No to robi sie ciekawie...cos w tym jest...a co jezeli jestem niemal pewny ze jestem ofiara klatwy albo zlozyczenia i odczuwam tego efekty...musze skontaktowac sie z bioenergoterapeutą? Czy sa na to jakies inne sposoby?
ty tak na powaznie, czy robisz za forumowego debila?
widzę, że mamy tu specjalistę. Więc ja bym chciał zobaczyć jakiś przykład zabitego przez Bioenergoterapie, albo chociaż pare tajemniczych inskrypcji cobym sam mógł działanie tego wypróbować.
No to robi sie ciekawie...cos w tym jest...a co jezeli jestem niemal pewny ze jestem ofiara klatwy albo zlozyczenia i odczuwam tego efekty...musze skontaktowac sie z bioenergoterapeutą? Czy sa na to jakies inne sposoby?
ty tak na powaznie, czy robisz za forumowego debila?
Masz jakis problem...nie twój wątek nie twoja sprawa..nie podoba sie nie czytaj ignoruj rób co chcesz ale nie wyzywaj...poprostu odpusc oki...moja sprawa co robie i w jakim celu...odpowiadaj dopowiadaj ale nie wyzywaj oki?
_________________ Spie zawsze przytulony do własnej wyobraźni a zyje w zgodzie z własną nieświadomością
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 2007-07-24, 09:13
Kropek napisał/a:
Usiądź wygodnie, złóż ręce w kulę (między jedną, a drugą ręką zachowaj odstęp ok. 2 cm). Wyobrażaj sobie energię przechodzącą przez twoje ramiona do palców, a stamtąd do środka tworzonej przez ciebie kuli, a tam się kumuluje i powiększa, a gdy będzie już jej dużo formuje w właściwą kulę. Niech kula ta będzie jasno-niebieska i zimna. Potem ją tylko doładowuj energią. Po pewnym czasie powinieneś poczuć zimno które wytwarza, a gdy spróbujesz zmniejszyć wolne miejsce między dłońmi możesz poczuć lekkie odpychanie.
A ktoś inny będzie ją w stanie poczuć?
Czemu nikt nie zgarnął miliona dolarów, za zrobienie PSI Ball'a ?
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 2007-07-24, 09:21
Kropek napisał/a:
Ja np. nie chce bo po co mi milion? Nie potrzeba mi tyle kasy.
Zawsze możesz ją oddać na cele dobroczynne. A zrobiłbyś to w tym samym celu, w którym piszesz na forum, czyli aby przekonać innych, że coś takiego jak Psi ball istnieje. A jeżeli nie chcesz przekonywać to po co piszesz te rzeczy na forum?
No więc dziś spróbowałem i to działa! Strzelilem taką kamehamehą w sąsiadke, aż się przez cały blok przebiła, a potem zaczeła rzucać we mnie energetycznymi dyskami. To uciekłem. To się robi coraz bardziej rozpowszechnione.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum