Wysłany: 2006-07-03, 20:49 Forum Komputerowe E-comp // Powrót smoka :D
Witam wszystkich bardzo serdecznie
Chcę przedstawić tutaj już trzecią odsłonę mojego Forum Komputerowego E-comp [ odnośnie poprzedniej pisałem tutaj http://www.forum.nasze.ne...highlight=#9140 ] Niestety, ale jedziemy od nowa... Z powodu zmiany serwera oraz problemów z przeniesieniem bazy danych w poprawnym kodowaniu byłem zmuszony do wystartowania od początku... No niestety, ale mamy nadzieję, że znów osiągniemy jakiś przyzwoity poziom
Co się zmieniło ?
Główną zmianą jest serwer Zamieniłem usługi rwi.pl na usługi webd.pl i jestem bardzo zadowolony, wielce pozytywna zmiana Gdy poprzedni serwer miewał częsty Downtime, ten ma 99,9%, czasami nawet 100% uptime Limit transferu pozostał taki jak był - 4GB / mc, za to powiększyła się powierzchnia dyskowa, ze 100MB na 200MB, z czego 120MB jest przeznaczone na załączniki forum No i nowy serwer chodzi również wyraźnie szybciej
Drugą szczególną zmianą jest nowa domena. Wcześniej korzystaliśmy z darmowej domeny hostingu, czyli e-comp.rwi.pl, teraz posiadamy nową domenkę e-comp.org .org - organizacje niedochodowe, czyli pasuje idealnie do nas
Forum tak jak wcześniej stoi na by Przemo 1.12.5, lecz teraz zainstalowane jest również Spider Friendly 1.3.7 i kilka innych małych modyfikacji Na razie dostępny tylko jeden styl, lecz już planuje jakiś nowy W trakcie tworzenia jest również regulamin forum... Wiem, że powinien być od razu, ale zapomniałem go napisać
Zapraszam wszystkich i pozdrawiam
Administrator Forum Komputerowego E-comp www.E-comp.org
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum