą, której słucham. jedzeniem - czekolada poprawia nastrój mi skuteczniej niż większości ludzi, śmiem twierdzić. a właściwie obżeraniem się do nieprzytomności jak nie pomaga idę spać. jak nie pomaga, to bawię się w ostentacyjną zamułę. jak nawet umartwianie się nie pomoże, to znaczy, że potrzebuję interwencji przyjaciół
_________________ pewnego dnia postanowiłem zmienić swoje życie. przestać pić, rzucić palenie, zacząć chodzić na siłownię i zdrowo się odżywiać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum