zalezy co sie stało, skąd sie przyplatał paskudny humor...
-czasem lubie sobie popłakać, zamknieta w pokoju, schowana pod kołderką
-na pewno ratuje muzyka
-czekolada!
-kąpiel gorąca, w pianie, soli, z truskawkowym mydełkiem
-rozmowa albo poprostu bycie z Kimś (nie byle kim)
-spanko
_________________ "Musisz sobie odpowiedzieć na jedno zaj*biście ale to zaj*biście ważne pytanie:
Co lubie w życiu robic?
a potem zacznij to robić!"
Bardzo rzadko mniewam dola szczerze mowiac to juz nie pamietam kiedy ostatnio przytrafil mi sie taki humor ale wiem ze zawsze pomagal mi spacer z papierosem a po powrocie do domu muzyka
_________________ Panie, chciałabym żebyś zesłał na mnie taki deszcz...taki szalony, wściekły, ogromny deszcz...który zmyłby ze mnie wszystkie wyrzuty sumienia...
hmm....ja mialam ostatnio dola...jak oczywiscie mozna sie domyslic przez faceta...poplakalam sobie troche.posluchalam muzyki...poszlam na dlugi spacer zeby sobie wszystko przemyslec...pogadalam na necie z osoba ktorej wogole nie znam....i prawie pomoglo...chociaz czasem jak pomysle znowu o tym...to zbiera mi sie na placz...wtedy wlanczam moja muzyke i sie relaksuje...
_________________ Pomóż mi
żyć dalej
Albo sam zgiń
od spojrzeń
bezlitosnych
Dających ból każdemu
słabemu człowiekowi
u mnie zależy.. różnie reaguje na "doły". pare razy zdarzyło mi sie upić z powodu czegoś dla mnie przykrego. kiedyś z powodu chłopaka miałam doła, nie jadłam przez tydzień( o prostu nie byłam głodna)- same napoje. wnoisek - nie radze sobie z moimi dołami. na szcz e scie mam przyjaciela,który bardzo mnie wspiera
_________________ Ja i Ja - rozczochrany łeb,
Moja krew jak wino, moje ciało jest jak chleb.
Ja i Ja - rozczochrana banda,
Duchowa rewolucja, nie babilońska propaganda.
Głośna muzyka & tOna słodzyczy & Marzena & tOna słodyczy & znaleźć powód aby uderzyć siostrę i się na niej wyrzyć =
a naj naj naj to .. Tomek i już przechodzi wszystko :))
Ja jak mam doła to gadam z moim Misiem, a jak go nie ma w pobliżu to idę do mojej przyjaciółki i rozmawiamy sobie i spacerujemy po dworku.
Kiedy i jej nie ma to siadam w fotelu , przykrywam się kocykiem , biorę w ręce dobrą książkę i gorącą czekoladę. Poprawa jest natychmiastowa!
_________________ Tylko ryzykując możesz zyskać coś ważnego...
Wysłany: 2006-09-01, 22:22
Polecający: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne
Muzyka. Megaherz - 5. März, Du hast Rammstein i Morgenstern rowniez Rammstein zawsze pomagaja... gdy mam dola (co mi sie zdarza bardzo czesto) to czesto dostaje "fazy"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum